POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
535

Re: POlitykowanie

22-04-2020, 16:15

Takie są efekty nauk kurew pokroju staszka, januszka, czy naszego tutejszego wyskrobka z umysłem i mentalnością rozwielitki.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-04-2020, 16:17

Wszystko to są czerstwe i głupie żarty, ale kto z Was - forumowe feministki, nigdy tak nie żartował? Życzyliście kiedyś kolegom uprawiającym końskie zaloty lub seks po pijaku wyroku za gwałt?
PS. Jak widzę, że pianę na ustach toczą z tego powodu zwolennicy zabijania nienarodzonych dzieci to śmiać mi się nie chce.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

22-04-2020, 16:18

535 pisze:Takie są efekty nauk kurew pokroju staszka, januszka, czy naszego tutejszego wyskrobka z umysłem i mentalnością rozwielitki.
jprdl'e. trzeba było? zaraz przyleci, tenże wyskrobek, i zacznie tokować, że maje gnojek wyjebali z fejsa czy innego insta i że zero wolności i że gestapo i że .... ić pan w - uj
Poro
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

22-04-2020, 16:23

O żesz kurwa, robi się grubo po obu stronach barykady. :D
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
535

22-04-2020, 16:40

Pacjent pisze:Wszystko to są czerstwe i głupie żarty, ale kto z Was - forumowe feministki, nigdy tak nie żartował? Życzyliście kiedyś kolegom uprawiającym końskie zaloty lub seks po pijaku wyroku za gwałt?
PS. Jak widzę, że pianę na ustach toczą z tego powodu zwolennicy zabijania nienarodzonych dzieci to śmiać mi się nie chce.
Ja tak nigdy nie żartuję i o kim pierdolisz w związku z nienarodzonymi dziećmi zdegenerowana kurwo?
Pacjent

22-04-2020, 16:51

535 pisze:
Pacjent pisze:Wszystko to są czerstwe i głupie żarty, ale kto z Was - forumowe feministki, nigdy tak nie żartował? Życzyliście kiedyś kolegom uprawiającym końskie zaloty lub seks po pijaku wyroku za gwałt?
Ja tak nigdy nie żartuję i o kim pierdolisz w związku z nienarodzonymi dziećmi zdegenerowana kurwo?
Ty mi tu nie mów przyjacielu, że w młodości byłeś taki drętwy i bez poczucia męskiego, samczego humoru, bo gotów jestem uwierzyć, iż malujesz się i robisz na czarnych marszach za grubą lesbijkę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

22-04-2020, 16:53

Pacjent pisze:gotów jestem uwierzyć, iż malujesz się i robisz na czarnych marszach za grubą lesbijkę.
No dobra, to było akurat śmieszne
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
535

22-04-2020, 16:57

Pacjent pisze:
535 pisze:
Ty mi tu nie mów przyjacielu, że w młodości byłeś taki drętwy i bez poczucia męskiego, samczego humoru, bo gotów jestem uwierzyć, iż malujesz się i robisz na czarnych marszach za grubą lesbijkę.
Twój stary często gwałcił matkę, że masz takie fantastyczne poczucie humoru, luzaczku?
Pacjent

22-04-2020, 17:19

535 pisze:Twój stary często gwałcił matkę, że masz takie fantastyczne poczucie humoru, luzaczku?
Nic na to nie wskazuje. To była (i jest) piękna miłość w aurze poezji, przyjaznej radości i pięknych okoliczności przyrody, której nie brak w tych okolicach :)
Pozwolisz, że nie zniżę się do Twojego poziomu i nie zasugeruję czym Twoje oczy oraz uszy nacieszyli Twoi szanowni rodzice. Muszę jednak zauważyć, że gówno, które zaprezentowałeś jest o wiele niższych lotów niż słabe teksty o gwałtach tamtych gówniarzy. Zatem potrafisz i taki właśnie jesteś. Nie rzucaj się na nich, bo masz więcej za uszami niż oni tam gdzie światło nie dociera.
WakanTanka
zaczyna szaleć

