MALEVOLENT CREATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: MALEVOLENT CREATION
wczesna jesienia przez Europe przetoczy sie trasa bohaterow tematu i 2 naprawde mocnych nazw, mam nadzieje, ze ktos zabukuje chociaz 1 koncert w PL...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A te dwie mocne nazwy to.....? Chyba że jeszcze nie podano oficjalnie, a Ty jakims cudem się dowiedziałeś ;-) ?
- Oferma
- weteran forumowych bitew
No tam nie przesadzajmy, że Cryptopsy w tym momencie taka mocna nazwa...Mol pisze:wczesna jesienia przez Europe przetoczy sie trasa bohaterow tematu i 2 naprawde mocnych nazw, mam nadzieje, ze ktos zabukuje chociaz 1 koncert w PL...
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
Moim zdaniem bardzo mocna więc rozumiem Twoje oburzenie ;-)
-
Jak na razie znalałem 3 daty koncertów za zachodnia granicąMol pisze:wczesna jesienia przez Europe przetoczy sie trasa bohaterow tematu i 2 naprawde mocnych nazw, mam nadzieje, ze ktos zabukuje chociaz 1 koncert w PL...
https://www.eventim.de/tickets.html?aff ... %20creatio
-
Eee, faktycznie grają z Cryptopsy ;-) Kmiołsen, osrałeś Monstrosity to sprowadź Malevolent! Vader może być supportem, niech ci bedzie.
- Żułek
no i znowu się skład posypał, eh :/
MALEVOLENT CREATION has parted ways with drummer Phil Cancilla and vocalist/guitarist Lee Wollenschlaeger and has replaced them with Ronnie Parmer and Ryan Taylor, respectively.
The Florida death metal veterans announced the lineup changes in a social media post earlier today. They wrote: "We've got a few things to announce: First on the list we had to part ways with Phil Cancilla due to family related issues and internal problems that were unforeseen to us at the time.
"With that being said we are happy to announce the addition of Ronnie Parmer on drums. He's played in ANGELCORPSE and plays in AMON, BRUTALITY and PERDITION TEMPLE to name a few. He's a killer drummer and great dude to tour with. We're very glad to have him on board with us!
"Next is the departure of Lee on vocals and guitar. We feel that we wrote a killer album with Lee but there are many reasons why we've come to this decision. One being distance, another being multiple visa issues that caused us to cancel shows in Europe and South America during these last few tours.
"Lee is a great dude and we wish him nothing but success in the future.
"We have searched closer to home for his replacement and are very happy to announce that Ryan Taylor formerly of SOLSTICE, THRASH OR DIE & currently in BODY BLOW will be taking on these duties!
"We wish both Phil Cancilla and Lee Wollenschlaeger the best and thank them for all they have contributed to the band in their time with us. We hope they continue to pursue music and we will support any band or project they decide to be a part of.
"Now with all members residing in Florida we feel that this lineup is finally solidified and we can now move forward to getting to work on the next MC album. We hope this virus will subside soon and we can get back to our touring schedule for the later half of this year. For now here's a little video of SOLSTICE when Ryan and Josh were in the band to give an idea of whats in store for you all. We look forward to seeing you all soon and destroying any shows in our path!!! Stay safe out there and keep your ears out for new MC music soon!!!"
Taylor confirmed his addition to MALEVOLENT CREATION, writing in a social media post: "Here to announce that I've taken hold of the Guitar/Vocal position for MALEVOLENT CREATION. I first wanna say I intend to do not only the band, but my friend Bret Hoffmann nothing but the utmost justice, while simultaneously throwing my own style and flavor into the mix. It's an honor to jump on board with a great band and great friends. Once this crisis we're going through is over with, expect to see us out on the road and look out for a new MALEVOLENT CREATION album to be out next year via Century Media Records."
MALEVOLENT CREATION's latest album, "The 13th Beast", was released in January 2019 via Century Media. It was the band's sole disc to feature Cancilla and Wollenschlaeger.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Jak pokazał czas, temu zespołowi (a raczej panu Fascianie) żadne zmiany nie przeszkadzają ani niewiele zmieniają :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Oto kawałek SOLSTICE, w którym Taylor robił za mikrofonem i z gitarą:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eW4zVKQWBBU[/youtube]
Myślę, że pasuje do MC.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eW4zVKQWBBU[/youtube]
Myślę, że pasuje do MC.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
nawet nie wiem czy nie bardziej pasuje ? sie zobaczy, grunt aby na płyte nie czekać znowu 4 lata
no i koniecznie koncert musi być ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- w mackach Zła
zapomnij kolego o koncertach na dłuuuuuugi czasŻułek pisze:nawet nie wiem czy nie bardziej pasuje ? sie zobaczy, grunt aby na płyte nie czekać znowu 4 lata
- Żułek
NIE !!!
:P
:P
-
Zmiany składu w Malevolent Creation to jakby wizytówka tego zespołu. Dlatego buńczuczne zapowiedzi Phila że to już ostateczny skład, najmocniejszy w historii i takie tam typowe bla bla bla traktuję z wielkim przymrużeniem oka.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Za chwilę rusza Malevolentowy objazd po Europie, są dwie daty w Polsce

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maro
zamiast gdańska mogły być Kraków
- uglak
Pół Krakowa będzie wtedy Brutalu zresztą nie zdziwię się jak 11.08 Malevolent Creation też tam się pojawi.
Guilty of being right
- ozzy
- postuje jak opętany!
Nie ma co się nastawiać, wróbelki cwierkaja że trasę grają bez Phila hehehe
SODOM i chuj
- uglak
Na trasę na 30. lecie Retribution wyjechałby skład w którym nie tylko nie ma nikogo kto ją nagrywał, ale na dodatek łączny staż wszystkich członków zespołu nie przekracza 10 lat? Takich cyrków chyba jeszcze nie było 

Guilty of being right
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Co takiego? To po co przekładam sierpniowe dyżury? 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz