Dyktator Dominikany swego czasu przeprowadził rzeź Haitańczyków, z przyczyn rasistowskich, mimo. że sam z pochodzenia był mulatem. Jest świetna powieść o dyktaturze Trujillo, "Święto Kozła" Mario Llosy.WaszJudasz pisze: ↑06-06-2020, 07:42Przy czym biały może oznaczać różne rzeczy. Czytałem reportaż nie z Afryki co prawda, a z Dominikany, którego autor próbował w pewnym momencie ogarnąć ichnią kategoryzację kolorów skóry. Wyszło mu, że choć stopni jasności/ciemności mają bodaj kilkanaście, to rdzeniem jest system, w którym biali w sensie Europejczycy mają swoje osobne, wyróżniające określenie, mulaci w naszym rozumieniu są tam "biali", zaś czarnoskórzy to "mulaci".
"A murzyni?" - zapytał był skołowany autor.
"Murzyni są na Haiti,"
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jest kwestia opanowania języka i myślenia ludzi, za którym idzie przymus państwowy i zniewolenie. Zaszczepienie w ludziach nawyku nieużywania pewnych terminów to pierwszy i najważniejszy krok. Potem zaczyna się już totalne pieprzenie głupot w stylu jakiś kolejnych płci, przepraszania jednej rasy przez drugą, mimo oficjalnego antyrasizmu, stygmatyzowania wszystkich przeciwników tego nurtu łatką pt. faszyzm itp.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Pisałem o swojej postawie w tym względzie nie żadnym przymusie państwowym przymusie. Nie wmawiaj mi dziecka w brzuch.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Hatefire. ja bym sobie tam odpuścił rozmowy z tym faszystą. szkoda czasu.
lys på slutten av lys
-
Ja Ci pisze czym to skutkuje. Być może masz już tego dzieciaka, ale go nie czujesz

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Moja opinia zaskutkuje zmianą prawa? Nie wiedziałem, że jestem tak wpływowy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nic nie rozumiesz. Gdy ludzie sami zajmą się ideologiczną kontrolą swojego języka (autocenzura) to nie zorientują się kiedy znaleźli się w kołchozie. Oczywiście jest to Twój wybór.
Koleś, który ma w awatarze życiowe kredo Adolfa Hitlera nazywa mnie faszystką.

- Hatefire
Wybacz kolego, ale będę kontrolował swój język według własnego wyboru i uznania, bo to moje prawo i właśnie moja wolność. Na tej samej zasadzie powstrzymuję się przed chamstwem wobec innych użytkowników forume, choć czasem korci.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Przecież podkreśliłem, że jest to Twój wybór. Niczego Ci nie narzucam.
Na koniec jeszcze trochę źródeł finansowania rzekomo spontanicznie działającej grupy chuliganów z Antify:
W.K. Fundacja Kellogg: 3 000 000 dolarów
Fundacja Forda: 2 350 000 dolarów
George Soros (Fundacja Społeczeństwa Otwartego): 1 750 000 dolarów
Hillary Clinton (Onward Together): 800 000 dolarów
California Endowmen: 524 000 dolarów
Marquerite Casey Foundation: 515 000 dolarów
Fidelity Charitable Gift: 505 100 dolarów
National Immigration Law Center: 316 000 dolarów
Za taką kasę to można zdestabilizować sytuację w całkiem sporym państwie, a już na pewno sterroryzować jego obywateli.
-
- postuje jak opętany!
Podaj nr konta antify. Wpłacę im parę groszy na sianie zamętu.
- Hatefire
To napisz jeszcze na czyje konto te pieniądze wpłynęły, bo tak jak pisałem Antifa to ruch, a nie organizacja. Podaj nazwę i konkretne dane beneficjenta tych kwot no i źródło tych danych.Pacjent pisze: ↑06-06-2020, 10:10
Na koniec jeszcze trochę źródeł finansowania rzekomo spontanicznie działającej grupy chuliganów z Antify:
W.K. Fundacja Kellogg: 3 000 000 dolarów
Fundacja Forda: 2 350 000 dolarów
George Soros (Fundacja Społeczeństwa Otwartego): 1 750 000 dolarów
Hillary Clinton (Onward Together): 800 000 dolarów
California Endowmen: 524 000 dolarów
Marquerite Casey Foundation: 515 000 dolarów
Fidelity Charitable Gift: 505 100 dolarów
National Immigration Law Center: 316 000 dolarów
Za taką kasę to można zdestabilizować sytuację w całkiem sporym państwie, a już na pewno sterroryzować jego obywateli.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Alarm! faszyzm na forume. Ja pierdole, co tu się dzieje

