Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2020 - II tura
Swoją drogą nieźle wpadli we własne sidła w tej sprawie. Od miesięcy wrzeszczą i sieją panikę moralną, że jak dzieciak się dowie, że dziecka nie przynosi bocian, to straszna seksualizacja i deprawacja. Teraz ich prezydent ułaskawia czystej wody pedofila. Sami skoczyli na główkę do płytkiej wody, a teraz płacz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Buty polskie. Samochód niemiecki. Roweru nie mam.
Jaki to ma związek ?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zaraz będzie, że bielan to taki kamiński. kret w sztabie.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:20Swoją drogą nieźle wpadli we własne sidła w tej sprawie. Od miesięcy wrzeszczą i sieją panikę moralną, że jak dzieciak się dowie, że dziecka nie przynosi bocian, to straszna seksualizacja i deprawacja. Teraz ich prezydent ułaskawia czystej wody pedofila. Sami skoczyli na główkę do płytkiej wody, a teraz płacz.
że to nie ten straszak miał być. że nie pedały i pedofile i nie tęczowa karta a żydy i masony. że bielan nie doczytał instrukcji od kaczyńskiego i wszystko poszło w piździec.
choć niestety nie poszło w piździec. niestety mam słabe przeczucia co do finału wyboru na dałna 2020 roku.
Poro
- Drone
Nie ma teraz żadnego klimatu sprzyjającego dialogowi: to jest napierdalanka, czego nie rozumie ani Hołownia, ani Kosiniak-Amisz. Jestem zdania, że zamiast zasypywać podziały, należy dążyć do jeszcze większego uwypuklenia różnic, do zaogniania konfliktu i dalszej polaryzacji. Dopiero po przesunięciu wajchy możliwe będzie zluzowanie na nieco innych zasadach. To wynika stąd, że strona pisowska jest genetycznie niezdolna do kompromisu, do trwania w formach pośrednich, Wszystko albo nic - to ich motto, które realizują poprzez swój "marsz przez instytucje". Pacjent tak się tego boi w wykonaniu LGBT, że nie dostrzegł, że skutecznie PiS takie coś realizuje przy użyciu ludzi z awansu społecznego, którzy pośpiesznie zmienili gumiaki na garnitur.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- trup
no to jesteś folksdojczem. Na szczęście nie pedałem.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
No chyba jest różnica pomiędzy zdjęcie BORu z pizzą a okładka która sugeruje że to sam Duda molestował córkę ?
- Ascetic
jak napisałeś po wyborach. błędną strategię przyjął kamyk-amisz. hołownia też się zakodował jak płacze nad konstytucją. tu błąd i tu błąd. teraz V2 odpalone od niemców doleciało do bolandii a beatka od sejczento siedzi i płacze, że szczujnia i chamówa. no szczujnia i chamówa.Drone pisze: ↑03-07-2020, 13:28Nie ma teraz żadnego klimatu sprzyjającego dialogowi: to jest napierdalanka, czego nie rozumie ani Hołownia, ani Kosiniak-Amisz. Jestem zdania, że zamiast zasypywać podziały, należy dążyć do jeszcze większego uwypuklenia różnic, do zaogniania konfliktu i dalszej polaryzacji. Dopiero po przesunięciu wajchy możliwe będzie zluzowanie na nieco innych zasadach. To wynika stąd, że strona pisowska jest genetycznie niezdolna do kompromisu, do trwania w formach pośrednich, Wszystko albo nic - to ich motto, które realizują poprzez swój "marsz przez instytucję". Pacjent tak się tego boi w wykonaniu LGBT, że nie dostrzegł, że skutecznie PiS takie coś realizuje przy użyciu ludzi z awansu społecznego, którzy pośpiesznie zmienili gumiaki na garnitur.
zostaje tylko
***** *** (wersja na ciszę wyborczą)
Ostatnio zmieniony 03-07-2020, 13:35 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- trup
no jest to wielka niewiadoma....Ascetic pisze: ↑03-07-2020, 13:26zaraz będzie, że bielan to taki kamiński. kret w sztabie.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:20Swoją drogą nieźle wpadli we własne sidła w tej sprawie. Od miesięcy wrzeszczą i sieją panikę moralną, że jak dzieciak się dowie, że dziecka nie przynosi bocian, to straszna seksualizacja i deprawacja. Teraz ich prezydent ułaskawia czystej wody pedofila. Sami skoczyli na główkę do płytkiej wody, a teraz płacz.
że to nie ten straszak miał być. że nie pedały i pedofile i nie tęczowa karta a żydy i masony. że bielan nie doczytał instrukcji od kaczyńskiego i wszystko poszło w piździec.
choć niestety nie poszło w piździec. niestety mam słabe przeczucia co do finału wyboru na dałna 2020 roku.
Trzaskowski 46-52 proc.
Duda 45-51 proc.
https://oko.press/trzaskowski-49-proc-d ... oko-press/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Hatefire
Aha i w ramach tej sugestii, na tej samej okładce dużymi literami na widocznym czerwonym tle, wstawili tekst "Panie Prezydencie jak Pan mógł ułaskawić kogoś takiego"? Oczy ci łzawią od kadziła, że nie widzisz dokładnie? Czy może widzisz, to co chcesz widzieć i dorabiasz do tego teorie spiskowe.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
z oka bym nie brał. to tak jakby budować wizję świata z "pasków pogardy i nienawiści".trup pisze: ↑03-07-2020, 13:35no jest to wielka niewiadoma....Ascetic pisze: ↑03-07-2020, 13:26zaraz będzie, że bielan to taki kamiński. kret w sztabie.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:20Swoją drogą nieźle wpadli we własne sidła w tej sprawie. Od miesięcy wrzeszczą i sieją panikę moralną, że jak dzieciak się dowie, że dziecka nie przynosi bocian, to straszna seksualizacja i deprawacja. Teraz ich prezydent ułaskawia czystej wody pedofila. Sami skoczyli na główkę do płytkiej wody, a teraz płacz.
Trzaskowski 46-52 proc.
Duda 45-51 proc.
https://oko.press/trzaskowski-49-proc-d ... oko-press/
jedno co pewne to, to, że nie ma co siać defetyzmu. trzeba ruszyć dupę i zasponsorować budyniowi długie wakacje. a nawet ferie, bo chłop uwielbia narty. *
* maciekzklanu - wiesz co robić.
Poro
- Hatefire
PiS od lat jest niedoszacowany w sondażach, dlaczego nie wiem, ale można było to wielokrotnie zauważyć. Moim zdaniem Dudzie można spokojnie dopisać te 3%. Ja tam w każdym razie złudzeń nie mam. Do tego jest spora szansa, że po wygranej Dudy wyrwą i Senat przekupując tego czy owego. Czekają nas nadal rządy Czarnej Sotni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Przecież ten artykuł to jest popis (sic!) rzetelnego dziennikarstwa na tle co odpierdala TV Samogęste za Kurskiego.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:35Aha i w ramach tej sugestii, na tej samej okładce dużymi literami na widocznym czerwonym tle, wstawili tekst "Panie Prezydencie jak Pan mógł ułaskawić kogoś takiego"? Oczy ci łzawią od kadziła, że nie widzisz dokładnie? Czy może widzisz, to co chcesz widzieć i dorabiasz do tego teorie spiskowe.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Też się skłaniam ku temu, że jednak Duda wygra, choć nie jest to przesądzone. Nie mam za wiele złudzeń. Ale jeżeli teraz wygra, to prawdopodobnie za 3 lata wywiozą ich z Sejmu na taczkach i skończą jak AWS i SLD.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:45PiS od lat jest niedoszacowany w sondażach, dlaczego nie wiem, ale można było to wielokrotnie zauważyć. Moim zdaniem Dudzie można spokojnie dopisać te 3%. Ja tam w każdym razie złudzeń nie mam. Do tego jest spora szansa, że po wygranej Dudy wyrwą i Senat przekupując tego czy owego. Czekają nas nadal rządy Czarnej Sotni.
