ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Za czas spędzony na masterfulu powinny być dodatkowe punkty przy urnie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Pal sześć urnę, ale w urzędzie pracy i w zusie mogliby naliczyć odpowiedni procent, względnie dodatek.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Na papierowej tarczy niemile widziane są zwierzęta, ludzie itp. Strzela się do smoków, trolli, goblinów i takich tam.uglak pisze: ↑27-06-2020, 00:13Na willę na Woli Justowskiej to nawet z kaucji za Harnasie nie uzbierasz535 pisze: ↑26-06-2020, 21:36Oświadczenie majątkowe najważniejszej osoby w państwie. 48-letni facet, reprezentujący jeden z większych krajów w Europie jest zwyczajnym golasem, chłopakiem z sąsiedztwa, któregp można kupić za kaucję z butelek. Ja pierdole, niech ktoś naciśnie wreszcie ten czerwony guzik.
O co chodzi z tym papierem?
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Pierwsze słyszę o takim motywie, ale pozwolę sobie w tym miejscu przypomnieć, że gdy - dość już dawno - czarni aktywiści wzywali do zmiany używanych przez policję do treningu czarnych tarcz-sylwetek na inne, miało to jak najbardziej sens, a śmiać się może z tego tylko ktoś, kto nie rozumie behawiorystycznego tła wprowadzenia takich tarcz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Z sytuacja taką spotkałem się min. na turnieju w Rabsztynie. Jak widać "czułe serduszka" nie pyerdolą się w tańcu.
Jeśli chodzi o strzelnice, to byłem na takowej raz w życiu, dzień po zamachach w Paryżu. Dowiedziałem się np., że tarcza człowieka z pistoletem nosi nazwę... Francuz

Jeśli chodzi o strzelnice, to byłem na takowej raz w życiu, dzień po zamachach w Paryżu. Dowiedziałem się np., że tarcza człowieka z pistoletem nosi nazwę... Francuz

Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ożesz ty kurwo... Piękny artykulik. Podobno Polactwo ruszyło na urlopy i znowu źle. Znowu kurwa dramat. Ponownie niedobrze. Ponownie oszukani. Jebany magnes na lodówkę 15 cebulionów. Czekam z niecierpliwością na drugą falę, która wymiecie i redaktorów i obywateli z tego nieszczęsnego miejsca.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/r ... ch/nm0hsdg
Zapytaliśmy turystów spotkanych w popularnych wakacyjnych kurortach o ich wrażenia. Rodzina Kuflów ze Szczawnicy, wypoczywająca na Helu, radzi urlopowiczom: – Uważnie wybierajcie restauracje! Ceny na Helu różnią się od siebie nawet w lokalach znajdujących się na tej samej ulicy. My za obiad dla całej naszej rodziny zapłaciliśmy ok. 100 zł. W innym miejscu byłoby o wiele drożej. Warto więc sprawdzić cenniki w kilku jadłodajniach, zanim podejmiemy decyzję, gdzie zjeść.
Jacek Ryba z Bełchatowa razem z żoną Justyną i synkiem Nikodemem byli już w Dąbkach nad morzem, a teraz przyjechali na Mazury. – Na Mazurach jesteśmy pierwszy raz. Wynajęliśmy pokój z dużym tarasem i widokiem na jezioro. Kosztuje nas 210 zł za dobę – mówi pan Jacek. – Stołujemy się w restauracjach i jest taniej niż nad morzem. W Dąbkach, gdzie spędziliśmy tydzień, za obiad dla 3 osób płaciliśmy grubo ponad 200 zł, a w Mikołajkach – 120 zł. Też niemało, ale jednak taniej.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/r ... ch/nm0hsdg
Zapytaliśmy turystów spotkanych w popularnych wakacyjnych kurortach o ich wrażenia. Rodzina Kuflów ze Szczawnicy, wypoczywająca na Helu, radzi urlopowiczom: – Uważnie wybierajcie restauracje! Ceny na Helu różnią się od siebie nawet w lokalach znajdujących się na tej samej ulicy. My za obiad dla całej naszej rodziny zapłaciliśmy ok. 100 zł. W innym miejscu byłoby o wiele drożej. Warto więc sprawdzić cenniki w kilku jadłodajniach, zanim podejmiemy decyzję, gdzie zjeść.