-
Mają tyle kasy, że nie potrzeba im jakichś drobnych wpłat. Chcesz zamętu to daj parę stówek swojej kobiecie niech kupi przekąski, alkohol i zaprosi koleżanki na babski wieczór do Ciebie na chatę.
- Hatefire
Pacjent odpowiesz na moje pytanie kto konkretnie przygarnął kasę i jakie jest źródło tych rewelacji?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Hatefire
No zrobiłem szybkie googlowanie. Źródłem jest niszowa szuriacka stronka internetowa. Nie przedstawia ponadto żadnych sensownych dowodów na to finansowanie. Swoją drogą przy takiej kasie to Antifa powinna działać jakoś bardziej zamaszyście, co nie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
oryginalne zródło to jakas pro Trumpowa (niespodzianka!) stronka a w samym tekscie nic o antifie.
https://freebeacon.com/politics/donors- ... -revealed/
https://freebeacon.com/politics/donors- ... -revealed/
- uglak
Nie tylko Ty szukasz numeru konta tych ziejących nienawiścią bojówek

Guilty of being right
- Drone
To jest wyższy poziom łączenia kropek w całość. Wystarczy jedna lewa (nomen omen!) stronka z szokującymi liczbami, żeby Pacjent uznał to za oczywistość godną przytoczenia, natomiast dobrze udokumentowane przypadki pedofilii w Kościele budzą niedowierzanie, wątpliwości i głosy o konieczności powołania szeregu komisji, które dopiero to muszą dogłębnie wyjaśnić.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
kilka spraw.
te, zacząlbym od pytania gdzie ten faszyzm jest umiejscowiony?. bo jak wiemy według dyskrymniowanych białasów, z tego forume, to faszystami są ludzie z p o t ę ż n e j organizacji na literę ''A". bo pierwowzór od niemców, bo stasi, bo symboika zbliżona do tej iiirzeszowej. co ty nie czytasz h#sztga antifaterrorist?
druga sprawa. jakoś tutaj nikt nie wbija każdego dnia z ultralewicowymi poglądami, żeby podkurwiać innych. nawet jak takich nie ma poglądów. choćby tylko dla trollowania. ale to się da załatwić. będzie równowaga. bo przypominam, że to nie jest forum przygłupów od korwina. bo jakiś hardbones-ów to nawet bym tutaj poczytał. bo to jakby pewien oddcień. wbrew pozorom pewnym stronom tak do siebie nie jest daleko. a takie wojowniki internetowe to kurwa żenujące są. niech wypierdala na wiec, albo niech idzie napierdalać lewusów jak taki kozak.
a wracając do twojego, i tu sobie odpuszczę to co chciałbym napisać, to, że koleś się obrusza jak mu się pisze, że faszysta, to jakieś kompletnie niezrozumiałe jest. kato-patus bodkult dobrze poskładał kropki. avatar mój. ten i wcześniejszy. i mase wpisów. ja się tam specjalnie nie spinam jak ktoś pisze, że nie jestem ... ą. albo jestem. nie pamiętam. albo jak ten pacjent też mnie opisał jako ... ta. ci co mnie znają osobiscie wiedzą jeszcze więcej. nie wiem po co się krygować. takie ciągłe lawirowanie. po co? bo pracodawca przeczyta? mamusia spojrzy przez ramię? są tu kolesie co mają jaja, pewnie i gdzieś tam działają. ale swoje poglądy zostawiają dla siebie. a te poglądy pacjenta to piaskownica. i to taka z premedytacją. wpierdala się notorycznie na forum metalowe tylko po to aby pierdolić te swoje ideolo, które ludzie mają w dupie. bo to forum metalowe, a nie katolskie, czy też korwinowe. jak nie o skrobankach. to broni pedofilii, a później, że murzyn to nie murzyn, albo asfalt, albo coś tam coś tam. a huj kogo to obchodzi? no chyba po to, żeby każdego dnia udowadniać, że jest ograniczony zero-jedynkowym, czarno-białym niedorozwojem. nawet czasem nie przeczyta co wkleja, bo mówi, że coś tam czemuś przeczy w linku a później okazuje się, że jest na odwrót.
chyba tyle.
Ostatnio zmieniony 06-06-2020, 14:18 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys