Opublikuje "Saint Anger" z dobrze nagraną perkusją i poprawnie zaaranżowanymi utworami... albo całkowicie zmieni materiał ;)Żułek pisze:ciekawe co na to wszystko Lars :P
Allegro v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Re: Allegro v.2
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Ubzdur
- w mackach Zła
+ 32 :)Ubzdur pisze:47 nowych płyt u mnie w podpisie
a dopiero się rozkręcam
-
- zaczyna szaleć
Kupujący musi dobrze zastanowić się nad tym, jaką kwotę licytacji wpisze. Wpisana kwota od razu staje się kwotą wyjściową. Podam przykład. Sprzedający wystawił płytę do licytacji za 49,99 zł. Potem ktoś zalicytował i jako najwyższa oferta pokazana była cena 50,99 zł. Jakieś 2 min. przed samym zakończeniem licytacji wpisałem swoją ofertę - zupełnie "z czapy" 82 zł.Mass-Turbo pisze:Kupował ktoś via Allegro lokalnie? Bo ja wczoraj kupiłem kasetę Lock Up i ciekawa sytuacja... Kaseta była wystawiona za 6 zł a ja byłem jedynym licytującym. Do dyspozycji ( przynajmniej w aplikacji Allegro ) mamy 3 buttony do licytowania: +1zł, +5zł, +10zł, ja kliknąłem +5zł i cena od razu wskoczyła na 11 zł. nie została przy minimalnej możliwej tylko od razu górny limit stał się ceną wyjściową. Normalnie przy starym allegro kaseta powinna mnie wynieść (przy braku innych licytujących) 6 zł jednak po zakończeniu dostałem potwierdzenie że do zapłaty za samą taśmę mam 11 blach.
Miał ktoś podobnie?
Straszna to kicha bo ustalając wcześniej jakiś limit, limit ten staje się od razu ceną wyjściową.
Moja oferta była najwyższa i po chwili aukcja zakończyła się w cenie 82 zł. Czyli z tego chyba wynika, że gdybym ja wpisał jako swoją ofertę np. 500 zł, a ten który licytował wcześniej 50,99 zł (albo 100 zł, albo nawet 200 zł), to ja bym wygrał i musiałbym zapłacić 500 zł.
Na Allegro Lokalnie nie ma tzw. "kwoty postąpienia", czyli automatu, który przebija oferty innych licytujących do kwoty maksymalnej jaką podał dany Kupujący.
Poniżej link do strony na Allegro, gdzie podane są kwoty postąpienia.
https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych ... Da209607Tb
I jeszcze jedna ciekawostka z Allegro Lokalnie: "Jeżeli przystąpisz do licytacji w ciągu ostatnich 60 sekund jej trwania, licytacja automatycznie przedłuży się o dodatkowe 5 minut".
Czy to oznacza, że licytacja może odbywać się w nieskończoność?
- Mateusz
- starszy świeżak
Jutro koniecMateusz pisze:https://allegro.pl/oferta/haemorrhage-m ... 9044826919
https://allegro.pl/oferta/antaeus-blood ... 9044856132" onclick="window.open(this.href);return false;
Haemorrhage - morgue sweet home oraz 1 wydanie Antaeus - blood libels. Zapraszam
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Zostały mi te tytuły;
Jakby ktoś coś chciał to pisać, bo na Allegro już nie będę tego wystawiał. Ceny do dogadania.COFFIN pisze:
OMNIZIDE - Nekroregime
OMNIZIDE - Death Metal Holocaust
TRIUMPHATOR - Wings of Antichrist / I wyd. Necropolis
MARDUK - Frontschwein
MARDUK - Wormwood / Pudełkowe wydanie
WATAIN - Rabid Death's Curse / II wyd
WATAIN - Sworn to the Dark / Pudełko
WATAIN - Lawless Darkness / Pudełko
NEFANDUS - The Nightwinds.../ Behold The Hordes
FURIA - Martwa Polska Jesień / I wydanie
ZAVORASH - In Odium Veritas / Selbstmord
DOOMBRINGER - The Grand Sabbath
DOOMBRINGER - Walpurgis Fires
MASSEMORD - The Madness Tongue..
IXXI - Elect Darkness
DAMNATION - Coronation
DAMNATION - Reborn…
BEASTCRAFT - Baptised in Blood and Goatsemen
'Come the Blessed Madness'
- Duvelor
Nie chce mi się robić zdjęć i wystawiać aukcji u siebie, ale mam na sprzedaż kilka CD:
Bathory - Burnin' Leather
Paradise Lost - Waiting for an Alibi
King Diamond "Omens over Detroit"
Metallica "And Justice for Jason"
Te same wydania co tu:
https://allegro.pl/uzytkownik/brzoza205 ... l-1-5-0318" onclick="window.open(this.href);return false;
Bathory - Burnin' Leather
Paradise Lost - Waiting for an Alibi
King Diamond "Omens over Detroit"
Metallica "And Justice for Jason"
Te same wydania co tu:
https://allegro.pl/uzytkownik/brzoza205 ... l-1-5-0318" onclick="window.open(this.href);return false;
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Darekthrone
- w mackach Zła
https://allegro.pl/oferta/terrorizer-wo ... 9041499343
Co ten Terorajzer ? Jakiś czas temu te same wydanie poszło za podobną cenę. Przecież to można za 20, max 30 euro nabyć na discogs.
