Dorobię biały serek z szczypiorkiem i będzie jak znalazł. A do tego będzie Tulamorek na myszach
Edyta:
Właśnie wciągam

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Były z masełe i solą i jeszcze z serkiem ze szczypiorkiem. Gzik to to nie był ale zawsze coś. Na takie był smak. A jakie wspomaganie miałeś na myśli? Może zastosuję następnym razem.Ascetic pisze:no wypas na całego ... ziemniaki powiadasz. takie same? może jednak czymś tam wspomóc ?
u mnie scrabble i chinkali.
makaron i ryżWasyl pisze:Dawaj przepis na farsz.
;-)Wasyl pisze:O cholera :)
Świderki czy gniazdka ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
T. niestety nie nie mam. jestem tak zajebany, że wstaję o 6tej. koronawirus zczytany z nocy. kawusia. owsianeczka. koronawirus. książeczka. kwaeczka i tak do obiadu. czasem jakiś wariat zadzwoni. odbiorę, albo i nie. później naturalnie drzemeczka. kaweczka. książeczka. koronawirusik ofkors non stop. jakiegoś netfixa się wciągnie na listę.nawet zrobi się przegląd co tam w metalu się zadziało. kto mówi dejdejdej a kto zdechł pod płotem. na domiar złego od dziś nauczycielem domowym zostanę. może jakieś szachy z młodą i tak w pocie czoła dociągnie się do 2 nad ranem. no tak zaje... ny jestem. nie wiem w co rence włoszyć ;-)maciek z klanu pisze:Tomek masz trochę wolnego pisz cockbook!!!
Sgt. Barnes pisze:https://kociolkowanie.pl/
polecam fanom kuchni węgierskiej, bardzo fajne rzeczy tu mają, polecam szczególnie paprykowaną kiełbasę, słoninę i paprykę chilli.
z takim arsenalem, zaden koncert Ci nie straszny:)