22-04-2020, 17:28

Panowie na wyluzowanie trochę humoru Obrazek

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
535

22-04-2020, 17:41

Pacjent pisze:
535 pisze:Twój stary często gwałcił matkę, że masz takie fantastyczne poczucie humoru, luzaczku?
Nic na to nie wskazuje. To była (i jest) piękna miłość w aurze poezji, przyjaznej radości i pięknych okoliczności przyrody, której nie brak w tych okolicach :)
Pozwolisz, że nie zniżę się do Twojego poziomu i nie zasugeruję czym Twoje oczy oraz uszy nacieszyli Twoi szanowni rodzice. Muszę jednak zauważyć, że gówno, które zaprezentowałeś jest o wiele niższych lotów niż słabe teksty o gwałtach tamtych gówniarzy. Zatem potrafisz i taki właśnie jesteś. Nie rzucaj się na nich, bo masz więcej za uszami niż oni tam gdzie światło nie dociera.
Tak mówisz chuju złamany? Spróbujmy zatem. Obrona staszka żebraka, obrona wadowickich rycerzy, obrona czarnej pedofilskiej mafii, pochwała bicia nastolatków na ulicach Białegostoku, obrona dowcipów z gwałtów na kobietach. Tak na szybko. Przelicytujesz kurwo śmieciu na poziomie?
Pacjent

22-04-2020, 17:54

Nie pogrążaj się, misiu. Większość to oszczerstwa, które świadczą wyłącznie o Twoim poziomie.
535

22-04-2020, 18:17

Tak tępa zakłamana kurewko, "męskie żarty" na twoim poziomie. Sam jesteś jednym wielkim męskim żartem.
Pacjent

22-04-2020, 18:32

535 pisze:Tak tępa zakłamana kurewko, "męskie żarty" na twoim poziomie. Sam jesteś jednym wielkim męskim żartem.
Jak już wchodzimy w kwestię prostytuowania się to ktoś tu chyba wziął od feministek franczyzę na walkę z patryjarchatem, męską kulturą gwałtu, wizerunkiem macho itp. i nawet nie zauważył swego zniewieścienie. Co Ty robiłeś gdy x lat temu chłopaki ostro żartowali na temat dziewczyn? Czerwieniłeś i spieprzałeś donieść do wychowawczyni? Czy może nie miałeś kolegów?
535

22-04-2020, 18:37

Pacjent pisze:
535 pisze:Tak tępa zakłamana kurewko, "męskie żarty" na twoim poziomie. Sam jesteś jednym wielkim męskim żartem.
Jak już wchodzimy w kwestię prostytuowania się to ktoś tu chyba wziął od feministek franczyzę na walkę z patryjarchatem, męską kulturą gwałtu, wizerunkiem macho itp. i nawet nie zauważył swego zniewieścienie. Co Ty robiłeś gdy x lat temu chłopaki ostro żartowali na temat dziewczyn? Czerwieniłeś i spieprzałeś donieść do wychowawczyni? Czy może nie miałeś kolegów?
Tacy jak ty żartowali. Zapewne ze strachu przed dziewczętami. Ja natomiast wolałem się z nimi spotykać. Nie brnij karłowaty intelektualisto, bo nie dasz rady. To nawet jak na taką kanalię jak ty jest przesada. Nie sądziłem, że można być takim zerem.
Pacjent

22-04-2020, 19:04

535 pisze:
Pacjent pisze:
535 pisze: Tacy jak ty żartowali. Zapewne ze strachu przed dziewczętami. Ja natomiast wolałem się z nimi spotykać. Nie brnij karłowaty intelektualisto, bo nie dasz rady. To nawet jak na taką kanalię jak ty jest przesada. Nie sądziłem, że można być takim zerem.
Weź nie brnij, przyjacielu, bo to inni czytają. Nie żartował z dziewczyn, tylko się z nimi spotykał, nie pochlał od czasu do czasu z kumplami i nie poleciało parę mięsistych żartów na temat dziewczyn! Człowieku, uprawiałeś kult matki-Polki i wywalili Cię z seminarium za co masz żal do dzisiaj?
535

22-04-2020, 19:13

To mówisz zboku, że żadna cię nie chciała i musiałeś siłą, a teraz pobierasz pięćset i żartujesz z kumplami na temat gwałtów? To się układa w logiczną całość.
Pacjent

22-04-2020, 19:31

535 pisze:To mówisz zboku, że żadna cię nie chciała i musiałeś siłą, a teraz pobierasz pięćset i żartujesz z kumplami na temat gwałtów? To się układa w logiczną całość.
Ktoś Cię w MOPS-ie skrzywdził, tłumacząc że 500+ jest dla gwałcicieli. Jest wręcz odwrotnie. Wal na luzie z grubej rury (bez urazy), a może i Ty dostaniesz.
535

22-04-2020, 19:58

Czyli co degeneracie? Żarty z gwałtów takie śmieszne? Rozumiem, że kontynuujesz rodzinną tradycję i z synem też sobie tak po męsku żartujecie?Następna patologia rośnie?
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

22-04-2020, 20:34

Nieco dobrego klimatu. Pytanie o bąka zrzuciło mi beretke.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B1FNpUo09ro[/youtube]
ODPOWIEDZ