Skończ pierdolić stary. Ile masz lat wiedziałem wcześniej. Pisałeś w wielu tematach o sprawach o których wiedzą ludzie mniej więcej w tym wieku. To że trafiłem. Zupełny przypadek. Przypomnij sobie proszę jak pisałeś tutaj o swoim głosowaniu w wyborach. Ja mam naprawdę niezłą pamięć, pomimo tych tysięcy piw. Na moją sugestię na temat koncertu bodaj Ulcer w Lublinie zasugerowałeś spotkanie przy piance. No więc co to mogło oznaczać? Nie rób problemu tam gdzie go nie ma i weź pod uwagę , że piszesz tu wystarczająco długo, by pewne sprawy były jasne. Poza tym ja nie znam twoich danych, ani adresu. Nigdy nic od ciebie nie kupiłem jedynie licytowałem i taka mnie spotyka teraz nagroda. Natomiast sugestie jakobym miał z kimkolwiek rozmawiać na twój temat to klasyczna paranoja, względnie pospolite kurewstwo mające wytworzyć wrażenie że szpieguję użytkowników. I wiesz? Nie jestem zdziwiony to idzie po partyjnej inii twych idoli. Natomiast tak jak napisałem wyżej. Sram na to. Ty sobie coś uroiłeś, a ja wiem jak jest.Pacjent pisze: ↑12-05-2020, 14:23Tak pozyskane dane upubliczniasz na forum i uważasz, że to jest ok? Wiek też? Wiesz ile danych i adresów ludzi z forum znam? Nigdy jednak się nimi tu nie posługuję.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a to ciekawe... konstytucja Kwaśniewskiego....
W sumie to lepsze niż czytać śmierdzącą zbutwiałym sandałem biblię...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Akurat tej drugiej nikt w tym kraju nie czyta. Jeszcze człowiek się czegoś dowie. Wystarczy sam fakt, że pan buk nas kocha i jest dobry.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
hehe permanentna inwigilacja, no uśmiałem się, nie powiemPacjent pisze: ↑12-05-2020, 14:23Tak pozyskane dane upubliczniasz na forum i uważasz, że to jest ok? Wiek też? Wiesz ile danych i adresów ludzi z forum znam? Nigdy jednak się nimi tu nie posługuję.

Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
Ja cie nie pierdole, co to sie odpierdala xD Ta przerwa forume chyba sie w was skumulowala, bo takich jazd dawno nie bylo 
///swoja droga pamietam tez, ze pare osob dalo mi znac, ze jakis delikwent tez zbiera dane na tematy roznych osob w tym mojej
Moze takie hobby... doxing

///swoja droga pamietam tez, ze pare osob dalo mi znac, ze jakis delikwent tez zbiera dane na tematy roznych osob w tym mojej

