Chłopcze. Naucz się liczyć. Dwa plus minus trzy to nie pięć. Pytam się ciebie. Ile za rok 2019 zapłacił podatku twój kościól? Ja wiem ile zapłaciłem. Kościół to przecież poważna i według ciebie kryształowo uczciwa firma, więc nie powinieneś mieć kłopotu z podaniem konkretnej kwoty. Proszę bardzo. Masz szansę nam wszystkim coś dowodnić i zagrać na nosie.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Księża
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Uspokójcie się lepiej, bo zaraz z tego zawzięcia się na was kremówki spierdolą jak na Bestię z Wadowic xD

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Pisałeś że jest zwolniony z podatków i że ich nie płaci. Pokazałem Ci jakie płaci a jakich nie (ulgi dotyczyły praktycznie tylko nieruchomości sakralnych). Teraz rządasz ode mnie całego sprawozdania dla całej instytucji, co ja jestem sekretarka twoja ? Albo rzecznik prasowy Kościoła ?
Uporządkujmy ten bełkot. Nie chcę żadnego sprawozdania. Chcę kwotę. Ile do kurwy nędzy wpłacił twój kościół do budżetu tego jebanego państwa? Prosta sprawa w uczciwym kraju. Taki przykład. Jesteś mocny z majcy . Dasz radę. Zbychu dał mi pięćdziesiąt butelek po harnasiu. 25 groszy flaszka. Poszedłem sobie kupić trzy harnasie po dwa pięćdziesiąt . Przy okazji oddałem butelki. Zwrócono mi kaucję za czterdzieści siedem sztuk, potrącając siedem pięćdziesiąt za płyn. Kto komu zapłacił w tej sytuacji?Bloodcult pisze: ↑19-06-2020, 17:06Pisałeś że jest zwolniony z podatków i że ich nie płaci. Pokazałem Ci jakie płaci a jakich nie (ulgi dotyczyły praktycznie tylko nieruchomości sakralnych). Teraz rządasz ode mnie całego sprawozdania dla całej instytucji, co ja jestem sekretarka twoja ? Albo rzecznik prasowy Kościoła ?
- Bloodcult
Nie wiem. Nie posiadam takich danych. Ty masz ?
Dobra. Każdy wie dlaczego nie odpowiesz na tak postawione pytanie. Sprawa jest banalna. Nawet, gdyby wziąć oficjalne dane twój kościółek pobiera wielokrotnie więcej, niż wpłaca. Skala tego procederu jest znacząca nawet jak na tak rozbuchane finansowe żądze obecnie kierujących tym burdelem. Także proszę cię przyjacielu skończ pierdolić o tym, że kościół cokolwiek płaci. Nic nie płacą. Zresztą już kilka razy wrzucane były tutaj różnego rodzaju rozliczenia i wtedy skromnie milczałeś. Nie jesteś aż tak głupi, by wypuścić się pod czołg i próbować udowodnić, że kościółek nie jest pijawką żerującą na tym państwie bez ograniczeń. Prawda?
- Bloodcult
Czekam z niecierpliwością aż im utną te dotacje. Daje głowę że tobie podobni nawet wtedy nie przestną skamleć. Wtedy zarządasz opodatkowania tacy albo podatku od bycia Katolikiem, już ją was mendy znam.
Mendą to se nazwij swojego proboszcza. Gdybyś się ze mną założył niemiałbyś głowy. Sram na podatek z tacy. Chcesz to se płać. Nic mi do tego. Tak jak tobie chuj do tego na co wydaję swoje pieniądze. Jestem gorącym zwolennikiem płacenia za siebie. Chcesz sobie chodzić na religię, płać. Chcesz sobie wierzyć w gadającego węża, utrzymuj spowiedników i ich opactwa. Tymczasem łżesz jak pies, pierdoląc o rzekomych wpływach ze strony kościoła do budżetu państwa, dobrze wiedząc, że kierunek jest odwrotny i kościół tak naprawdę jest na utrzymaniu wszystkich obywateli tego kraju. Dodatkowo przezywasz tych, którzy to twoje gówno utrzymują . Dostaniesz kiedyś w ucho za taką postawę. Powinieneś być nam wdzięczny za to, że Ryś ma co do gara włożyć i że może cię wyruchać w ciepłym i suchym miejscu za ołtarzem.
- Bloodcult
xD
Jak trzeba płacić na coś co się nie podoba to z każdego lewaka wyjdzie korwinista
Jak trzeba płacić na coś co się nie podoba to z każdego lewaka wyjdzie korwinista

- Bloodcult
Trochę kultury chamie !
- Bloodcult
Ja - kultura. Ty - cham.
-
- weteran forumowych bitew

jedyne miejsce skurwiałych sukinsynów

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- weteran forumowych bitew
powinni jeszcze do spawać SZCZĘŚĆ BOŻE
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dychotomia Bloodculcika:
A chwilę wcześniej:
A ortografia jak zwykle, leży i kwiczy. Prawdziwy Polak, katolik. Niedouk.
all the monsters will break your heart
- Drone
I proszę, jak się miło dzień zaczął 
Biskup Janiak dał w palnik wg najlepszych hierarszych wzorów!
https://wiadomosci.onet.pl/poznan/bisku ... wi/wmpm9xt

Biskup Janiak dał w palnik wg najlepszych hierarszych wzorów!
https://wiadomosci.onet.pl/poznan/bisku ... wi/wmpm9xt
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Mam nadzieję, że czarnuch zapłaci za badania i pobyt w szpitalu z własnej sakiewki.