Ja nie mam najmniejszego zamiaru, ani teraz , ani w ogóle w żadnej dającej się przewidzieć przyszłości.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
No to pokaz mi nicramie w takim razie gdzie zostal obalony i jak, bo jakos niedowidze. Twoje urojenia, ze sie POPISy czyms roznia nie jest zadnym obaleniem niczego, oprocz butelki piwa o smaku pralin

Och jej, widze, ze poklady sympatii do mnie, ktore niedawno niespodziewanie deklarowales juz wyczerpalem xD
Nie chcialbym byc ekspertem, bo madry czlowiek uczy sie cale zycie, a glupi wie wszystko od razu

woodpecker from space
- Triceratops
Ja bede. Nie oddam pisiorom kadencji dudy na tacy. Reszta zacieklych wojownikow antyklerykalno-antypisowskich ograniczy sie do otworzenia browara i wylewania swoich smutkow na forum.
woodpecker from space
Oddasz oddasz. Mateusz z Jackiem i Jarkiem, cykną cię w zadek bez wazeliny.
- nicram
Przytoczę zatem jeszcze raz argument DroneTriceratops pisze: ↑04-05-2020, 17:06No to pokaz mi nicramie w takim razie gdzie zostal obalony i jak, bo jakos niedowidze. Twoje urojenia, ze sie POPISy czyms roznia nie jest zadnym obaleniem niczego, oprocz butelki piwa o smaku pralinParu juz tutaj pokazywalo przeplyw kadr w tych partiach, ten sam rodowod partyjny wierchuszki i rzadu a ty dalej jak katarynka swoje. Tylko, ze twoj dziecinny upor jak i twoje dziecinne wypowiedzi w kwestii polityki niczego nie zmienia
![]()
Przypomne także co z tego wywodu zrozumiałeś (lub zmanipulowałeś) w obu przypadkach raczej dobrze o tobie nie świadczy:Drone pisze: ↑03-05-2020, 15:08Partie polityczne nie funkcjonują jak leibnizowskie monady w izolacji od samych siebie i od świata. Przepływ ludzi, poglądów, uleganie koniunkturalizmowi itd. to naturalna sprawa - nie jest tak, że partie i ludzie to byty statyczne, raz stworzone i niezmienne. Z tego, że ktoś należał do PO, a potem do PiS, nie wynika, że te partie są u swoich podstaw tożsame, natomiast cała reszta to gra polityczna dla maluczkich. To naiwna teoria mająca wytłumaczyć ten niezrozumiały burdel i kocioł, który można zwłaszcza dziś obserwować.
Nie mówię też tego z pozycji miłośnika PO, bo grzechy tej partii są ogromne, choć nie w wymiarze aferalnym, tylko w wymiarze zaniedbań i płynięcia z nurtem na zasadzie "jakoś to będzie" - efekty tego można obserwować w postaci rządów PiS. Podstawowa różnica między PiS, a pozostałymi partiami jest taka, że jak dotąd nikt przed nimi, nawet PiS z lat 2006-2008, nie posunął się tak daleko w demontażu strukturalnym państwa na każdym szczeblu: prawnym, instytucjonalnym czy służb. Doświadczenia życia w PRL pokazały, że w społeczeństwie jest masa usłużnych, którzy uważają za stosowne utrwalać "nowy porządek" i "prawo" pisane ad hoc. Od 1990 do 2015 udawało się takie tendencje temperować poprzez jako tako działające prawo. Afery były, ale jednak z ich przyczyny rządy padały, a winni nie krzyczeli głośno, że to nie afera, tylko prawo jest złe, nie posuwano się tak daleko. Ostatnim bastionem była też możliwość przeprowadzenia wyborów w cywilizowany sposób.
Zapewne niejeden pamięta pojęcie falandyzacji prawa za czasów Falandysza, który interpretował prawo po swojemu. To, co robi dziś PiS z prawem, jest falandyzacją x 100. I nie zmienia tego fakt, że sądy działały fatalnie, że wiele można zarzucić sędziom i wymiarowi sprawiedliwości - rzecz polega na tym, że PiS reformę techniczną sądów ma głęboko gdzieś, chodzi wyłącznie o sprawowanie kontroli.
Triceratops pisze: ↑03-05-2020, 15:43No ale znowu wszystkos sprowadziles do tego, ze pis robi cos z prawem. Czyli takie nudne, typowe napierdalanie w ten pis.
Ja pisalem o tym, ze POPIS od 20 lat prawie cos robi, bo to jedna banda. I tu zgadzam sie z tym co napisales - "te partie są u swoich podstaw tożsame, natomiast cała reszta to gra polityczna dla maluczkich", Tak wlasnie jest.
Cóż każdy człowiek ma jakiś poziom tolerancji na kłamstwo.Triceratops pisze: ↑04-05-2020, 17:06Och jej, widze, ze poklady sympatii do mnie, ktore niedawno niespodziewanie deklarowales juz wyczerpalem xD
Nie chcialbym byc ekspertem, bo madry czlowiek uczy sie cale zycie, a glupi wie wszystko od razu![]()
Nie, ty się nie uczysz, co gorsza ty nawet nie chcesz się uczyć. Twój sposób na naukę jest taki: zakładam sobie coś ad hoc (najlepiej jak coś jest przeciwko obowiązującemu stanowi wiedzy) i jeb! czytam jakieś dziadostwo (z naukowego punktu widzenia) pisanych przez podobnych tobie dyletantów, przyswajać to i utwierdzać się w błędnych przeświadczeniach. Już to pisałem. Ty jesteś zawsze przeciwko. Oblężony, zniewolony przez koncerny farmaceutyczne, których jedynym celem jest wyciśniecie ostatniej złotówki z Tricepsa. Jesteś oblężony przez wszystkich, którzy nie pasują do twojego światopoglądu. Nie masz pojęcia jak wygląda świat o którym się wypowiadasz. Co gorsza nawet nie chcesz go poznać. Maseczki są złe, COVID 19 nie taki gróźny, grypka taka, test którym się diagnozuje niedobry. A GÓWNO wiesz na ten temat. Rzucasz jakieś fejki nawet ich nie weryfikujesz. Sam jesteś fejkiem.
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Chcesz powiedziec nicram, ze mozna wchodzic na forum zeby klamac? No widze, ze nie ma poziomow smiesznosci, ktorych nie sprobujesz przekroczyc
To juz teraz wbilbys mi ten noz w plecy ? 
I o co chodzi z tym googlowaniem i nabraniem paru osob w sieci? Ty tak na serio to?
Nicramie drogi jezeli bierzesz udzial w dyskusji to po prostu wypisz sam z siebie argumenty dlaczego PIS i PO to sa dwie rozne sprawy. NIe posilkuj sie dronem, tylko po prostu napisz dlaczego i uzasadnij. To takie proste, ale nie dla ciebie, nie? Ty wolisz wylac wiadro pomyj , dorzucic troche bluzgow i tak dowiesc swojej racji? Powiedz, jak ci sie podobala katechetka po akademii teologocznej w roli ministra spraw wewnetrznych? Jakbys nie wiedzial z jakiej jest ona partii to jak bys ja umiejscowil tak wg siebie?
A reszta to juz twoje projekcje, nie wiem czy jest sens rozmawiac w ogole
. Kwartal minal 14 tysiecy zarazonych, niecale 400 umarlych, no pandemia jak chuj olaboga.
Co do wiedzy itp to jzu kiedys opisywalem moje motywy, przez medycyne i jej procedury, kilkanascie lat temu zostalem skazany na dwa przewlekle dozywocia, w zasadzie trzy choc to trzecie nadcisnienie okazalo sie smiesznym dodatkiem.Po dziesiatkach wizyt i zostawieniu sporej ilosci kasy przestalo mi sie to podobac i wzialem sprawy w swoje rece, dzisiaj juz nie mam tych "dozywotnich" chorob. Tyle i nie snuj juz swoich smutnych teorii, bo nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.