Moze takie hobby... doxing

woodpecker from space
-
Przyznam się zagotowałem gdy się dowiedziałem, że ktoś z forum wypytuje o mnie znajomych. Jak ktoś coś ma niech pisze na prywatną skrzynkę.Triceratops pisze: ↑12-05-2020, 17:09Ja cie nie pierdole, co to sie odpierdala xD Ta przerwa forume chyba sie w was skumulowala, bo takich jazd dawno nie bylo
Moze takie hobby... doxing![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
No widzisz przyjacielu. To nie mogłem być ja. Po pierwsze rzadko prowadzę rozmowy w kuluarach, a po drugie nie bardzo mam tutaj znajomych. Nie mówiąc o tym, że chuj mnie interesuje kto kim jest i raczej sam padam ofiarą tego typu zaczepek. Szkoda, że sugerujesz mi tego typu zachowania. To stalking, boxing, czy unpacking?
- Hatefire
Ciesz się że nie rimming 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Skaut
Tyle tylko że tu nie ma żadnego zbierania danych, bo wszystko po prostu wisi publicznie, ot internet, a niektórzy na silę udają że bronią swojej prywatności, która de facto nie istniejeTriceratops pisze: ↑12-05-2020, 17:09Ja cie nie pierdole, co to sie odpierdala xD Ta przerwa forume chyba sie w was skumulowala, bo takich jazd dawno nie bylo
Coś tam było! Człowiek!
-
Ja wiem, że nie Ty, napisałem przecież, że bezpośrednio ktoś inny, a pewne dane wskazywały na, że tak powiem, współudział. Jeśli tak nie jest to przepraszam. Dla mnie nie jest problemem przyznać się do błędu, ale mam nadzieję, że rozumiesz, iż miałem prawo do wkurwu.535 pisze: ↑12-05-2020, 17:35No widzisz przyjacielu. To nie mogłem być ja. Po pierwsze rzadko prowadzę rozmowy w kuluarach, a po drugie nie bardzo mam tutaj znajomych. Nie mówiąc o tym, że chuj mnie interesuje kto kim jest i raczej sam padam ofiarą tego typu zaczepek. Szkoda, że sugerujesz mi tego typu zachowania. To stalking, boxing, czy unpacking?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Nie jest trudno sie domyslec kto zacz, ile jest tu osob, ktore maja bardziej nierowno pod deklem?Pacjent pisze: ↑12-05-2020, 17:22Przyznam się zagotowałem gdy się dowiedziałem, że ktoś z forum wypytuje o mnie znajomych. Jak ktoś coś ma niech pisze na prywatną skrzynkę.Triceratops pisze: ↑12-05-2020, 17:09Ja cie nie pierdole, co to sie odpierdala xD Ta przerwa forume chyba sie w was skumulowala, bo takich jazd dawno nie bylo
woodpecker from space
W porządku. Nie ma problemu. Nie mam z tym nic wspólnego. Jak będę miał jakieś uwagi to skieruję je publicznie, tak jak zwykłem to czynić. Nie biorę udziału w zakulisowych ploteczkach , koteriach , spiskach.Pacjent pisze: ↑12-05-2020, 17:50Ja wiem, że nie Ty, napisałem przecież, że bezpośrednio ktoś inny, a pewne dane wskazywały na, że tak powiem, współudział. Jeśli tak nie jest to przepraszam. Dla mnie nie jest problemem przyznać się do błędu, ale mam nadzieję, że rozumiesz, iż miałem prawo do wkurwu.535 pisze: ↑12-05-2020, 17:35No widzisz przyjacielu. To nie mogłem być ja. Po pierwsze rzadko prowadzę rozmowy w kuluarach, a po drugie nie bardzo mam tutaj znajomych. Nie mówiąc o tym, że chuj mnie interesuje kto kim jest i raczej sam padam ofiarą tego typu zaczepek. Szkoda, że sugerujesz mi tego typu zachowania. To stalking, boxing, czy unpacking?
-
Super. Ja też preferuję bezpośrednią ocenę oponenta. W związku z tym, że 18 maja otwierają salony kosmetyczne w ramach przeprosin otrzymujesz talon na regulację brwi535 pisze: ↑12-05-2020, 18:01W porządku. Nie ma problemu. Nie mam z tym nic wspólnego. Jak będę miał jakieś uwagi to skieruję je publicznie, tak jak zwykłem to czynić. Nie biorę udziału w zakulisowych ploteczkach , koteriach , spiskach.Pacjent pisze: ↑12-05-2020, 17:50Ja wiem, że nie Ty, napisałem przecież, że bezpośrednio ktoś inny, a pewne dane wskazywały na, że tak powiem, współudział. Jeśli tak nie jest to przepraszam. Dla mnie nie jest problemem przyznać się do błędu, ale mam nadzieję, że rozumiesz, iż miałem prawo do wkurwu.535 pisze: ↑12-05-2020, 17:35No widzisz przyjacielu. To nie mogłem być ja. Po pierwsze rzadko prowadzę rozmowy w kuluarach, a po drugie nie bardzo mam tutaj znajomych. Nie mówiąc o tym, że chuj mnie interesuje kto kim jest i raczej sam padam ofiarą tego typu zaczepek. Szkoda, że sugerujesz mi tego typu zachowania. To stalking, boxing, czy unpacking?

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
- Hatefire
Nie o take lewicę walczyłem 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
To pewnie stary elektorat SLD. Kiedyś był bardzo prawicowy. Ciekaw jestem nowych szczegółowych badań.
Cieszy wynik konfederacji. Natomiast trzeba powiedzieć, że mamy elegancko spierdolone i roszczeniowe społeczeństwo. Brawo panie Jarku! Tak trzymać! Przyjdą po pana wcześniej, niż się panu wydaje.
-
Społeczeństwo mamy właśnie takie w dużej części, ale właśnie dlatego Jaro może spać spokojnie.
- trup
Nooo. zapierdalają po bandzie chłopaki.
Zaradkiewicz w Sądzie Najwyższym jedzie niczym Piotrowicz w KSiPC... A teraz towarzysz karczewski rezygnuje z wicemarszałka senatu
....Rozpoczynamy akcję deligitymizacji Senatu. Bo jest niepatriotyczny, blokuje wybory no i wogle....
Zaradkiewicz w Sądzie Najwyższym jedzie niczym Piotrowicz w KSiPC... A teraz towarzysz karczewski rezygnuje z wicemarszałka senatu
....Rozpoczynamy akcję deligitymizacji Senatu. Bo jest niepatriotyczny, blokuje wybory no i wogle....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."