Na "Królu Lwie" nie płakałem, ale nie jedną łzę wycisnęła ze mnie ostatnia scena w "Terminatorze II".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Na "Królu Lwie" nie płakałem, ale nie jedną łzę wycisnęła ze mnie ostatnia scena w "Terminatorze II".
Take obserwacje zycia konstancinskiego celebryty ze szklanej banki stworzonej przez tvn czy inny gazwyb. Mam wrazenie, ze tutaj jest paru takich zyjacych w swiatach alternatywnych, a moze nawet jeden z nich to Hanka Lisowa, bo sposoby argmentacji podobne?
Ty żyjesz w alternatywnej rzeczywistości. Łżesz jak już tylko zbliżasz się do klawiatury. Trzeba być kompletnym debilem, żeby nie widzieć różnic pomiędzy pis a PO, choćby w sposobie funkcjonowania tych partii. I to śmieszne twierdzenie, że są to partie takie same, bo ktoś tam przeszedł z jednej do drugiej. Drone ci wytłumaczył, że tak nie jest. Ale to nie jego wina, że nie rozumiesz zdań podrzędnie złożonych.Triceratops pisze: ↑04-05-2020, 14:00Take obserwacje zycia konstancinskiego celebryty ze szklanej banki stworzonej przez tvn czy inny gazwyb. Mam wrazenie, ze tutaj jest paru takich zyjacych w swiatach alternatywnych, a moze nawet jeden z nich to Hanka Lisowa, bo sposoby argmentacji podobne?
Widziales wywod Drona na temat roznic miedzy PO a PIS? Najpierw postawil teze, ze sie roznia a potem cos majaczyl o microsofcie i apple'u. Poza tym nic nie powiedzial, ale jakze madrze sie wypowiedzial.
Widziales reakcje nicrama jak mu wymienilem cala litanie nazwisk, ktore przeplynely pomiedzy PO a PIS? Jedyna odpowiedzia na jaka go bylo stac, to ze Szydlo nie byla w POTo mialo obalic dowod, ze to jedna banda. Oni wszyscy mowia to samo i tak samo, bo nie maja wyjscia, musza wierzyc, ze PO jest partia dla elitek a PIS to smierdzace wsiury z kosciola, bo nie maja alternatywy.
No czego sie spodziewalem, typowa, kulturalna odpowiedz nicrama, milosnika PO, ktory nie potrafi podac ani jednego argumentu, ani jednej roznicy, wiec uznaje, ze obrzucenie inwektywami cos pomoze.
To oczywiste, na tym polega ich metoda dzialania, nakrecanie podzialow, zeby wytworzyc jakas sztuczna roznice. A roznice widza wylacznie fanatycy partii co tutaj widac jak w soczewce
No niektorym tutaj widac szwankuje albo sie wczioraj urodzili. Jak katechetka po Akademii Teologii Katolickiejj zostala ministrem spraw wewnetrznych to im pewnie sie to podobalo.Rumburak pisze: ↑04-05-2020, 15:55Różnica jest taka, że PiS klęczy przed klerem w Toruniu, jak PO rządziła, to partyjni decydenci i pomniejsze watażki preferowali klęczenie w Krakowie. Za rządy naczelnika z Żoliborza , wszyscy, włacznie z PiS, mogą a nawet powinni dziękować PO
Jakby komuś pamięć szwankowała.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/1,44425,3102129.html
Przypominam, że ktoś kto stawia tezę, musi ją udowodnić. Twój argument, o tym, że partie są tożsame bo ktoś kiedyś przeszedł z jednej do drugiej został obalony. Próbuj dalej. I jeszcze dla twojej wiadomości ekspercie od biologii, nauki i chuj wie jeszcze czego, głównie googlowania (paru się nabiera), od urodzenia jestem lewakiem.Triceratops pisze: ↑04-05-2020, 14:55No czego sie spodziewalem, typowa, kulturalna odpowiedz nicrama, milosnika PO, ktory nie potrafi podac ani jednego argumentu, ani jednej roznicy, wiec uznaje, ze obrzucenie inwektywami cos pomoze.
Przypominam, ze Terenia Piotrowska, katechetka byla ministrem, Grabiec rzecznik PO tez jest katecheta
A ty dalej sobie wierz, ze to dwie rozne partie, ktore przeciez chcialy sie polaczyc w jedna koalicje o nazwie POPIS.
Smutne zycie leminga zyjacego w szklanej bance.