I o co chodzi z tym googlowaniem i nabraniem paru osob w sieci? Ty tak na serio to?

Nicramie drogi jezeli bierzesz udzial w dyskusji to po prostu wypisz sam z siebie argumenty dlaczego PIS i PO to sa dwie rozne sprawy. NIe posilkuj sie dronem, tylko po prostu napisz dlaczego i uzasadnij. To takie proste, ale nie dla ciebie, nie? Ty wolisz wylac wiadro pomyj , dorzucic troche bluzgow i tak dowiesc swojej racji? Powiedz, jak ci sie podobala katechetka po akademii teologocznej w roli ministra spraw wewnetrznych? Jakbys nie wiedzial z jakiej jest ona partii to jak bys ja umiejscowil tak wg siebie?
Fejkiem byl opis testu prosto z CDC, nie? Och ty nicramie...Twój sposób na naukę jest taki: zakładam sobie coś ad hoc (najlepiej jak coś jest przeciwko obowiązującemu stanowi wiedzy) i jeb! czytam jakieś dziadostwo (z naukowego punktu widzenia) pisanych przez podobnych tobie dyletantów, przyswajać to i utwierdzać się w błędnych przeświadczeniach. Już to pisałem. Ty jesteś zawsze przeciwko. Oblężony, zniewolony przez koncerny farmaceutyczne, których jedynym celem jest wyciśniecie ostatniej złotówki z Tricepsa. Jesteś oblężony przez wszystkich, którzy nie pasują do twojego światopoglądu. Nie masz pojęcia jak wygląda świat o którym się wypowiadasz. Co gorsza nawet nie chcesz go poznać. Maseczki są złe, COVID 19 nie taki gróźny, grypka taka, test którym się diagnozuje niedobry. A GÓWNO wiesz na ten temat. Rzucasz jakieś fejki nawet ich nie weryfikujesz. Sam jesteś fejkiem.[
A reszta to juz twoje projekcje, nie wiem czy jest sens rozmawiac w ogole

Co do wiedzy itp to jzu kiedys opisywalem moje motywy, przez medycyne i jej procedury, kilkanascie lat temu zostalem skazany na dwa przewlekle dozywocia, w zasadzie trzy choc to trzecie nadcisnienie okazalo sie smiesznym dodatkiem.Po dziesiatkach wizyt i zostawieniu sporej ilosci kasy przestalo mi sie to podobac i wzialem sprawy w swoje rece, dzisiaj juz nie mam tych "dozywotnich" chorob. Tyle i nie snuj juz swoich smutnych teorii, bo nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.
woodpecker from space
-
Najświeższy kamyczek do POPiSowego ogródka: Duda powołał na jedno z kluczowych stanowisk LGBT Zaradkiewicza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie żebym chciał wziąć udział w tych sympatycznych rozważaniach, ale udowodnienie, że obecnie znajdujące się w parlamencie ugrupowania. Wszystkie ugrupowania, łącznie z tym podstolikiem chłopaczków żebraków to nie jest jedna w dupę jebana banda cwaniaków może być zadaniem nie tyle karkołomnym, co wręcz niemożliwym. W każdym razie będę obserwował.
- Triceratops
Na TT jest jego znakomita historia, a u Karnowskich jeszcze wisi tekst Kryski, ktora sie sadzila z jego matka, i ktora ostrzega przed Zaradkiewiczem
https://wpolityce.pl/polityka/329267-po ... e-w-sadzie
https://wpolityce.pl/polityka/291338-za ... rzeplinski
Tekstu drona nie widzialem, gdzies mi umknal, no ale z taka forma wypowiedzi mozna dyskutowac, nie ma nic o glupkach, fejkach, klamaniu itp. Tak do konca nikt nie twierdzi, ze roznic miedzy nimi nie ma, PO robila wszystko w bialych rekawiczkach, nawet kradziesz 153mld z OFE wiekszosc przelknela, PIS robi wszystko na chama, po prostacku. Metody dzialania pewnie maja inne w wielu sprawach. Ale jakby nie patrzec - ludzie ci sami. A partie tworza ludzie.
https://wpolityce.pl/polityka/329267-po ... e-w-sadzie
https://wpolityce.pl/polityka/291338-za ... rzeplinski
Tekstu drona nie widzialem, gdzies mi umknal, no ale z taka forma wypowiedzi mozna dyskutowac, nie ma nic o glupkach, fejkach, klamaniu itp. Tak do konca nikt nie twierdzi, ze roznic miedzy nimi nie ma, PO robila wszystko w bialych rekawiczkach, nawet kradziesz 153mld z OFE wiekszosc przelknela, PIS robi wszystko na chama, po prostacku. Metody dzialania pewnie maja inne w wielu sprawach. Ale jakby nie patrzec - ludzie ci sami. A partie tworza ludzie.
woodpecker from space
Zajebanie tej kasy z OFE to był gwóźdź do trumny poprzedniej bandy nieudaczników. Miały za to polecieć głowy, posypać się wyroki. Tymczasem manewr zostanie powtórzony, a tępy lud nadal będzie tkwił w "konflikcie", zamiast poszukać wideł i brzozowej kory.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
@Pacjent
Wyborcza już mu nasmarowała laurke:
https://www.wiesci24.pl/2020/05/04/nacp ... -partnera/
Okazuje się że ćpanie i bycie homo jest cool i trendy tylko jak jesteś lewakiem
Wyborcza już mu nasmarowała laurke:
https://www.wiesci24.pl/2020/05/04/nacp ... -partnera/
Okazuje się że ćpanie i bycie homo jest cool i trendy tylko jak jesteś lewakiem

-
PiS wiedziało, że sięgnie po tę kasę, więc głupotą byłoby skazanie kogoś w tej sprawie. Najgorsze, że obecną sytuacją mogą wytłumaczyć ludowi już wszystko. Szok jakich czasów dożyłem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
Nikt nie będzie nikogo rozliczał całościowo, bo stworzyłoby niebezpieczny precedens, że następcy PiS też mogliby chcieć rozliczyć obecny rząd. Po prostu tak nie działa polityka. Skazuje się co najwyżej pojedyncze osoby, które w którymś momencie zbyt ewidentnie się wystawiły.
Guilty of being right
Nie no stary. Odkrywasz ciepłą wodę. Wytłumacz to tym ścierwom, które przy okazji każdych kolejnych wyborów gardłują w tym duchu i ich otumanionym wyborcom.uglak pisze: ↑04-05-2020, 19:19Nikt nie będzie nikogo rozliczał całościowo, bo stworzyłoby niebezpieczny precedens, że następcy PiS też mogliby chcieć rozliczyć obecny rząd. Po prostu tak nie działa polityka. Skazuje się co najwyżej pojedyncze osoby, które w którymś momencie zbyt ewidentnie się wystawiły.
- Triceratops
No przeciez wlasnie o tym rozmawiamy, ale jak widac paru tutaj nie potrafi zrozumiec, ze to jedna banda w kilku przebraniach. Zasada jest prosta "my nie ruszamy waszych, wy nie ruszacie naszych" i tak przy kazdej zmianie. Czy pisiory posadzili kogos z PO przez te kilka lat? Czy PO posadzilo kogos? Nawet Ziobry nie potrafili postawic przed trybunalem, bo Kopaczowa klasycznie "zatrzasnela sie w kiblu" jak slynny posel Dyka z ZCHN.
Mozna porownywac afery OFE vs reforma sadow , Drone sie czepil sadow, ale czy ktos tak naprawde realnie z tego ucierpial tak jak na OFE gdzie zajebano kase, a 20 baniek zniknelo bo wg kandydatki Kidawy poszlo "na takie rozne tam operacje"
Mozna porownywac afery OFE vs reforma sadow , Drone sie czepil sadow, ale czy ktos tak naprawde realnie z tego ucierpial tak jak na OFE gdzie zajebano kase, a 20 baniek zniknelo bo wg kandydatki Kidawy poszlo "na takie rozne tam operacje"
woodpecker from space
- nicram
Przecież ci tłumaczyłem, że skoro ty twierdzisz, że są takie same to ty musisz to udowodnić. Tak jak w nauce. Jak podważasz istniejący stan, to musisz dać argumenty żeby przekonać innych aby zaakceptowali twój punkt widzenia. To takie proste. To ty MUSISZ to zrobić. Dla mnie czymś oczywistym jest, że Twój argument jest z dupy, co już pisałem wcześniej niż Drone. Skoro nie ma różnicy między tymi dwiema partiami to po co ludzie przechodzą z jednej do drugiej? Po to aby być w identycznej partii? Twój argument jest z gruntu pozbawiony logiki.Triceratops pisze: ↑04-05-2020, 18:32Nicramie drogi jezeli bierzesz udzial w dyskusji to po prostu wypisz sam z siebie argumenty dlaczego PIS i PO to sa dwie rozne sprawy. NIe posilkuj sie dronem, tylko po prostu napisz dlaczego i uzasadnij. To takie proste, ale nie dla ciebie, nie?
Fejkiem było stwierdzenie, że test jest niespecyficzny względem konkretnego wirusa. To raz. Następnie stwierdzenie, że test ten jest wykorzystywany do celów diagnostycznych. To dwa. A celem tego wszystkiego było potwierdzenie fałszywej tezy, że stosowane testy właściwie nie wykrywają Koronawirusa.Triceratops pisze: ↑04-05-2020, 18:32Fejkiem byl opis testu prosto z CDC, nie? Och ty nicramie...
A reszta to juz twoje projekcje, nie wiem czy jest sens rozmawiac w ogole. Kwartal minal 14 tysiecy zarazonych, niecale 400 umarlych, no pandemia jak chuj olaboga.
I znowu kłamiesz. Zmarło 700. A na całym Świecie zaledwie ćwierć miliona. Faktycznie, lokalne ogniska niegroźnej grypy.
Błagam opisz swój przypadek i wyślij do The New England Journal of Medicine. Niech cały Świat się dowie o tych genialnych metodach leczenia. Nie można tego zaprzepaścić!Triceratops pisze: ↑04-05-2020, 18:32Co do wiedzy itp to jzu kiedys opisywalem moje motywy, przez medycyne i jej procedury, kilkanascie lat temu zostalem skazany na dwa przewlekle dozywocia, w zasadzie trzy choc to trzecie nadcisnienie okazalo sie smiesznym dodatkiem.Po dziesiatkach wizyt i zostawieniu sporej ilosci kasy przestalo mi sie to podobac i wzialem sprawy w swoje rece, dzisiaj juz nie mam tych "dozywotnich" chorob. Tyle i nie snuj juz swoich smutnych teorii, bo nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.
- Triceratops
Nicramie drogi, jak pisalem gdzies wyzej post Drona zwyczajnie mi umknal, ale jest to racjonalna proba obronienia swojej tezy przez Drona. Ty zas nic sensownego nie powiedziales, jedyne na czym sie skupiles to wyzwiska i tupanie noga w obronie swojej racji. I jak napisalem do postu Drona: owszem, metody maja inne, PO zajebala 153 miliardy w bialych rekawiczkach, pisiory robia prymitywna lupanine. Donek wolal haratac w gale z kumplami i loic winko z cygarami, Kaczor jest starym smutnym pierdzielem, bez rodziny i przyszlosci poza polityka. Z pewnoscia te osoby wplynely na polityczny ksztalt obu partii, ale poza tym to caly czas wymiana kadr trwa. A warto przypomniec jeszcze taki twor jak AWS, gdzie byly i UWole i dzisiejsze Pisiory.nicram pisze: ↑04-05-2020, 20:37Przecież ci tłumaczyłem, że skoro ty twierdzisz, że są takie same to ty musisz to udowodnić. Tak jak w nauce. Jak podważasz istniejący stan, to musisz dać argumenty żeby przekonać innych aby zaakceptowali twój punkt widzenia. To takie proste. To ty MUSISZ to zrobić. Dla mnie czymś oczywistym jest, że Twój argument jest z dupy, co już pisałem wcześniej niż Drone. Skoro nie ma różnicy między tymi dwiema partiami to po co ludzie przechodzą z jednej do drugiej? Po to aby być w identycznej partii? Twój argument jest z gruntu pozbawiony logiki.
Zapytam jeszcze tak z ciekawosci: jak ci sie podobala akcja z Tereska Piotrowska, katechetka po akademii teologicznej na ministra spraw wewnetrznych? Zostala nia tylko dlatego, ze z Koparka byla funfelka..
Pierwsze slysze zebym uzywal tak skomplikowanych naukowych slow jak test niespecyficzny. Ja tylko zacytowalem oficjalne dane...nicram pisze: ↑04-05-2020, 20:37Fejkiem było stwierdzenie, że test jest niespecyficzny względem konkretnego wirusa. To raz. Następnie stwierdzenie, że test ten jest wykorzystywany do celów diagnostycznych. To dwa. A celem tego wszystkiego było potwierdzenie fałszywej tezy, że stosowane testy właściwie nie wykrywają Koronawirusa.
Nicramie, przeciez to nic nie da, takich przypadkow jest mnostwo, ale nikt nie jest nimi zainteresowany. Wiesz co interesuje akcjonariuszy firm farmaceutycznych? Zysk. Rynek zbytu to sa choroby, wiec o czym tu gadac.
Niedawno tu lepilem ksiazke "Mit chorob przewleklych i wielki biznes" Ten to dokonal wyczynu, bo wyszedl z SM, teraz bryluje troche na YT, no i co? Ja ledwie z nadcisnienia (acard do konca zycia-recepta), stozek rogowki (jeszcze walcze) i TRZY straszne litery, ktory nie bede pisal.
Ale dokonalem tego, bo mi nie pasilo bulic co chwile za soczewke gazoprzepuszczalna 9 stowek na jedno oko co pol roku. Okazalo sie, ze w ksiazkach medycznych i pubmedach wszystko jest tylko nikt tego nie czyta. Zmienilem sobie parametry krwi, choc nie bylo to podobno mozliwe, pan profesor, ktory raczyl mi wiercic dziure w kregoslupie powiedzial, ze "taka moja uroda"
Wiec nie wmawiaj mi tego, ze kogos oklamuje tu na forum za pomoca googla czy cos, bo nie rozumiem po co w ogole klamac na jakims zapizdzialym forum dla garstki wszaruchow. Wszystko to MUSIALEM przeczytac, bo medycyna mi oferowala garsc lekow, soczewki co chwile i kontrolne badania krwi.
Zas co do tego twojego hejtu (lubisz mnie jeszcze czy nie?) to opowiem ci taka ciekawa historie: na jednym ze sportowych for, na ktorych sie udzielam od lat, przylepili mi etykiete "experta", oczywiscie nie chcialem ale sie uparli. Zdenerwowalo to jednego delikwenta, znanego muzyka z Trojmiasta (pewnie paru stad go zna), ktory twierdzil, ze to co ja pisze na forum sportowym to herezje i klamstwa (zupelnie jak ty). Co chwila wbijal w tematy i trollowal, i sie domagal usuniecia postow itp.On z kolei robil wszystko naukowo i dietetycznie, liczyl, mierzyl, wazyl i efekty mial chujowe, toczylem z niego beke i go to wkurwialo.
