POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

03-07-2020, 00:18

Obrazek

PILNE! oczywiście nie jest to "bezpośrednio rasistowska wypowiedź"*

* ® by pacjent
Poro
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

03-07-2020, 02:35

Jacy, kurna, protestanci? :D
Awatar użytkownika
frankmullen
postuje jak opętany!

03-07-2020, 06:48

Tak jak przypuszczałem nie uzyskałem odpowiedzi na istotne dla mnie pytania. Jak zwykle temat się rozmywa. A ja proszę zwolenników prawicy bez złośliwości o odpowiedź na trzy pytanka:
1. Czy uważacie, że gdyby czysto teoretycznie premierem kraju został Bosak, ministrem kultury Sobecka, a szefem MSW Braun, nasza wolność do uczestnictwa w koncertach zespołów delikatnie mówiąc niezbyt pochlebnie wyrażających się o różnych religiach byłaby wciąż niezagrożona?
2. Nacjonalizm, jak sama definicja wskazuje, stawia interes narodu jako najważniejszy i jest nadrzędny wobec interesu jednostki. Jak w takim razie ludzie Konfederacji mogą się dumnie nazywać "wolnościowcami"? Przecież z definicji jedno drugiemu przeczy. Chyba że czegoś tu nie rozumiem, więc proszę o wytłumaczenie.
3. A co z wypowiedziami JKM? Czy hasła o upośledzeniu intelektualnym kobiet, debilizmie dzieci niepełnosprawnych to linia programowa partii, czy tylko lapsus językowy szefa?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

03-07-2020, 06:54

moonfire pisze:
03-07-2020, 02:35
Jacy, kurna, protestanci? :D
no też nie wiem -;)

moze to tak na zasadzie jak z gejami, czy żydami. tak jak lubicieee to robić na prawicy. wróg wykreowany. wróg wymyślony. a, że nie istniejący ....
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

03-07-2020, 07:05

frankmullen pisze:
03-07-2020, 06:48
Tak jak przypuszczałem nie uzyskałem odpowiedzi na istotne dla mnie pytania. Jak zwykle temat się rozmywa. A ja proszę zwolenników prawicy bez złośliwości o odpowiedź na trzy pytanka:
1. Czy uważacie, że gdyby czysto teoretycznie premierem kraju został Bosak, ministrem kultury Sobecka, a szefem MSW Braun, nasza wolność do uczestnictwa w koncertach zespołów delikatnie mówiąc niezbyt pochlebnie wyrażających się o różnych religiach byłaby wciąż niezagrożona?
2. Nacjonalizm, jak sama definicja wskazuje, stawia interes narodu jako najważniejszy i jest nadrzędny wobec interesu jednostki. Jak w takim razie ludzie Konfederacji mogą się dumnie nazywać "wolnościowcami"? Przecież z definicji jedno drugiemu przeczy. Chyba że czegoś tu nie rozumiem, więc proszę o wytłumaczenie.
3. A co z wypowiedziami JKM? Czy hasła o upośledzeniu intelektualnym kobiet, debilizmie dzieci niepełnosprawnych to linia programowa partii, czy tylko lapsus językowy szefa?
bardzo dobra metoda. nieustannego zadawania pytań na niewygodne dla nich kwestie. tyle, że albo przemilczą, albo będzie jak z banerami czarnego bloku na marszu niepodległości. będzie próba zrobienia z Ciebie idioty, że to przecież Murzyni, może nawet księża a na pewno to tylko przedstawiciele ruchu SE w Polsce. jakbyś nie czytał co tu się odpierdala od lat. w najlepszym wypadku usłyszysz, że to pierdoły albo, że żydy i geje gorsze.

dobra. padły konkretne pytania. jak nie będzie odpowiedzi, pamiętaj, aby regularnie z nimi wracać. to jedyna skuteczna metoda na notorycznych. do oporu.
Pacjent

03-07-2020, 07:08

Ascetic pisze:
02-07-2020, 23:02
źle ci się wydaje, że jak napiszesz, że to hasło jest dwuznaczne to tak się stanie.

powtórzę, popierdolił ci się, że to jest miejsce do propagowania konfy. ciągle liczę, że zostanie to wyłapane i zostaniesz stąd wyjebany na zbity pysk. dla samej zasady. dla zasady, że nie jest to miejsce na propagowanie poglądów politycznych. jest to forum muzyczne. niestety tego nie rozumiesz i ciągle traktujesz to miejsce jak szmate.
Pewnie nie zauważyłeś, ale jesteś najbardziej aktywnym uczestnikiem tematu "Politykowanie" i innych, które dotyczą światopoglądu, do tego stopnia, że używasz co najmniej dwóch nicków. Twój faszystowski pogląd by usuwać użytkowników za opinie, z którymi się nie zgadzasz w ogóle mnie nie dziwi, bo nie ogarniasz nawet haseł, które głosisz, a gdy przychodzi do konkretów jak w przypadku tego rzekomo rasistowskiego hasła nie potrafisz wydobyć z siebie żadnego słowa na obronę własnej tezy. Mimo wszystko będę bronił Twojego prawa do wygłaszania opinii i nie wyobrażam sobie by ktoś Cię stąd usuwał, nawet jeśli robisz świństwa.
Ascetic pisze:
Obrazek

* ® by pacjent
Ta wypowiedź w ogóle nie dotyczy rasy, a Twoja wypowiedź jest przykładem kompletnej rozpierduchy terminologicznej jaką masz w głowie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

03-07-2020, 07:24

Pacjent pisze:
03-07-2020, 07:08
Ascetic pisze:
02-07-2020, 23:02
źle ci się wydaje, że jak napiszesz, że to hasło jest dwuznaczne to tak się stanie.

powtórzę, popierdolił ci się, że to jest miejsce do propagowania konfy. ciągle liczę, że zostanie to wyłapane i zostaniesz stąd wyjebany na zbity pysk. dla samej zasady. dla zasady, że nie jest to miejsce na propagowanie poglądów politycznych. jest to forum muzyczne. niestety tego nie rozumiesz i ciągle traktujesz to miejsce jak szmate.
Pewnie nie zauważyłeś, ale jesteś najbardziej aktywnym uczestnikiem tematu "Politykowanie" i innych, które dotyczą światopoglądu, do tego stopnia, że używasz co najmniej dwóch nicków. Twój faszystowski pogląd by usuwać użytkowników za opinie, z którymi się nie zgadzasz w ogóle mnie nie dziwi, bo nie ogarniasz nawet haseł, które głosisz, a gdy przychodzi do konkretów jak w przypadku tego rzekomo rasistowskiego hasła nie potrafisz wydobyć z siebie żadnego słowa na obronę własnej tezy. Mimo wszystko będę bronił Twojego prawa do wygłaszania opinii i nie wyobrażam sobie by ktoś Cię stąd usuwał, nawet jeśli robisz świństwa.
Ascetic pisze:
Obrazek

* ® by pacjent
Ta wypowiedź w ogóle nie dotyczy rasy, a Twoja wypowiedź jest przykładem kompletnej rozpierduchy terminologicznej jaką masz w głowie.

jak sam możesz zobaczyć powyżej zarówno nerwowy jak i frank wiedzą i widzą jakie fikoły odstawiasz i jakie próby zrobienia z ludzi idiotów podejmujesz. dla mnie interpretacja jednoznacznych treści jest tylko próbą kolejnych zabaw i zaproszenia mnie do uczestnictwa w nich. tyle, że najwidoczniej jesteś mocno ograniczony, że się tobie wydaje, że będę się dawał w to wciągać. mam znacznie skuteczniejsze metody na ciebie.