Co ten Terorajzer ? Jakiś czas temu te same wydanie poszło za podobną cenę. Przecież to można za 20, max 30 euro nabyć na discogs.
-
- rasowy masterfulowicz
C......s i wszystko jasne
- Darekthrone
- w mackach Zła
Nie znam. Co to za zawodnik?vicotnick pisze:C......s i wszystko jasne
-
- w mackach Zła
Colomesus. Człowiek wielu kont, podbijacz, spekulant, lubi wysoko zalicytować i wycofać się z zakupu podając śmieszne powody. Miałem tą „przyjemność”.Darekthrone pisze:Nie znam. Co to za zawodnik?vicotnick pisze:C......s i wszystko jasne
- Harlequin
Drogo. Poszaleli czy co?Darekthrone pisze:https://allegro.pl/oferta/terrorizer-wo ... 9041499343

Ja za takie stuningowane wydanie dałem około 160pln
- Darekthrone
- w mackach Zła
A, coś obił mi się o uszy ten nick. Ciekawe, czy może ten sam gość wylictował w tamtym roku ten egzemplarz. Tu jeszcze drożej :)fugazi pisze:Colomesus. Człowiek wielu kont, podbijacz, spekulant, lubi wysoko zalicytować i wycofać się z zakupu podając śmieszne powody. Miałem tą „przyjemność”.Darekthrone pisze:Nie znam. Co to za zawodnik?vicotnick pisze:C......s i wszystko jasne
https://archiwum.allegro.pl/oferta/terr ... 18107.html
- ggfh
- w mackach Zła
a po ile teraz chodzi brazylijska wersja "world downfall" z 6 czy 7 bonusami ?
-
Na Discogs masz 4 egzemplarze. Do dziś nie wiedziałem o tych bonusach. Wiadomo co to jest?
- ggfh
- w mackach Zła
z tego co sobie spisalem i dorzucilem do swojej sztuki sa to:
- corporation pull in
- human prey
- infestation
- ripped to shreds
- strategic warheads
- after world obliteration
- fallout
wszystko w wersjach demo
- corporation pull in
- human prey
- infestation
- ripped to shreds
- strategic warheads
- fallout
wszystko w wersjach demo
- devastator77
- zahartowany metalizator
Ciekawe czy ten mały chujek colomesus zapłaci?
Inna sprawa to ten cały werden,u niego jest podbijanie cen płyt,jak tylko zauważy,że jakaś płyta cieszy się popularnością to żonka podbija,że aż miło.
Inna sprawa to ten cały werden,u niego jest podbijanie cen płyt,jak tylko zauważy,że jakaś płyta cieszy się popularnością to żonka podbija,że aż miło.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Medard
Ten Werden to stale wystawia płyty, skąd on je bierze, to kolekcjoner, handlarz który przywozi z zagranicy?devastator77 pisze:Ciekawe czy ten mały chujek colomesus zapłaci?
Piratów chyba nie ma.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Ok. Dzięki za info.ggfh pisze:z tego co sobie spisalem i dorzucilem do swojej sztuki sa to:
- corporation pull in
- human prey
- infestation
- ripped to shreds
- strategic warheads
- fallout
wszystko w wersjach demo
- devastator77
- zahartowany metalizator
Handlarz,kiedyś gdy ja kupowałem to było jeszcze jedno konto,miała go jego żona czy siostra,te same nazwisko.Piratów nie ma,ale płyty są szlifowane czy jak kto woli regenowane.Medard pisze:Ten Werden to stale wystawia płyty, skąd on je bierze, to kolekcjoner, handlarz który przywozi z zagranicy?devastator77 pisze:Ciekawe czy ten mały chujek colomesus zapłaci?
Piratów chyba nie ma.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Darekthrone
- w mackach Zła
Brałem u niego parę razy i wszystko było ok. Stan bardzo dobry, jak opisał. Ale fakt faktem, że czasem niektóre płyty chodzą u niego za podejrzanie wysokie ceny. No i właśnie - skąd on je bierze, skoro potrafi co jakiś czas wystawiać te same wydania płyt.devastator77 pisze:Handlarz,kiedyś gdy ja kupowałem to było jeszcze jedno konto,miała go jego żona czy siostra,te same nazwisko.Piratów nie ma,ale płyty są szlifowane czy jak kto woli regenowane.Medard pisze:Ten Werden to stale wystawia płyty, skąd on je bierze, to kolekcjoner, handlarz który przywozi z zagranicy?devastator77 pisze:Ciekawe czy ten mały chujek colomesus zapłaci?
Piratów chyba nie ma.