Nie chcial nawet sprobowac, az pewnego raz wbil mi na priva, ze jego zona ma problem, ( choroba oficjalnie uznana za nieuleczalna, podloze autoimmunologiczne). I ze jak mu zone wylecze to on mi uwierzy. Opisal mi leki itp. Napisalem mu co o tym mysle choc za nim nie przepadalem, co ja bym zrobil itp. Widac sprobowal, po po jakims czasie wbil z podziekowaniami i ze choc wydaje mu sie to niemozliwe, to jednak zadzialalo. Potem poszlo to tak, ze koles oczywiscie sprobowal tego co ja pisalem w kontekscie diety i cwiczen, i nagle stal sie gorliwym wyznawca, taki typowy radykalizm neofity. Oczywiscie beka z niego jeszcze leciala, bo mu wypominali, ze przed chwila na mnie napierdalal a teraz mnie co chwila cytuje....
Skonczylo sie to tak, ze koles zrobil sobie kurs dietetyki zeby miec papier (choc mi pisal, ze to czego oni ucza na dietetyce kloci sie ze wszystkim co ja mowie) i zostal trenerem personalnym, z tego co wiem mial troche ludzi i w chuj podziekowan.... mysle, jak ktos go zna to skojarzy. W kazdym razie jego page wisi w sieci.
I to jest dla mnie realna wartosc, cos co zapamietam, a ze wg ciebie nienaukowo? Kolo chuja mi to lata

woodpecker from space
- Bloodcult
Pis i PO to partie jednakowo bezideowe. Obie nie mają żadnej ideologii, ani spójnego programu. Ich programy to jedynie stek banałów i obietnic. Ot, świnie u koryta. Swobodny przepływ ludzi jedynie potwierdza że to nie śmiertelni wrogowie a po prostu kwestia personalnych korzyści. Oczywiście w podział ten lubią wierzyć ludzie którzy przez przynależności polityczna lubią czuć się lepsi od innych.
Widać to idealnie nawet na tym forum. Niby tacy inteligentni, a w dyskusjach wychodzi rynsztokowy język i pisowska pogarda. Ciekaw jestem czy jeden z drugim np. w pracy czy u rodziny na weselu też są tacy pyskaci i z taką łatwością wyzywają ludzi od pisowskich kurew. Jeśli tak to ciekawe czy pisząc na forum mają czerwone oczy i pianę na pyskach ?
Podobny rak umysłowy to "myślenie niezależne". Z reguły ten co podkreśla jaki to jest niezależny sam myśli dokładnie wg oklepanych schematów które łyknął jak pelikan. Taki np. Nergal, niby tak niezależnie myśli a jak to w wywiadzie go spytają co ostatnio czytał to od jakiś 10 lat mówi że Mistrza i Małgorzatę bo kot behemot tam jest...
Widać to idealnie nawet na tym forum. Niby tacy inteligentni, a w dyskusjach wychodzi rynsztokowy język i pisowska pogarda. Ciekaw jestem czy jeden z drugim np. w pracy czy u rodziny na weselu też są tacy pyskaci i z taką łatwością wyzywają ludzi od pisowskich kurew. Jeśli tak to ciekawe czy pisząc na forum mają czerwone oczy i pianę na pyskach ?
Podobny rak umysłowy to "myślenie niezależne". Z reguły ten co podkreśla jaki to jest niezależny sam myśli dokładnie wg oklepanych schematów które łyknął jak pelikan. Taki np. Nergal, niby tak niezależnie myśli a jak to w wywiadzie go spytają co ostatnio czytał to od jakiś 10 lat mówi że Mistrza i Małgorzatę bo kot behemot tam jest...
- nicram
@ Triceps
Pierwsze - powtarzaj dalej te swoje bzdury jak to tupię nóżką. Może uda ci się ukryć bezsens twojego argumentu. Nadal nie udało ci się udowodnić, że te partie są takie same, wręcz co zdanie strzelasz w kolano swojej tezie.
Drugie - nie cytowałeś żadnych danych. Cytowałeś opis ulotki testu, którego nie stosuje się do celów diagnostycznych. Znowu kłamiesz.
Trzecie
Uśmiałem się. Bardzo ładne bajeczki. Chyba już czas iść spać Tricepsie. Drogi. I pamiętaj rączki na kołderce. Niech ci się śnią koncerny farmaceutyczne. Mam nadzieję, że będzie to wystarczająco złe, żebyś zlał się zimnym potem. 
Pierwsze - powtarzaj dalej te swoje bzdury jak to tupię nóżką. Może uda ci się ukryć bezsens twojego argumentu. Nadal nie udało ci się udowodnić, że te partie są takie same, wręcz co zdanie strzelasz w kolano swojej tezie.
Drugie - nie cytowałeś żadnych danych. Cytowałeś opis ulotki testu, którego nie stosuje się do celów diagnostycznych. Znowu kłamiesz.
Trzecie

- Triceratops
To jest skutek tego, ze kazdy potrzebuje w cos wierzyc, nie musi to byc Bog, moze byc cos innego jak np partia. Ciekawe sa ksiazki bylych parlamentarzystow, ktore opisuja dzikie imprezy z ludzmi, z ktorymi na mownicy sejmowej toczyli wojne. Ten posel od Palikota to doskonale opisal w swojej ksiazce, Palikot w "Kulisach Platformy" tez. Tam padaja wielokrotnie zdania, ze ludzie wierza telewizji. Na mownicy byli wrogami a prywatnie Palikot zalatwial jakas droga wodke Niesiolowskiemu (lodowa pantera czy jakos ta, tysiak za flache ponoc)Bloodcult pisze: ↑04-05-2020, 21:08Pis i PO to partie jednakowo bezideowe. Obie nie mają żadnej ideologii, ani spójnego programu. Ich programy to jedynie stek banałów i obietnic. Ot, świnie u koryta. Swobodny przepływ ludzi jedynie potwierdza że to nie śmiertelni wrogowie a po prostu kwestia personalnych korzyści. Oczywiście w podział ten lubią wierzyć ludzie którzy przez przynależności polityczna lubią czuć się lepsi od innych.
Mnie tez to ciekawi, czy jak przyjedzie wujek glosujacy na pis, czy dziadki to tak do nich sie odnosza.Bloodcult pisze: ↑04-05-2020, 21:08Widać to idealnie nawet na tym forum. Niby tacy inteligentni, a w dyskusjach wychodzi rynsztokowy język i pisowska pogarda. Ciekaw jestem czy jeden z drugim np. w pracy czy u rodziny na weselu też są tacy pyskaci i z taką łatwością wyzywają ludzi od pisowskich kurew. Jeśli tak to ciekawe czy pisząc na forum mają czerwone oczy i pianę na pyskach ?
Myslenie niezalezne to ciekawy temat na oddzielny topic, bo to troche taki paradoks. Nie wiadomo gdzie sie ono zaczyna a gdzie konczy. Jak myslisz zbyt niezaleznie to od razu ci madrzy przylepia foliarza albo kosmite. A jak myslisz tak jak wszyscy to z kolei nie jestes niezalezny. I tutaj te schematy.Bloodcult pisze: ↑04-05-2020, 21:08Podobny rak umysłowy to "myślenie niezależne". Z reguły ten co podkreśla jaki to jest niezależny sam myśli dokładnie wg oklepanych schematów które łyknął jak pelikan. Taki np. Nergal, niby tak niezależnie myśli a jak to w wywiadzie go spytają co ostatnio czytał to od jakiś 10 lat mówi że Mistrza i Małgorzatę bo kot behemot tam jest...
Solomon Snyden znany amerykanski neurobiolog, laureat nagrody Laskera wspolnie z Candace Pert za odkrycie receptorow opioidowych w swoim laboratorium powiedzil tablice, na ktorej napisal dla swoich pracownikow : "macie kwestionowac wsztystkie autorytety i podwazac odkrycia naukowe albo skonczycie jako przecietni pracownicy laboratorium"
Candace Pert te receptory odkryla, bo zakwestionowala jego wlasne zakazy, badania robiac po godzinach.
Dopoki nie odkryla ich uchodzila przez chwile za idiotke i sie z niej nasmiewano.
woodpecker from space