tak. jestem na ta chwile aktywny w tym dziale tak jak tobie obiecałem. będziesz faszysto się tutaj produkował będziesz miał jak masz. powinieneś doskonale to wiedzieć bo napisałem to wielokrotnie.

no a teraz bierz się do roboty bo masz trzy konkretne pytania od kolegi frankam. tam powyżej. zacznij gimnastykę poranna jak przystało na katolanaziola.
535

03-07-2020, 08:39

Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:26
Literalnie to czyta je tępy lewak. To hasło wcale nie jest jednoznaczne, a już na pewno nie jest bezpośrednio rasistowskie.
O kurwa. Ty jesteś naprawdę lepszy model. To może napisz jak rozumie to hasło husarz intelektualista?

Nawiasem mówiąc ja nie wiem dlaczego się tak bronisz przed jasnymi i oczywistymi komunikatami? Przecież wiadomo, gdzie jest miejsce asfaltu. Pacjent. Stańcie wreszcie w prawdzie.
Awatar użytkownika
Ascetic

03-07-2020, 08:45

535 pisze:
Pacjent pisze:
02-07-2020, 22:26
Literalnie to czyta je tępy lewak. To hasło wcale nie jest jednoznaczne, a już na pewno nie jest bezpośrednio rasistowskie.
O kurwa. Ty jesteś naprawdę lepszy model. To może napisz jak rozumie to hasło husarz intelektualista?
prychłem.

tak jak wielokrotnie wcześniej. niech se pierdoli te kocopoły. jak nie przeszkadza to olemu i wielebnemy. tyle, że niech nie robi z ludzi idiotów. przecież on najzwyczajniej obraża ludzi tutaj zgromadzonych. i ich inteligencje. ale oczywiście nie tak bezpośrednio obraża. czyli tak jak lubi.jak zawsze. bo to miękka faja jest. nic wprost tylko tak na pseudo miękko. zresztą tak samo jak witaminD. no chyba, że im zwieracze puszczą to jest jak to ostatnio miało miejsce.

a frankmuuler jak czekał na odpowiedzi tak czeka dalej ....
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

03-07-2020, 08:50

535 pisze:

Nawiasem mówiąc ja nie wiem dlaczego się tak bronisz przed jasnymi i oczywistymi komunikatami? Przecież wiadomo, gdzie jest miejsce asfaltu. Pacjent. Stańcie wreszcie w prawdzie.

to jak z kandydatem1%

Obrazek

tak on tam był. wśród nazioli. ale przypadkiem. szedł akurat na msze. uśmiechał się tylko dlatego bo mu się chłopcy podobali. a piw nie zamawiał, bo woli wodę. poza tym to żart, ironia, sarkazm i skrót myślowy.

jak się określi jako ten kim jest to i może nawet trochę szacunku zdobędzie. a tak
Poro
Awatar użytkownika
frankmullen
postuje jak opętany!

03-07-2020, 08:57

No czekam. Z tym, że ja nikogo nie chcę tu przekonywać do swoich racji. To bezcelowe. Staram się tylko zrozumieć tok myślenia pewnych osób. Zapytuję więc jeszcze raz - czy istnieje lub istniał w historii kraj, w którym do władzy doszli nacjonaliści i w którym w tym czasie katalog wolności obywatelskich został poszerzony, bądź przynajmniej nie pomniejszony? Jeśli taki był lub jest, chętnie o tym poczytam.
535

03-07-2020, 08:59

Tak to jest, gdy zbyt długo tkwisz w relacji korwin-michalkiewicz, a gdy chcesz wyjść z piwnicy do ludzi, zaczynasz sobie układać tłumaczenie interpretacji do interpretacji erraty złotych myśli swoich idoli. Do tego dochodzą górnolotne hasła husarii. Wszystko i tak skończy się , tak jak tutaj już padło, żydem, pedałem i najgorszą z możliwych kalumni...lewakiem. Ile razy trzeba napisać, że Pacjent ma rozrzedzone gówno w miejscu mózgu? Było już parę dowodów w tej materii. Mnie to właściwie jebie, ale zwracałem już uwagę na fakt , że pierdolenie tego typu pacjentów, kończy się biciem słabszych i żartami z gwałtów.
535

03-07-2020, 09:01

Ascetic pisze:
535 pisze:

to jak z kandydatem1%

Obrazek

tak on tam był. wśród nazioli. ale przypadkiem. szedł akurat na msze. uśmiechał się tylko dlatego bo mu się chłopcy podobali. a piw nie zamawiał, bo woli wodę. poza tym to żart, ironia, sarkazm i skrót myślowy.

jak się określi jako ten kim jest to i może nawet trochę szacunku zdobędzie. a tak
Czepiasz się od rana. Po prostu przechodził. Z tragarzami przechodził.
Awatar użytkownika
Ascetic

03-07-2020, 09:09

535 pisze:
03-07-2020, 09:01
Ascetic pisze:
535 pisze:

to jak z kandydatem1%

Obrazek

Czepiasz się od rana. Po prostu przechodził. Z tragarzami przechodził.
fakt. ale tak nie bezpośrednio.
Poro
Awatar użytkownika
trup

03-07-2020, 09:12

Na ulicach cichosza
na chodnikach cichosza
nie ma Mickiewicza
i nie ma Sorosza

https://t.co/9gPSxG2mGI?amp=1
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
bartwa
mistrz forumowej ceremonii

03-07-2020, 09:34

Nudna i buracka ta nasza polityka jak skurwysyn.
PLASTIK NIE JEST METALEM
Pacjent

03-07-2020, 09:48

frankmullen pisze:
03-07-2020, 08:57
No czekam. Z tym, że ja nikogo nie chcę tu przekonywać do swoich racji. To bezcelowe. Staram się tylko zrozumieć tok myślenia pewnych osób. Zapytuję więc jeszcze raz - czy istnieje lub istniał w historii kraj, w którym do władzy doszli nacjonaliści i w którym w tym czasie katalog wolności obywatelskich został poszerzony, bądź przynajmniej nie pomniejszony? Jeśli taki był lub jest, chętnie o tym poczytam.
II RP przed i po zamachu majowym. Jedyny przypadek gdy rządzili polscy nacjonaliści, a potem przyszedł sanacyjny zamordyzm.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Bloodcult

03-07-2020, 09:49

@frank
1. Takimi rzeczami jak koncerty za prywatne pieniądze nikt z Konfy nie będzie się zajmował (odsyłam do wywiadu z Braunem o przedstawieniu Klątwa)
2. A to "wolnościowiec" oznacza że wszystko wolno ? No nie. Tak jak zakazana jest działalność na szkodę spółki tak samo nikt nie zalegalizuje działalności na szkodę państwa. Mnie by ucieszyło gdyby rząd po prostu sam nie działał na szkodę państwa czego o rządach PO-PIS powiedzieć nie można.
3. Wypowiedzi JKM na tematy kobiet czy niepełnosprawnych to nigdy nie była linia programowa jego partii. Korwin ma całkiem pokaźne dochody z bycia tuż pod progiem więc dobrze mu tam gdzie był :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Triceratops

03-07-2020, 09:50

Cudow ciag dalszy. Wczoraj w "Kropce Nad I" Rafal Trzaskowski powiedzial, ze pojdzie na Marszu Niepodleglosci.

Dzisiaj rano u Mazurka byl Adam Hoffman. Powiedzial, ze w tych wyborach, tzn w 2 turze glosowal nie bedzie, bo ich zna.
Calosc do odsluchania na stronie RMF, dosc ciekawy odcinek, sporo roznych opinii, np ciekawa o Biedroniu, Holowni, Bosaku.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
bartwa

03-07-2020, 09:56

BUJAKA BUJAKA BUJAKASZA : )
PLASTIK NIE JEST METALEM
ODPOWIEDZ