idąc tym tokiem rozumowania to Iron Maiden też są cyrkowcami, bo przecież na cholerę im te samoloty, gumowy Edie, jakieś faraony i inne duperele....
nie wydaje mnie się.....
koncert to sztuka audio-wizualna, dopełniająca się, i wyzywanie kogoś od cyrkowców bo przyłożył się do warstwy wizualnej jest lekko nie w porządku.
Najlepsze płyty roku 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Najlepsze płyty roku 2019
Chodziło mi o podejście do sprawy pana 535. Dla mnie to ok. Taki Watain jak dobrych kilka lat temu zapierdolil w katowickim megaclubie 24/10 to kopara opadła. Ognie, świeczki itd to samo mayhem dobre 10 lat temu na brutal assault. Dla mnie to jest ok. Są zespoły które tego nie potrzebują, są które to robią.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Są zespoły, które na cyrku opierają całe swoje istnienie. Iron Maiden od lat właśnie to robi, Rammstein jest tego synonimem. Jebać cyrk. Tylko ekstrakt.
Jak się to robi? Przykładowo tak.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=knxytQlY0sM[/youtube]
Jak się to robi? Przykładowo tak.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=knxytQlY0sM[/youtube]
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Ja tylko dodam, że ostania płyta Ramsztajn jest całkiem spoko. Jest kilka hitów do nucenia przy goleniu czy gotowaniu.
A koncertach Nocnego K. kolega cyferka nic nie powie? :)
Jeżeli chcesz... co prawda nie byłem, ale fragmenty na jutubku widziałem. Dla mnie to ten sam poziom co Rammstein, czy Ghost. Pajacowanie prima sort. Spuszczam w sraczu takie kapele.Wasyl pisze:Ja tylko dodam, że ostania płyta Ramsztajn jest całkiem spoko. Jest kilka hitów do nucenia przy goleniu czy gotowaniu.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
chyba przerwa w pajacowaniu ;)
Wokalista zespołu rockowego Rammstein, Till Lindemann, z powodu zakażenia koronawirusem znajduje się na oddziale intensywnej terapii – poinformował dziennik „Bild”.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
Rozsądne stanowisko, podzielam. Pozwala niuansować, wartościować, a nie bezmyślnie wrzucać do jednego worka z napisem "syf" to, co ośmiela się wykraczać poza tzw. ekstrakt. Dlatego np. Iron Maiden ciągle lubię, bo nagrywa dobre płyty, a Rammstein od zawsze miałem w pogardzie, bo muza to żadna. Co nie znaczy, że dla ciekawości nie jestem w stanie obejrzeć np. teledysku. Ani strona wizualna nie przesłania muzyki, ani odwrotnie.Stoigniew pisze:idąc tym tokiem rozumowania to Iron Maiden też są cyrkowcami, bo przecież na cholerę im te samoloty, gumowy Edie, jakieś faraony i inne duperele....
nie wydaje mnie się.....
koncert to sztuka audio-wizualna, dopełniająca się, i wyzywanie kogoś od cyrkowców bo przyłożył się do warstwy wizualnej jest lekko nie w porządku.
- Medard
Pierwsze dwie płyty rammsteina nie są jakieś złe, na codzień służą za podkładki pod filiżanki z kawą. Raz na te kilka lat można posłuchać.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Są bdb, szczególnie 1
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dorzucam dwa świetne debiuty, które dotarły do mnie z opóźnieniem: Kosmokrator i Deemtee.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."