DUNGEON SYNTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
- wlood
- postuje jak opętany!
Re: DUNGEON SYNTH
Postraszyłeś to i przelew poszedł szybko. Wziąłem oba, wprawdzie mam #1, ale skusiłeś nową okładką i promocją. Podać dane w PW, czy sobie sam weźmiesz z poprzednich wiadomości?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wyślij proszę. Szczerze mówiąc to to co się dzieje w tej chwili nie śniło mi się w najśmielszych snach. Aż głupio powtarzać, kto i jak gratuluje, bo jakby mi ktoś mówił to o sobie to bym nie uwierzył.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
za rok, dwa przed nowym numerem będziesz nagrywał profesjonalny teaser, trailer czy coś. potem kolejki pod empikami, szturm, rozjebane kasy. jakaś biografia, szybki romans z panią celebrytką, zdjęcia na kiblu, webstore, dilda w kształcie smoka, DS lidżions... i kapelusze. tak będzię
- Triceratops
- wlood
- postuje jak opętany!
Wysłałem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-06-2020, 00:24Wyślij proszę. Szczerze mówiąc to to co się dzieje w tej chwili nie śniło mi się w najśmielszych snach. Aż głupio powtarzać, kto i jak gratuluje, bo jakby mi ktoś mówił to o sobie to bym nie uwierzył.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A powiem Ci że mam nawet pomysł na całkiem fajną reklamkę nagrywaną : D ale do tego muszę go mieć fizycznie.Mass-Turbo pisze: ↑20-06-2020, 07:56za rok, dwa przed nowym numerem będziesz nagrywał profesjonalny teaser, trailer czy coś. potem kolejki pod empikami, szturm, rozjebane kasy. jakaś biografia, szybki romans z panią celebrytką, zdjęcia na kiblu, webstore, dilda w kształcie smoka, DS lidżions... i kapelusze. tak będzię
- wlood
- postuje jak opętany!
Rozumiem, że w reklamie wystąpi ta pani z Facebooka, która się w tym wątku pojawiła.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-06-2020, 11:37A powiem Ci że mam nawet pomysł na całkiem fajną reklamkę nagrywaną : D ale do tego muszę go mieć fizycznie.Mass-Turbo pisze: ↑20-06-2020, 07:56za rok, dwa przed nowym numerem będziesz nagrywał profesjonalny teaser, trailer czy coś. potem kolejki pod empikami, szturm, rozjebane kasy. jakaś biografia, szybki romans z panią celebrytką, zdjęcia na kiblu, webstore, dilda w kształcie smoka, DS lidżions... i kapelusze. tak będzię
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Silu? Heh nie, pomysł jest dużo prostszy, no ale na razie zobaczymy, jak zagra.
- dzik
- zahartowany metalizator
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
"popkultura probuje udupic kazdego wojownika"- i wjezdza karkas na hulajce z lbem jelenia i maczetą na plecach. i nosem jak mortiis
niech to miejsce niebawem zniknie
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
raczej jak łośpr0metheus pisze: ↑20-06-2020, 13:50"popkultura probuje udupic kazdego wojownika"- i wjezdza karkas na hulajce z lbem jelenia i maczetą na plecach. i nosem jak mortiis

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- maciek z klanu
Seba mówię ci. Do nr 3 dodaj kasetę. I będzie szło za 50 zł. Zrobisz coś wielkiego serio. Myślę że razem z kilkoma chłopakami tutaj możemy się zrzucić na wydanie tej kasety. Tylko ty znajdź kogoś kto będzie chętny nagrać materiał na poziomie. Mam pewność że chętnych nie będzie brakowalo zarówno na wydanie czegoś jak i na kupienie. Myślę że można y zrobić w okół twojego Zina nawet jakiś fajny label kasetowy jeśli polaczylibysmy siły z kolegami z forum
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- wlood
- postuje jak opętany!
To jest dobry pomysł. Ja się piszę w razie czego.maciek z klanu pisze: ↑20-06-2020, 14:14Seba mówię ci. Do nr 3 dodaj kasetę. I będzie szło za 50 zł. Zrobisz coś wielkiego serio. Myślę że razem z kilkoma chłopakami tutaj możemy się zrzucić na wydanie tej kasety. Tylko ty znajdź kogoś kto będzie chętny nagrać materiał na poziomie. Mam pewność że chętnych nie będzie brakowalo zarówno na wydanie czegoś jak i na kupienie. Myślę że można y zrobić w okół twojego Zina nawet jakiś fajny label kasetowy jeśli polaczylibysmy siły z kolegami z forum
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jak za 50 zł to interes taki se, bo teraz za 10 euro idzie, to jest 44,60maciek z klanu pisze: ↑20-06-2020, 14:14Seba mówię ci. Do nr 3 dodaj kasetę. I będzie szło za 50 zł. Zrobisz coś wielkiego serio. Myślę że razem z kilkoma chłopakami tutaj możemy się zrzucić na wydanie tej kasety. Tylko ty znajdź kogoś kto będzie chętny nagrać materiał na poziomie. Mam pewność że chętnych nie będzie brakowalo zarówno na wydanie czegoś jak i na kupienie. Myślę że można y zrobić w okół twojego Zina nawet jakiś fajny label kasetowy jeśli polaczylibysmy siły z kolegami z forum

- maciek z klanu
Nie bardzo mam na myśli zarabianie, raczej wydawanie. Ewentualny trading... No i odnosiłem się do cen pl tj 30zl..
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ŚWIAT BEZ KOŃCA

- maciek z klanu
- uglak
- uglak
Albo zszywacz tapicerski i ręczne doginanie zszywek po drugiej stronie 

Guilty of being right
- Triceratops
I strzela z luku do....sarnypr0metheus pisze: ↑20-06-2020, 13:50"popkultura probuje udupic kazdego wojownika"- i wjezdza karkas na hulajce z lbem jelenia i maczetą na plecach. i nosem jak mortiis
woodpecker from space