Jacek Ryba z Bełchatowa razem z żoną Justyną i synkiem Nikodemem byli już w Dąbkach nad morzem, a teraz przyjechali na Mazury. – Na Mazurach jesteśmy pierwszy raz. Wynajęliśmy pokój z dużym tarasem i widokiem na jezioro. Kosztuje nas 210 zł za dobę – mówi pan Jacek. – Stołujemy się w restauracjach i jest taniej niż nad morzem. W Dąbkach, gdzie spędziliśmy tydzień, za obiad dla 3 osób płaciliśmy grubo ponad 200 zł, a w Mikołajkach – 120 zł. Też niemało, ale jednak taniej.
- Drone
Na kogo mógł głosować ów energiczny młodzian?
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxNewsLink
- Bloodcult
Na Palikota
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
fajny chłopak. takich nam potrzeba. kulturalnych, idealistycznych i z jedynie słuszną ideologia wolnościową.Drone pisze: ↑30-06-2020, 18:47Na kogo mógł głosować ów energiczny młodzian?
swoją droga wolff nie był z Krakowa? z tego co pamietam uwielbiał Ukraińców tak jak pacjent każdego innego niż on sam.
- Triceratops
Podejrzewam, ze na pewno nie na Dude, bo wszyscy pisowcy karnie nosza kagance+ zalecone przez Moravitzkiego i Szumowinskiego. Z kolei ich zalecenia bojktotuja wszystkie pelowskie lemingi, wiec metoda dedukcji mozna smialo powiedziec, ze byl to wyborca Trzaskoskiego.Drone pisze: ↑30-06-2020, 18:47Na kogo mógł głosować ów energiczny młodzian?
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
czyli witaminaD jest peowym lemingiem bo jako jeden z kilku tutaj spinał dupsko jaki to on kozak j bez maski chodzi.Triceratops pisze: ↑30-06-2020, 19:30Podejrzewam, ze na pewno nie na Dude, bo wszyscy pisowcy karnie nosza kagance+ zalecone przez Moravitzkiego i Szumowinskiego. Z kolei ich zalecenia bojktotuja wszystkie pelowskie lemingi, wiec metoda dedukcji mozna smialo powiedziec, ze byl to wyborca Trzaskoskiego.Drone pisze: ↑30-06-2020, 18:47Na kogo mógł głosować ów energiczny młodzian?
-
Nowa Fantastyka składa samokrytykę:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Oho. Ja zacząłem czytać ten tekst. Nie zerknąłem nawet, kto jest autorem. Nie skończyłem jeszcze, bo czytałem w komunikacji miejskiej i dojechałem zbyt wcześnie do celu. Ale w trakcie lektury kołatała mi w głowie myśl, kto puścił do druku takie gówno. I nie chodzi mi tu o temat, choć tekst jest niesmaczny. Chodzi mi o zerową wartość literacką.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
Ja prenumeruję i powiem tak, radzieckie propagandowe produkcyjniaki, to przy tym szczyt subtelności. To poziom niesławnego filmu "Żyd Suss".
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Z pewnością macie panowie rację w sprawie niskiego poziomu literackiego tego tekstu, ale redakcja koncentruje się na przeprosinach za jego niewłaściwą formułę ideologiczną i to jest chore. Piszą nawet, że źle odczytali intencje autora. Rozumiem, że można przeprosić za puszczenie gniota, ale nie za to, bo to wygląda jakby "Fantastyka" była pismem o konkretnym profilu politycznym, do którego wkradł się nieprawomyślny tekst.
- Drone
Trochę się w tym gubię. Czy ktoś z bardziej zorientowanych kol. mógłby w żołnierskich słowach wyjaśnić, o co tu chodzi? Dziękuję.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
-
Przecież nikt Cię nie dyskryminuje.
Tak. Teraz czekamy na pierwsze obdukcje i zdjęcia masowo wystawianych niebieskich kart...