ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
No i co z tą rewolucja w Stanach? Gdzie koniec tego amerykańskiego snu i całej ameryki który wieszczyli co bardziej pesymistyczni komentatorzy? Było, przycichło, wygasło czy nadal lamentują i protestują? Jakoś nie słyszę już o tych zamieszkach, chyba że przez swoją ignorancję nie dotarłem do tych wiadomości? Media już się najadły i przestały relacjonować?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Na jaki temat się teraz media przerzuciły?

Guilty of being right
-

Uroczysty pogrzeb recydywisty, który np. potrafił podczas napadu przyłożyć ciężarnej kobiecie broń do brzucha.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Santo subito!!!!! Zresztą, skrzydła i aureolę już mu domalowano....
- Hatefire
Kościół zrobił świętym kolesia, który krył swojego kumpla Maciela pedofila i gwałciciela. Co więcej Polacy wystawiają mu pomniki na setki. Zajmijmy się swoim podwórkiem najpierw.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Patus pewnie nie przypuszczal, ze go tak wybiela xD Czarny aniol.
woodpecker from space
-
O świętych kościoła katolickiego którzy wcale tacy znów święci nie byli można pisać przez całe strony, temat ciekawy i tutaj podejrzewam, że byłaby pełna zgoda. Natomiast mój komentarz odniósł się do traktowania Floyda jako jakiegoś męczennika o sprawę, o którą w ogóle nie walczył, kreowania go na bohatera którym nie był i wybielania jego wizerunku, który też krystaliczny nie był. Ale może po części masz rację - spójrzmy na swoje podwórko, tutaj też sporo gnoju leży.
- Triceratops
Pelna racja kol Nasum. od razu sie kurwa wlaczaja automaty symetryzmu.
Najzalosniejszy jest ten symetryzm i podejscie: a u was murzynow bija. To od razu zwalnia z wszelkich win i grzeszkow, co widac codziennie w obu telewizjach. Ten kradl wiecej, a ten przekrecal wiecej, wiec ja przy nich to jestem taki malutki, w zasadzie bez winy.
Najzalosniejszy jest ten symetryzm i podejscie: a u was murzynow bija. To od razu zwalnia z wszelkich win i grzeszkow, co widac codziennie w obu telewizjach. Ten kradl wiecej, a ten przekrecal wiecej, wiec ja przy nich to jestem taki malutki, w zasadzie bez winy.
woodpecker from space
- nicram
Nie był bohaterem, ale to nie zmienia faktu, że został w biały (sic!) dzień zamordowany za nic.Nasum pisze: ↑10-06-2020, 12:05
O świętych kościoła katolickiego którzy wcale tacy znów święci nie byli można pisać przez całe strony, temat ciekawy i tutaj podejrzewam, że byłaby pełna zgoda. Natomiast mój komentarz odniósł się do traktowania Floyda jako jakiegoś męczennika o sprawę, o którą w ogóle nie walczył, kreowania go na bohatera którym nie był i wybielania jego wizerunku, który też krystaliczny nie był. Ale może po części masz rację - spójrzmy na swoje podwórko, tutaj też sporo gnoju leży.
all the monsters will break your heart
- Hatefire
To było ogólne stwierdzenie. Bo też lurkuję inne zakamarki internetu. Natomiast właśnie drażni mnie ta podwójna moralność.Nasum pisze: ↑10-06-2020, 12:05O świętych kościoła katolickiego którzy wcale tacy znów święci nie byli można pisać przez całe strony, temat ciekawy i tutaj podejrzewam, że byłaby pełna zgoda. Natomiast mój komentarz odniósł się do traktowania Floyda jako jakiegoś męczennika o sprawę, o którą w ogóle nie walczył, kreowania go na bohatera którym nie był i wybielania jego wizerunku, który też krystaliczny nie był. Ale może po części masz rację - spójrzmy na swoje podwórko, tutaj też sporo gnoju leży.
Co do Floyda, nie był aniołem, ale fakt jest taki, że sposób działania policji był skandaliczny. Ten koleś już leżał na glebie i był skuty. No kurwa policjant udusił go z premedytacją.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Ok, policja też nie jest bez grzechu. Każdy to przyzna że przekroczyli swoje uprawnienia. Ale nie zmienia to faktu, że kreowanie Floyda na jakiegoś męczennika , bohatera czy wzór jest mocnym przegięciem.
- Hatefire
Co jest przegięciem? Takich sytuacji pewnie było więcej. Tą sfilmowano i tyle. Nie każdy zjedzony przez lwy zostawał męczennikiem KK. Został zabity przez policjanta z premedytacją i stał się symbolem pewnej sprawy i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- TheDude
Zerknijcie na crazyshit.com, można zobaczyć jego fififigle z paniami. Człowiek wielu talentów.
- uglak
Czyli też jesteś przeciwko manifestacjom Black Pow... Lives Matter w Polsce?

Guilty of being right
- Hatefire
To wszystko nie ma znaczenia. Jak się najebię w knajpie to policja, ma mnie odstawić wytrzeźwiałkę, a nie obić żebym stracił życie lub zdrowie. Mam wrażeni, że niektórym umyka clue sprawy. Jest takie, że policjant w środku dnia, w centrum dużego miasta, pod kamerami, na luziku udusił z premedytacją obezwładnionego człowieka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Po prostu znaleźliby się pewnie lepsi kandydaci na święty symbol niż ten akurat moralny odpad, więc tak, domalowywanie mu aureoli jest komiczne, bo jak on jest aniołkiem, to ja jestem Metatron.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Przecież nie jestem za zabronieniem komukolwiek posiadania jakiegoś poglądu. Najwyżej stwierdzam, że w mojej opinii jest debilny.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Dobry czarnuch to martwy czarnuch.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Po prostu zakatowania innych kandydatów przez policję nie sfilmowano. Proste. Nie chodzi o konkretnego człowieka tylko symbol pewnego problemu społecznego.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑10-06-2020, 12:51Po prostu znaleźliby się pewnie lepsi kandydaci na święty symbol niż ten akurat moralny odpad,
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy