ZŁO w myśli, mowie i czynie....
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ZŁO w myśli, mowie i czynie....
Trudno, dał się zmanipulować amerykańskiej propagandzie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
https://www.o2.pl/artykul/zabil-matke-i ... 703468161a" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... _najnowsze
Wnioskując z fryzury i ogólnej makabry znowu jakiemuś metaluchowi jebanemu odpierdoliło.
Wnioskując z fryzury i ogólnej makabry znowu jakiemuś metaluchowi jebanemu odpierdoliło.
-
Ciekawe jakiej płyty słuchał ostatnio?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
A w tym pokoleniu są jeszcze jacyś? Może to fan Słonia.yossarian84 pisze: ↑04-05-2020, 16:53https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... _najnowsze
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
- Brenda Ann Spencer - W wieku 16 lat otrzymała od ojca broń w ramach prezentu z okazji Bożego Narodzenia. Miesiąc później, z tej samej broni, zaczęła strzelać z okna do ludzi przebywających w okolicy placu zabaw, zabijając przy tym dwie dorosłe osoby. W sumie oddała 30 strzałów. Następnie nastolatka zabarykadowała się w mieszkaniu i groziła, że zabije każdego, kto zbliży się do drzwi. Poddała się dopiero po 7-godzinnym oblężeniu. Skazana na dożywocie.Zrobiłam to dla zabawy. Nie lubię poniedziałków. Musiałam jakoś ożywić ten dzień."
"Nie miałam żadnych motywów, by to zrobić. To była po prostu świetna zabawa, to było jak strzelanie do kaczek w stawie."
"Prosiłam o radio, a kupił mi broń. Poczułam się tak, jakby on chciał, żebym się zabiła..."

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
- Fanatyk
-Adam S. - po tym rzekomo nieszczęśliwym wypadku poćwiartował ciało matki na 770 części, które następnie ugotował i zamurował na terenie rodzinnej posiadłości. Adam S opuścił więzienie po 12 latach i obecnie przebywa na wolności."...potknęła się i poleciała na dół do kuchni. Podniosła się. Była przekonana, że to ja ją popchnąłem... Złapała za nóż i ruszyła na mnie. Wtedy ją mocno uderzyłem. Upadła i uderzyła głową o ścianę."

- Fanatyk
- Robert Durst – nowojorski multimilioner, który przyznał się do rozczłonkowania piłą ciała swojego sąsiada i wrzucenia go w workach na śmieci do zatoki. Twierdził, że pomimo rozczłonkowania, zabójstwo było przypadkowe i wynikało z samoobrony. Został uniewinniony."Co ja, co cholery, zrobiłem? Zabiłem ich wszystkich, oczywiście.”
Jego pierwsza żona zaginęła w 1982 roku, 12 lat później zamordowano Jego najlepszą przyjaciółkę. Został przesłuchany w obu sprawach, ale nie został oskarżony w żadnej z nich. Rok później aresztowano go w sprawie sąsiada, lecz po 24 godzinach został zwolniony za kaucją 250 tysięcy dolarów. Na pierwszą rozprawę sądową nie dotarł i po zmianie wizerunku zaczął się ukrywać. Złapany po tym, jak próbował ukraść kanapkę z kurczakiem o wartości 6$, podczas gdy w kieszeni miał 500$, a w samochodzie 37 tysięcy w gotówce.
Przytoczony cytat stanowi jedyne wypowiedziane przez Dursta słowa, które można uznać za przyznanie się do wszystkich trzech spraw: żony, przyjaciółki i sąsiada. Stanowiły monolog ze samym sobą podczas korzystania z toalety, zaraz po zakończeniu przeprowadzanego z nim wywiadu. Mężczyzna nie wiedział, że jego bezprzewodowy mikrofon nadal był włączony.
„Całe życie miałem więcej pieniędzy, niż byłem w stanie wydać, a jednak nie byłem szczęśliwy.”.

- Fanatyk
- Marcin R. - Twierdził, że zaatakował 22-latkę na schodach dyskoteki, bo "patrzyła na niego jak k..." i nienawidzi wszystkich osób, które chodzą na dyskoteki, więc jakby miał broń to pozabijałby je wszystkie. Użył kuchennego noża z ząbkami, bo "taki mu się podobał". Potem jeszcze kopnął dziewczynę w głowę, ofiara zmarła w szpitalu. Gdy policjanci zaświecili latarkami w jego okno, rzucił w nich młotkiem oraz ciężarkiem do ćwiczeń, a gdy dostali się do środka - zaczął rzucać nożami."Mieszkam sam, bo tak chcę. Chodzę, gdzie chcę i robię, co chcę. Wbiłem jej nóż, ale tylko raz. Chciałem jeszcze raz, ale się rozmyśliłem. Gdy już skończyłem, nawet się nie zmęczyłem. Nie żałuję, że tak zrobiłem, tak już mam."

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Łodzianin
- Darekthrone
- w mackach Zła
- Fanatyk
-John Christie - mordował samotne kobiety, za którymi, jak uważał, nikt nie będzie tęsknić. Dom, w którym dokonał 8 morderstw i zostawił ukryte 6 ciał (między innymi zwłoki żony pod podłogą w pokoju dziennym) wynajął młodemu małżeństwu. W jedną ze swoich zbrodni wrobił sąsiada, który został przez to niewinnie powieszony. Kilka lat później John otrzymał taki sami wyrok."Moje pierwsze morderstwo było bardzo emocjonujące, ponieważ rozpocząłem wtedy karierę, którą sam wybrałem... karierę mordercy."

-
Skoro już wklejasz takie postaci to może warto by było rozwinąć temat - jakaś biografia, przebieg kariery, itepe...
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Chwali się, że wkleja. Jak komuś mało to chyba ma internet i może sobie poczytać więcej.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Fanatyk
- Charles Starweather (Spree Killer) - zamordował 11 osób, podczas niektórych z morderstw towarzyszyła mu Jego 14-letnia partnerka. Stracony na krześle elektrycznym."Im bardziej się przyglądałem ludziom, tym bardziej ich nienawidziłem"

- dzik
Kurwa, przeczytałem Space Killer.
dobry kościół to kościół spalony
-
- Ascetic