Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Księża
To zapewne wynik odprawienia kilku mszy z rzędu, nie od dziś wiadomo, że wino mszalne ma wyjątkową moc.
- Castor
- weteran forumowych bitew
3,44!!! Piękny wynik. Ależ mocno sumienie musi go gryźć, Stracił grunt pod nogami.Triceratops pisze: ↑24-06-2020, 08:42Ksieza nie tacy zli, Janiak lubi sobie golnac, swoj chlop
https://dorzeczy.pl/religia/144487/bisk ... wiada.html

- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Czytaj, Bloodcult, żebyś wiedział, kogo bronisz.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... #s=BoxOpMT
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... #s=BoxOpMT
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
A ja broniłem kiedykolwiek Janiaka ?
-
- postuje jak opętany!
Z niecierpliwością czekam na film o Kremówkowej Bestii z Wadowic.
Już widzę te maryjne komanda zaciekle atakujące Sekielskich pod zarzutem szargania nietykalnej świętości... Papieża, Polaka, rodaka...
Już widzę te maryjne komanda zaciekle atakujące Sekielskich pod zarzutem szargania nietykalnej świętości... Papieża, Polaka, rodaka...
- Drone
Broniłeś instytucji Kościoła, twierdząc, że taki Janiak to JEDNOSTKOWY przypadek. Tymczasem nie jest to jednostkowy przypadek, tylko akurat na niego padło w filmie Sekielskich.
- Bloodcult
Każdy taki przypadek będę krytykował bez względu na to czy będzie jednostkowy czy nie.
Artykułu nawet nie przeczytam bo pisałem wielokrotnie abyś mnie w ten sposób do tablicy nie wywoływał.
Zaraz idę na nabożeństwo i jeszcze z radością rzucę na tacę. Na tyle się właśnie zdadzą Twoje tanie uszczypliwości i podłe (tak, podłe, bo ani nie broniłem Janiaka ani innych którzy dopuścili się przestępstw) manipulacje.
Mam robić tak samo - wrzucać każdy artykuł o głupotach lewej strony i Cię pytać "Drone, patrz, trzej geje żyjący w trójkącie zgwałcili dziecko i psa. Jak się czujesz że Twój idol Jung (tylko żyli swoją ciemną stroną) ma krew na rękach ?". A gwarantuje Ci że byłoby tego sporo
Artykułu nawet nie przeczytam bo pisałem wielokrotnie abyś mnie w ten sposób do tablicy nie wywoływał.
Zaraz idę na nabożeństwo i jeszcze z radością rzucę na tacę. Na tyle się właśnie zdadzą Twoje tanie uszczypliwości i podłe (tak, podłe, bo ani nie broniłem Janiaka ani innych którzy dopuścili się przestępstw) manipulacje.
Mam robić tak samo - wrzucać każdy artykuł o głupotach lewej strony i Cię pytać "Drone, patrz, trzej geje żyjący w trójkącie zgwałcili dziecko i psa. Jak się czujesz że Twój idol Jung (tylko żyli swoją ciemną stroną) ma krew na rękach ?". A gwarantuje Ci że byłoby tego sporo

-
- postuje jak opętany!
Masz tu takie kombo żebyś miał o czym myśleć podczas nabożeństwa:
https://www.dziennikwschodni.pl/pulawy/ ... 68938.html
https://www.dziennikwschodni.pl/pulawy/ ... 68938.html
- Bloodcult
I pyk. Bez czytania, dyszka na tacę więcej :*
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- Bloodcult
Nie. Jakby to po prostu wrzucił to pewnie bym przeczytał, a że jeden z drugim musi manipulować jakobym bronił przestępców to nie widzę powodu wdawać się w tak tendencyjne dyskusje.
-
- postuje jak opętany!
Wiecznie uciśniony. Jesteś prawdziwym obrońcą wiary i prawdy... Waszej prawdy.
- Bloodcult
Zieeeew....
Notorycznie ta sama - Latkowska - argumentacja:
Wrzucanie linka i pytanie mnie dlatego niby bronię pedofilów.
Notorycznie ta sama - Latkowska - argumentacja:
Wrzucanie linka i pytanie mnie dlatego niby bronię pedofilów.
- Drone
Bo broniłeś Kościoła, twierdząc, że to są przypadki jednostkowe, które nie mają nic wspólnego z wypracowaną (świadomie czy nieświadomie) metodyką tuszowania takich zjawisk. Tuszowanie było i trwa nadal - właśnie jednostkowe przypadki to są tych księży, którzy wbrew swoim przełożonym i nakazie milczenia, mówili czy zgłaszali molestowanie. Dlatego nie zarzucaj mi czy innym manipulacji albo podłości: rozpraw się z systemową podłością Kościoła, jeżeli tak Ci na tej instytucji zależy. A jeżeli twierdzisz, że nie ma i nie było czegoś takiego jak systemowe ukrywanie sprawców, to nie bardzo mamy o czym rozmawiać.
- Bloodcult
Powiedziałem Ci już zdefiniuj systemowe. Bo jak Ci wstawiłem stos artykułów o nauczycielach to mówiłeś że żadne z nich nie było systemowym (bo kiedy sprawa dotyczyła nauczycieli to warunkiem dostatecznym systemowości było magiczne "przenoszenie").
- Drone
Przecież tę rozmowę już odbyliśmy. Kilka osób Ci pisało, jakie są różnice między pedofilią w Kościele a wśród nauczycieli. Nie zapamiętałeś ani jednego argumentu?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tego, że to budżet państwa utrzymuje czarnuchów, a nie czarnuchy wpłacają do budżetu też z pewnością nie pojął. To tuman jakiś chyba jest. Nic dziwnego, że dał się im zwerbować. Oni uwielbiają urabiać naiwnych i mniej rozgarniętych.
Bo tylko tacy kupują ten kit. Dlatego tak im u nas dobrze. Rządzimy przecież w noblach w nauce, nie?