* choć tak nie do końca proste. postaram się któregoś pięknego dnia zrobić jakiś ładny materiał jak wyglądają w europie rozkład pomiędzy faszystów pokroju pacjenta a lewicy.
Jeśli uważasz, że kogoś to interesuje to napisz o tym w języku polskim, a nie w tym narzeczu.
PS. Zdaje się, że o takich wyborcach mówił Zbigniew Boniek.
doskonale wiesz o kim mówił faszysto. reprezentujesz zachowania typowego nieuka* i faktem jest że skończyłeś edukację na 8ej klasie. fakt pisania tutaj o tej porze tylko potwierdza ten fakt a, że rozumiesz tylko po rusku nic nie poradzę. jak chcesz mogę zacząć do ciebie pisac po niemiecku, ale też pewnie nie zrozumiesz panie 1%.
* ideaanym przykładem jest podpieranie się "zamierzchłymi czasami" i danymi z ministerstwa z dupy.
* choć tak nie do końca proste. postaram się któregoś pięknego dnia zrobić jakiś ładny materiał jak wyglądają w europie rozkład pomiędzy faszystów pokroju pacjenta a lewicy.
Jeśli uważasz, że kogoś to interesuje to napisz o tym w języku polskim, a nie w tym narzeczu.
doskonale wiesz o kim mówił faszysto. reprezentujesz zachowania typowego nieuka* i że skończyłeś edukację na 8ej klasie. fakt pisania tutaj o tej porze tylko potwierdza ten fakt a, że rozumiesz tylko po rusku nic nie poradzę. jak chcesz mogę zacząć do ciebie pisac po niemiecku, ale też pewnie nie zrozumiesz panie 1%.
* ideaanym przykładem jest podpieranie się "zamierzchłymi czasami" i danymi z ministerstwa z dupy.
Wyciągasz zbyt pozytywne dla siebie wniosku z faktu, że Zibi nic nie powiedział o wykształconych analfabetach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
doskonale wiesz o kim mówił faszysto. reprezentujesz zachowania typowego nieuka* i że skończyłeś edukację na 8ej klasie. fakt pisania tutaj o tej porze tylko potwierdza ten fakt a, że rozumiesz tylko po rusku nic nie poradzę. jak chcesz mogę zacząć do ciebie pisac po niemiecku, ale też pewnie nie zrozumiesz panie 1%.
Wyciągasz zbyt pozytywne dla siebie wniosku z faktu, że Zibi nic nie powiedział o wykształconych analfabetach.
nic nie poradzę, że nawet wypowiedzi zz nie potrafisz odczytać. moich nie możesz. jego nie możesz. te faszol. już tu jednego idiote mamy od witamin i niejedzenia. aż tak bardzo chcesz dołaczyć do tego zacnego grona? weź się przestań błaźnić jak pan janusz.
Hołownia przekazuje nie tylko poparcie, ale i pieniądze na Trzaskowskiego Tego drugiego się nie spodziewałem. To chyba pierwszy taki przypadek?
A jeszcze rano go Boryslaw jebal w Tok FM, ze Szymon "nie jest pozytywnym czlowiekiem." No to juz jest, choc chyba nici z jego Ruchu 2050, wyborcy moga sie wkurzyc.
Przecież Hołownia to taki lep na tych co niby są zmęczeni PO a jednak uwierzyli w TVN że PiS to dyktatura a Konfederacja to faszyści. Typowa pseudonowoczesna marionetka, Petru 2.0.
No szok i niedowierzanie - kandydat partii TVN poparł kogoś z PO xD
Niektórzy widać uwierzyli ze to gorliwy Katolik, przepraszam "świętojebliwy" katolik xD
Nawet mi was nie żal
Niektórzy widać uwierzyli ze to gorliwy Katolik, przepraszam "świętojebliwy" katolik xD
Nawet mi was nie żal
Dzisiaj w TOK FM był interesujący wywiad z panią, która z socjologicznego punktu widzenia badała polskie fora katolickie. Bardzo mnie zaciekawiło, że wrogiem nr 1, który jednoczy w zasadzie wypowiadające się tam osoby, są tzw. niedzielni katolicy. Zapewne to ten przypadek.
Znaczy Hołownia to marionetka Dominiki Kulczyk przede wszystkim. Znaczy ostatecznie wolałbym, go niż Dudę, no ale w sumie, to niezbyt wysoko zawieszona poprzeczka
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Nawet mi was nie żal
Dzisiaj w TOK FM był interesujący wywiad z panią, która z socjologicznego punktu widzenia badała polskie fora katolickie. Bardzo mnie zaciekawiło, że wrogiem nr 1, który jednoczy w zasadzie wypowiadające się tam osoby, są tzw. niedzielni katolicy. Zapewne to ten przypadek.
teraz jest rzecznik i rozmawiają u lizuta na temat ksenofobii. jakby tu wbiła to uznałaby, że pan janusz to mały kaziu przy kilku tu tuzach tolerancji i myślenia wolnościowego.
Nawet mi was nie żal
Za to wczoraj w TOK FM była pani która mówiła że Twoje komentarze nic nie wnoszą do dyskusji ani z punktu widzenia socjologicznego ani żadnego innego...
Nawet mi was nie żal
Za to wczoraj w TOK FM była pani która mówiła że Twoje komentarze nic nie wnoszą do dyskusji ani z punktu widzenia socjologicznego ani żadnego innego...
nie szarp warą tylko idź grzecznie posłuchać podcasta. tam pani też umówiła jakie przypadki dostają bana na forumach katolskich. wypisz wymaluj twój przypadek. może zrozumiesz dlaczego nawet twoi ciebie nie akceptują.
znałem ten materiał wcześniej. jest to ich linia walki która jest zdana na niepowodzonko. choćby ze względu na to, że urąga zdrowemu rozsądkowi i logice. ale, dobrze jest poznać spływy z tych pustych baniek. wybijasz argumenty i jedziesz dalej z faszolami.
To są analogie typu "gdy kobiety nie nosiły spodni, ludzie mniej chorowali na raka" albo "przestępczość rośnie wraz z odsetkiem wegetarian w społeczeństwie".
nie szarp warą tylko idź grzecznie posłuchać podcasta. tam pani też umówiła jakie przypadki dostają bana na forumach katolskich. wypisz wymaluj twój przypadek. może zrozumiesz dlaczego nawet twoi ciebie nie akceptują.
Zapytałem go, na jakich forach katolickich się udziela, i jakoś boi się przyznać. Pewnie okazałoby się, że dostał bana w 3 minuty.