Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
30-06-2020, 14:07
Pacjent pisze: ↑30-06-2020, 14:06
Hatefire pisze: ↑30-06-2020, 13:52
Jak kilka lat temu zakazali trzymać psy na łańcuchu non-stop, to zapewne z rozpaczy darł szaty i po złości strzelał z śrutówki do gołębi. Jak tak można Polakowi-Katolikowi zakazać dręczenia zwierząt, faszyzm, nazizm i żydokomuna w jednym.
Faszyzm to postawienie przy każdym zdiagnozowanym przez państwo problemie urzędnika. Ja jestem za uwolnieniem większości obszarów ludzkiej aktywności od ingerencji państwa. To zasadnicza różnica między lewicą a prawicą. Wiem, że wstydzicie się w swojej lewicowej rodzince faszyzmu i nazizmu, ale ten przykład pokazuje jak blisko jesteście spokrewnieni. Nie zmienią tego dziecinne wyzwiska umysłowego abnegata z zoofilskiego frontu walki.
"ja jestem". "ja jestem". żenujące
wiadomo kto jesteś. nie ma co beczeć i się tłumaczyć.
wracając do pytania. bo widać, że jesteś bezkregowcem bez kręgosłupa i nie potrafiącym się określić, w tym też co do preferencji s.(przypominam, że wczoraj chciałeś hatefire obmacywać). to jak tam z ziomeczkami z "GI"? jednak po drodze co?
Ostatnio zmieniony 30-06-2020, 14:40 przez
Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Pacjent
30-06-2020, 14:38
Ascetic pisze: ↑30-06-2020, 14:07
Jak kilka lat temu zakazali trzymać psy na łańcuchu non-stop, to zapewne z rozpaczy darł szaty i po złości strzelał z śrutówki do gołębi. Jak tak można Polakowi-Katolikowi zakazać dręczenia zwierząt, faszyzm, nazizm i żydokomuna w jednym.
Faszyzm to postawienie przy każdym zdiagnozowanym przez państwo problemie urzędnika. Ja jestem za uwolnieniem większości obszarów ludzkiej aktywności od ingerencji państwa. To zasadnicza różnica między lewicą a prawicą. Wiem, że wstydzicie się w swojej lewicowej rodzince faszyzmu i nazizmu, ale ten przykład pokazuje jak blisko jesteście spokrewnieni. Nie zmienią tego dziecinne wyzwiska umysłowego abnegata z zoofilskiego frontu walki.
Ty ciągle tu się tłumaczysz, na swój sposób, przy użyciu inwektyw. Faszysta, brunatny i takie tam, ale przychodzi moment spontanicznej radości jak ww. i okazuje się, że mówiłeś o sobie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Pacjent
30-06-2020, 14:43
Ty ciągle tu się tłumaczysz, na swój sposób, przy użyciu inwektyw. Faszysta, brunatny i takie tam, ale przychodzi moment spontanicznej radości jak ww. i okazuje się, że mówiłeś o sobie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ascetic
30-06-2020, 14:57
Pacjent pisze: ↑30-06-2020, 14:43
pobeczałeś. postękałeś. no a teraz wracając do pytania. to jak tam z ziomeczkami z "GI"? jednak po drodze co?
Poro
-
Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
30-06-2020, 14:59
umysłowego abnegata z zoofilskiego frontu walki.
Umysłowy Abnegat z Zoofilskiego Frontu Walki. Kolega nam się rozwija lingwistycznie. Wyrafinowana i śmiała konstrukcja słowna. To już nie prosty Wzburzony Obserwator

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
30-06-2020, 15:41
Faszyzm to postawienie przy każdym zdiagnozowanym przez państwo problemie urzędnika.
Ja jestem za uwolnieniem większości obszarów ludzkiej aktywności od ingerencji państwa. To zasadnicza różnica między lewicą a prawicą.
...chyba, że to obszar aktywności seksualnej, notabene jeden z najbardziej prywatnych, wtedy bardzo chętnie będę zaglądał wszystkim do majtek i rozporków i mówił co wolno, a co nie":D
Jest to w sumie nawet zabawne jak sie orzesz własną "logiką".
-
Ascetic
30-06-2020, 15:56
Hatefire pisze: ↑30-06-2020, 14:59
umysłowego abnegata z zoofilskiego frontu walki.
Umysłowy Abnegat z Zoofilskiego Frontu Walki. Kolega nam się rozwija lingwistycznie. Wyrafinowana i śmiała konstrukcja słowna. To już nie prosty Wzburzony Obserwator
tak. bardzo ślicznie mu to wyszło.
ps. myślałem, że tylko ja pisze tak nieczytelnie, że sam siebie nie mogę zrozumieć. a tu proszę. koleżka się rozwija linearnie i wykładniczo zarazem . jak jego guru-boy partyjny. kurwa jaki tam jest progres. szowiniste zjebie na fejsiku. ładnie się ubierze i nawet wygląda jak cywilizowany ludź. a i przekaz zupełnie jak nie tutaj. nie ideolo a gospodarka. szkoda, że tutaj nasz samoorzącysię jakoś nie może się rozwinąć za swoim guru. tylko pedały, żydy, pedał no i zoofile. ehh
Poro
-
Ascetic
30-06-2020, 15:58
nagrobek pisze: ↑30-06-2020, 15:54
a co to takiego to „GI”?
Generation Identity. kumple naziole naszego brunatnego klauna zwanego pacjentem. linkacz do jego ziomeczków co się na żyznej brunatnej ziemi naszej kochanej polskiej zasadziły powyżej (strona wstecz).
Poro
-
Ascetic
30-06-2020, 16:11
Pelson pisze: ↑30-06-2020, 15:41
Faszyzm to postawienie przy każdym zdiagnozowanym przez państwo problemie urzędnika.
Ja jestem za uwolnieniem większości obszarów ludzkiej aktywności od ingerencji państwa. To zasadnicza różnica między lewicą a prawicą.
...chyba, że to obszar aktywności seksualnej, notabene jeden z najbardziej prywatnych, wtedy bardzo chętnie będę zaglądał wszystkim do majtek i rozporków i mówił co wolno, a co nie":D
ej. nie czepiaj się. to się nazywa bycie "wolnościowcem"
ja już to zrozumiałem. trochę mi zeszło, ale jednak to kupuję. zakazujemy handlu w niedzielę, zakazujemy dymać się obcym ludziom jak chcą, zakazujemy aborcji, zakazujemy zakazywać tego co nam się wydaje, że zakazane powinno być a czasem i niezakazane. no i wówczas możemy nazwać się dumnymi "wolnościowcami". myślącymi samodzielnie. po uprzednim zajrzeniu do nasrasz i wsrealu.
Poro
-
535
30-06-2020, 16:14
Nie dziw się chłopakowi. Popatrz na jego roztańczonego idola. Pan kandydat przeżywa właśnie awans i rewolucję seksualną. Awans, bo kandydował i jest rozchwytywany, a rewolucję seksualną, bo jest świeżym małżonkiem. Ktoś krzyknie, że przecież koleś ma pod cztery dychy i chyba już wie co, jak i gdzie? Niby tak, ale przecież to idealista, bardzo gorliwy katolik, broniący wartości, rodziny i kościoła. Zakładam, że jest uczciwy i pierwszy raz dopiero po ślubie...Podsumowując. Nie ma się co dziwić, że tematy okołomajtkowe są najważniejsze. Dwa miechy kwarantanny. Hormony buzują.
-
Ascetic
30-06-2020, 16:20
535 pisze: ↑30-06-2020, 16:14
Nie dziw się chłopakowi. Popatrz na jego roztańczonego idola. Pan kandydat przeżywa właśnie awans i rewolucję seksualną. Awans, bo kandydował i jest rozchwytywany, a rewolucję seksualną, bo jest świeżym małżonkiem. Ktoś krzyknie, że przecież koleś ma pod cztery dychy i chyba już wie co, jak i gdzie? Niby tak, ale przecież to idealista, bardzo gorliwy katolik, broniący wartości, rodziny i kościoła. Zakładam, że jest uczciwy i pierwszy raz dopiero po ślubie...Podsumowując. Nie ma się co dziwić, że tematy okołomajtkowe są najważniejsze. Dwa miechy kwarantanny. Hormony buzują.
co fakt to fakt. chłopak promienieje. a ten co-go-dalej-szukają-sanitariusze spięty jak zawsze. wstaje rano. patrzy: tu pedał, tam żyd. przejebane ma gość. a mógłby wziąć przykład z krzysia. zaruchać. pójść na kajaki z ordojurispanną. albo być zwykłą gwiazdą "mediów narodowych". nawet posprzeczać się z tym co mu pisze, że powinien mieć jeden% bo jest wiadomego koloru. a tak. bz. tylko forume i ciągła melodia o pedałach.
Poro
-
Triceratops
30-06-2020, 16:26
Pelson pisze: ↑30-06-2020, 12:53
Triceratops pisze: ↑30-06-2020, 09:25
Hatefire pisze: ↑30-06-2020, 09:15
Bronek założył sobie Fundację gdzie zapewne kosi hajs, Kwachu łapał fuchy między innymi w Kazachstanie korzystając, że swojej pozycji. Naiwny jesteś. Mieć a nie mieć dodatkowych kilkudziesiąciu tysięcy robi zawsze róznicę.
Oczywiscie, ze moze sobie zalozyc fundacje i pewnie to zrobi. Moze tez wrocic na uczelnie, ale bedzie mial wtedy juz 53 lata i bedzie juz politykiem sredniego pokolenia. Ex prezydentowi nie licuje juz dzialanie w partii. Na pewno nie bedzie posadki itp. Dlatego to moze tez byc mozliwy scenariusz.
