O czym ty mówisz. Jakieś legendy. Broń palna w Polsce jako narzędzie przestępstwa, to margines. Nawet ta mafia kibicowska zasadniczo obywa się be z niej (maczety itp.). Pojawia się w porachunkach między przestępcami najwyżej. No chyba, że ta Łódź to faktycznie jakiś trzeci świat.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Trump to nie katolik tylko mason.
A antifa to zwykłe bojówki skrajnej lewicy, taki sam syf jak B&H czy C18.
Ty jak zwykle snujesz swoje projekcje o tym jakby to niby miał wyglądać świat jakby nim rządzili katolicy. Masz podobną obsesję jak 3 innych panów z tego forum
Ty jak zwykle snujesz swoje projekcje o tym jakby to niby miał wyglądać świat jakby nim rządzili katolicy. Masz podobną obsesję jak 3 innych panów z tego forum

- Bloodcult
@Hatefire
No tak, mówiłem o karze śmierci właśnie w tej TEORETYCZNEJ sytuacji, a ascetic wysnuł zaraz teorie że chce zabijać zwierzęta i wegetarian xD
No tak, mówiłem o karze śmierci właśnie w tej TEORETYCZNEJ sytuacji, a ascetic wysnuł zaraz teorie że chce zabijać zwierzęta i wegetarian xD
- Hatefire
Pogubiłem się, bo była mowa o kibicach z kałasznikowami. a teraz kara śmierci?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a skąd to wiesz? że mason? to tak co do tego kto i co projektuje, albo gdzie ma ulokowane projekcje? wiedza tajemna od doktora z ipn?Bloodcult pisze: ↑05-06-2020, 14:08Trump to nie katolik tylko mason.
Ty jak zwykle snujesz swoje projekcje o tym jakby to niby miał wyglądać świat jakby nim rządzili katolicy. Masz podobną obsesję jak 3 innych panów z tego forum![]()
ja mam obsesje na punkcie katoli? jak ich uwielbiam. nie może ich zabraknąć. świat byłby nudny. nie ma przecież bardziej wdzięcznego towarzystwa do mowy miłości z moich ust. według twojej prawdy "kocham ich".
a kto rządzi światem to ja akurat nie wiem. pacjent wie. i ty pewnie też. wiem, z forum, że na pewno nie dyskryminowane katolskie białasy. domyślam się, że żydy. na drugim miejscu bym usadowił masonów właśnie. na tą materię kto rządzi światem to ja akurat za cienki w uszach jestem.
lys på slutten av lys
- Ascetic
i kto tu manipuluje? napisałem, że byś tylko kopnął w dupę. a dla mamusi od wyskrobków 25talife. dla wegusków tylko kop. więc tego ten. bez dopisywania.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Kolego Ascetic ogarnij się. Wiadomo, że Reptilianie.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
przecież to zrozumiałe. każdy katol, brzydzący się przemoca i używający języka miłości do bliźniego musi mieć małą dyspensę. malutką. taką ciupcią. żeby się "zezwierzęcić". stąd ta kara śmierci. żeby tą dwoistość humanitarną spełnić. tu przytulanko i nadstawianie policzka, a tu kacik. taki miły. humanitarny. z zastrzykiem. i księdzem aby się upodlić przed odpaleniam w kosmos.
Ostatnio zmieniony 05-06-2020, 14:37 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
tego się akurat wstydzą. wierzą w różne pierdoły, ale reptilian jeszcze się niestety wstydzą. przy biblii już sporo pożytecznych idiotów napisało: "tak było" "poważnie, sam widziałem, tak było" więc jakby można popierdlać z debilizmami na legalu. z tymi reptilianami trzeba jeszcze chwilę poczekać. istnieje niestety też ryzyko, że jakiś soros, gejts czy inny zły ich, tych reptilian podsiądzie na trzecim miejscu.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Swoją drogą pamiętam czasy jak robił za Evil nr One. Teraz jak go porównać do Cukierborgów i reszty, okazuje się być sensownym facetem z RiGCZem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
W skali krajowej to kiedyś zegarek Nowaka budził grozę, a dziś wydaje się godną ozdobą na ręku świętego męża stanu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
tam w huj konkurencja jest. normalnie przejebane jest być tym złym na prawicy. trzeba się najebać, żeby się wbić do czołówki. zawsze mówię, że kato-faszysty mają jebnik w głowach i nawet nie potrafią złożyć porządnego równania. np. soros>gejts> michnik> tusk. albo jakieś inne. tak im zmieniają co tydzień, mieszają w głowach a później chłopaki tu na forum takie pogubione wpadają. i zamieszanie robią. słabo. normalnie mi ich szkoda czasem.
lys på slutten av lys
- Drone
Nie rozumiesz tej wyrafinowanej gry służb mającej na celu mydlenie oczu. W rzeczywistości oni wszyscy grają do jednej masońskiej bramki, działają w imię stworzenia Nowego Człowieka Lewicy. Nie czytałeś protokołu STASI z 1962 znalezionego w Wartburgu Honeckera?
- Bloodcult
Służby nie istnieją
- Drone
Ważne, że istnieje systemowe ukrywanie pedofili w Kościele.
- Bloodcult
Robią to służby...
- Hatefire
Jestem zmanipulowany przez służby NRD. Tylko szkoda, że jak sportowcom nie podali mi hormonu wzrostu i sterydów. Byłbym wyższy i silniejszy

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
niestety nie. tylko twitter znanego doktora z ipn, tego znawcy stasi i służb wszelakich. tylko twitter. niestety. chciałem też poczytać coś z szafy lesiaka, tutaj po sąsiedzku, w wilanowskiej zatoce świń, ale nie wiedziałem, który blok. przepadło. zemarł.
Drone. wiesz. ja rozumiem, że nam mydlą oczy. nawet to zrozumiałe jest. też bym tak robił. ale pelikanom od łykania. kurwa nawet chłopaki prawaki nie mogą się skupić na jednym do opluwania. dobrze nie wytrze brody od charania na monitor a już musi zmieniać obiekt tegoż właśnie spluwania. to wręcz niehumanitarne jest tak igrać z ich emocjami. o właśnie. może stąd u nich taka niestabilność psychiczna. te pokrzykiwania z mównicy o wieszaniu. te czelendże z kozikiem. co dzień inny wróg. za każdym rogiem. toż to kurwa w paranoje idzie popaść. niech ci macherzy od manipulacji się ogarną bo nam te prawaki do wariatkowa trafia. martwię się teraz.
lys på slutten av lys
-

Według słowników – w tym „Słownika Języka Polskiego” PWN – słowo „Murzyn” jest neutralne i nie jest opatrzone kwalifikatorem „pogardliwie”, którym z kolei oznaczone jest słowo „czarnuch” (ang. nigger). Opinię tę podzielają m.in. dwaj językoznawcy: profesorowie Jerzy Bralczyk i Jan Miodek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
No nie wiem. "100 lat za murzynami", "Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść" itp. Czy niemieckie określenie na niewyobrażalny bałagan tłumaczone jako "polskie gospodarstwo" w oryginale "Polnische Wirtschaft", też uważasz za neutralne w takim razie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy