ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Może dlatego, że te kurwy żyją także z naszych podatków?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie rozumiesz przyjacielu, że jest zakaz interesowania się grupami, do których się nie należy nawet jeśli, tak jak KK i LGBT, żyją z naszych podatków?

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Mówisz, że pedały pełnymi garściami czerpią z publicznej sakwy i jest to w jakikolwiek sposób porównywalne z czarnymi pijawkami? Nie chcesz się chyba ponownie ośmieszyć? Wystarczy, że jesteś ekspertem od homosiów. Jednocześnie zabawne i zastanawiające.
-
Nic takiego nie mówię, choć czerpią coraz więcej. Poza tym uważam, że gdy się o czymś mówi to lepiej coś o tym wiedzieć, czego i Tobie życzę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nie, oni się interesują chłopcami, takimi w wieku szkolnym, a ja mam takich w rodzinie, więc interesuję się o co im chodzi. Skąd u Ciebie tak intensywne zainteresowanie księżmi przy jednoczesnym nazywaniu ich kurwami?
Intensywne? Nie sądzę. Widzisz , ja nie oglądałem nawet tych popularnych filmów tefałenowskiego pupilka. Natomiast wybitnie mnie wkurwia, że w bantustanie sakwy puste, a jednocześnie pompuje się to skurwiałe i leniwe towarzystwo, tylko dlatego, że wierni mają stracha co będzie po ich śmierci. To żałosne. Nie uważasz? Boicie się i przez wasz strach wszyscy musimy im płacić. Naprawdę wkurwiające. Czyli mówisz, że działasz w afekcie? Boisz się także pedziów? To widać gołym okiem.
-
Nie boję się. Wolałbym jednak by trzymali się z daleka od szkół i nie chodzi mi o jakichś pojedynczych pracowników tych placówek, ale o cały program, który chcą wsadzić pod przykrywką tolerancji.535 pisze: ↑15-06-2020, 18:27Intensywne? Nie sądzę. Widzisz , ja nie oglądałem nawet tych popularnych filmów tefałenowskiego pupilka. Natomiast wybitnie mnie wkurwia, że w bantustanie sakwy puste, a jednocześnie pompuje się to skurwiałe i leniwe towarzystwo, tylko dlatego, że wierni mają stracha co będzie po ich śmierci. To żałosne. Nie uważasz? Boicie się i przez wasz strach wszyscy musimy im płacić. Naprawdę wkurwiające. Czyli mówisz, że działasz w afekcie? Boisz się także pedziów? To widać gołym okiem.
Ciekawe, że szkodliwy religijny bełkot jakoś nie wzbudza twego niepokoju. Konsekwencja ewidentnie kuleje.
- Bloodcult
Co jest szkodliwego w "religijnym belkocie" ?
-
Komu on szkodzi i w jaki sposób? Demoralizuje dzieci?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Np. wpędzanie dzieci w lęki i nerwice.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Wow. W jaki sposób?
- WaszJudasz
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
No tak, jak katechetka powie aby nie walić konia to wpędza to dzieci z lęki i nerwice bo wszyscy grzecznie stosują się do zaleceń do boją się piekła....
Jak do szkoły przechodzi edukator seksualny i mówi że fajnie ruchać w dupe innego faceta to nikomu to nie szkodzi...
Nie chce mi się po raz kolejny rozpoczynać tej dyskusji, ale straszenie małych bezbronnych dzieci, piekłem po śmierci, wiecznym gniewem jakiegoś starszego faceta z brodą, wymaganiem spowiedzi innemu starszemu facetowi. Ogólne utrzymywanie w stanie lęku oraz wstydu, bo przecież "pan bóg widzi". Weźcie nie pierdolcie, że to jest normalne i zdrowe. Jak widać niektórym zostaje do końca życia i tylko za to widły oraz piec dla czarnych zjebów spryciarzy, trzymających w szachu wasze umysły.
Daj przykład takich lekcji. Z adresami, numerami szkół i cytatami. To informacje z telewizji, czy prawdziwych lekcji? Czy ta sprawa wygląda podobnie jak płacenie przez kościół podatków?Bloodcult pisze: ↑15-06-2020, 19:26No tak, jak katechetka powie aby nie walić konia to wpędza to dzieci z lęki i nerwice bo wszyscy grzecznie stosują się do zaleceń do boją się piekła....
Jak do szkoły przechodzi edukator seksualny i mówi że fajnie ruchać w dupe innego faceta to nikomu to nie szkodzi...
- WaszJudasz
Owszem, dokładnie tak się dzieje. Fora religijne z sekcjami dla dzieci/młodzieży (lub odwrotnie) pełne są młodych ludzie ewidentnie dotkniętych skrupulantyzmem, czyli nerwicą na tle poczucia winy związanego z religijną indoktrynacją treściami sprzecznymi z naturą. Nawet w obrębie KRK coraz częściej mówi się o zniesieniu obowiązku spowiedzi przed I Komunią, z powodu obserwowalnego u wielu dzieci lęku przed nią. Trzeba być totalnym chujem, żeby wmawiać małym dzieciom że są grzeszne, OBRAZIŁY BOGA i w związku z tym maja opowiadać o tym, czego się najbardziej wstydzą, jakiemuś obcemu popierdoleńcowi przebranemu w sukienkę.
Wierzącym niedowiarkom

Ostatnio zmieniony 15-06-2020, 19:37 przez WaszJudasz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ten wyolbrzymiony incydent chcesz nazwać regułą?WaszJudasz pisze: ↑15-06-2020, 19:22Np. w taki:
https://tvn24.pl/magazyn-tvn24/nie-bylo ... y,260,4527