Heh, Tric, zakład o grubszą flaszkę okowity Twojego sumptu, że Andrew Sebix będzie nadal tym czym jest?

Kałczyński mu tej domniemanej samodzielności nie wybaczy, jest za bardzo mściwy, a wypisany długopis, który się dodatkowo zacina, po skończonej kadencji dość łatwo mu będzie zutylizować, choćby poprzez pana Zbyszka i grubą kolekcję haków, które w tym gremium są cierpliwie zbierane na każdego.
Człowiek z budyniu to wie. Wie, że jedyną opcją, by go nie zwałowano rowno z murawą za pięć lat jest bycie spiżowo lojalnym wobec pryncypała, który go do tej pozycji wyniósł. Żadnej niezależności nie będzie, raczej hamulce odpadną już na maksa.
Z checia sie zaloze, choc wiekszego przekonania nie mam, ani nie dalbym nic sobie uciac za to. To bardziej takie myslenie zyczeniowe, choc haki tam ma kazdy na kazdego i nie sadze, by to akurat mialo znaczenie. Neumann za przekrety z klinika nie siedzi do dzisiaj, jak Zbyszka Zero mieli postawic przed Trybunal Stanu, to Kopaczowa dostala sraczki, Radzio Sikorski akurat mial wazniejsze sprawy a reszta z SLD tez jakos nie dotarla. Duda jako byly prezydent bedzie juz wylacznie gosciem programow politycznych i tyle, zaden z naszych bylych prezydentow nie odegral wiekszej roli w polityce po skonczeniu urzedu, bo przez okres prezydentury nie budowal zadnych struktur ani zaplecza w partii, bo z definicji powinien byc niepartyjny. Tak to widze. Kaczyslaw za 5 lat bedzie mial 76 bodajze i jakbym byl Duda to tak bym kalkulowal.
woodpecker from space
-
83koper83
- rasowy masterfulowicz
30-06-2020, 16:33
Dla rozluźnienia atmosfery: na Onecie, opatrzona nagłówkiem "Pilne!" wisi informacja, że Szymek zakłada ruch społeczny "Polska 2050", i będzie szturmował Parlament w najbliższych wyborach, bo "sprzeciwia się wizji Polski Andrzeja Dudy".
Nie wiem, jak on to zrobił, ale to chyba Kaczor wystrugał Hołownię, a nie żaden TVN.
Kerosene keeps me warm.
-
535
30-06-2020, 16:39
Szczerze mówiąc to Polska 2050 chuj śmierdzący mnie obchodzi, a już szczególnie w wykonaniu ministrantów pokroju pana Szymka.
-
Ascetic
30-06-2020, 16:39
@agencie cooper
chyba nie słuchasz radia tokfm. tam nastroje sugerujące, że innej proweniencji jest. rano wczoraj to się prawie nie zesrali ze szczęścia, że kotłownia cały i pełny pary.
ale nie czepiam się. jak "pilne" to wbijam.
zapomniałeś dodać, że powiedział, też, że jak krzysiu i owsiak mówi "róbta co chceta", ale nie jak krzysiu mówi - nie duda. tym samym cała nadzieja dudeły w naszych dzielnych brunatnych. choć nie. sam sobie bez nich poradzi a oni sie tylko zbłaźnią.
a atmosfera jest wyjątkowo luźna. na zewnątrz ciepło. pierogi ruskie na stole. kot chrapie u boku.
Poro
-
Drone
30-06-2020, 16:51
Wg mnie ten Hołownia jest kompletnie niewiarygodny. Zamiast jasno się określić przed drugą turą uprawia jakieś płacze i narcystyczne kręcenia nosem. Z drugiej strony czego się spodziewać po świątobliwym katoliku?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Ascetic
30-06-2020, 16:58
Drone pisze: ↑30-06-2020, 16:51
Wg mnie ten Hołownia jest kompletnie niewiarygodny. Zamiast jasno się określić przed drugą turą uprawia jakieś płacze i narcystyczne kręcenia nosem. Z drugiej strony czego się spodziewać po świątobliwym katoliku?
przed pierwszą turą też sobie popłakiwał co było powiedzmy dość dziwne.
a tak poważnie.
jest problematyczny. projekt sam w sobie ciekawy. pokazuje min. że jest potrzeba zielonych, miękkiej lewicy nie kojarzonej z komuchami. pokazuje też, że jest na takie myślenie 2 x tyle głosów co dla brunatnych kuców. niestety jest zupełnie nieczytelny jeżeli chodzi o zaplecze. i źródło finansowania.
plusem jest to, że gra na siebie. nie wiem, czy nie spali na panewce ten projekt jak palikot, nowoczesna, czy kukiz. chce zawalczyć. zobaczymy co się zadzieje po stronie bidona i czegewaryzandberga no i czarzastych. wszystko otwarte.
Ostatnio zmieniony 30-06-2020, 17:22 przez
Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Bloodcult
30-06-2020, 17:00
Katoliku ?
Weź się Drone nie ośmieszaj xD
-
Drone