- Ascetic
dla mnie jest to bardziej prawdopodobne niż to, że niemce mają jeszcze V3 przygotowane i to postawi kropkę nad i.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:45PiS od lat jest niedoszacowany w sondażach, dlaczego nie wiem, ale można było to wielokrotnie zauważyć. Moim zdaniem Dudzie można spokojnie dopisać te 3%. Ja tam w każdym razie złudzeń nie mam. Do tego jest spora szansa, że po wygranej Dudy wyrwą i Senat przekupując tego czy owego. Czekają nas nadal rządy Czarnej Sotni.
no chyba, że sklonują nitrasa, który obstawi lokale wyborcze na podkarpaciu. bo mobilizacja jest wielka. po obu stronach.
ps. kluczowe. nawet jak tutaj patrzymy się sceptycznie - to raczej wypada pójść i wrzucić kartę. niekoniecznie taką z napisem "trzask ssie" *
* autentyk. poważka.
Ostatnio zmieniony 03-07-2020, 13:52 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Nie no, nie oszukujmy się w druga stronę - jest oczywiste, że okładka została zaprojektowana tak, żeby przez pierwsze dwie sekundy odbiorca widział przede wszystkim Dudę z adnotacją "Trzymał córkę, bił po twarzy, wkładał jej rękę w krocze", choć rzecz jasna cała reszta nie pozostawia wątpliwości o co faktycznie chodzi, dzięki czemu Fakt jest w tej sprawie znacząco rzetelniejszy od Dudy.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:35Aha i w ramach tej sugestii, na tej samej okładce dużymi literami na widocznym czerwonym tle, wstawili tekst "Panie Prezydencie jak Pan mógł ułaskawić kogoś takiego"? Oczy ci łzawią od kadziła, że nie widzisz dokładnie? Czy może widzisz, to co chcesz widzieć i dorabiasz do tego teorie spiskowe.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ascetic
przy tej pierwszej stronie moim zdaniem pacjent im doradzał.WaszJudasz pisze: ↑03-07-2020, 13:51Nie no, nie oszukujmy się w druga stronę - jest oczywiste, że okładka została zaprojektowana tak, żeby przez pierwsze dwie sekundy odbiorca widział przede wszystkim Dudę z adnotacją "Trzymał córkę, bił po twarzy, wkładał jej rękę w krocze", choć rzecz jasna cała reszta nie pozostawia wątpliwości o co faktycznie chodzi, dzięki czemu Fakt jest w tej sprawie znacząco rzetelniejszy od Dudy.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:35Aha i w ramach tej sugestii, na tej samej okładce dużymi literami na widocznym czerwonym tle, wstawili tekst "Panie Prezydencie jak Pan mógł ułaskawić kogoś takiego"? Oczy ci łzawią od kadziła, że nie widzisz dokładnie? Czy może widzisz, to co chcesz widzieć i dorabiasz do tego teorie spiskowe.
Poro
- Drone
A i jeszcze apropos tego, na kogo zagłosują wyborcy Konfederacji. Wg sondaży 67% na Dudę, a 27% na Trzaskowskiego, co pokazuje, że dla większości z nich najważniejszy jest zamordyzm obyczajowy, jak już wcześniej wskazywałem, a nie realne problemy, które da się ująć za pomocą racjonalnych argumentów. Miałem nawet parę dni temu rozmowę ze znajomym, który upierał się, że nikt z nich nie zagłosuje na Dudę, bo "wolny rynek". No i proszę.
- Ascetic
a mieli zostać w domu i popisać na masterfuluDrone pisze: ↑03-07-2020, 13:53A i jeszcze apropos tego, na kogo zagłosują wyborcy Konfederacji. Wg sondaży 67% na Dudę, a 27% na Trzaskowskiego, co pokazuje, że dla większości z nich najważniejszy jest zamordyzm obyczajowy, jak już wcześniej wskazywałem, a nie realne problemy, które da się ująć za pomocą racjonalnych argumentów. Miałem nawet parę dni temu rozmowę ze znajomym, który upierał się, że nikt z nich nie zagłosuje na Dudę, bo "wolny rynek". No i proszę.
Poro
- Hatefire
To inna kwestia. Od kiedy odebrałem dowód opuściłem jedne wybory, drugą turę na prezydenta miasta. Miałem wtedy potwornego kaca po sobotniej libacji, a i tak było wiadomo, że wygra dotychczasowy sołtys

Ostatnio zmieniony 03-07-2020, 13:56 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Też tak uważam, okładka została tak skrojona, żeby przynajmniej coś zasugerować, żeby ta pierwsza projekcja się przykleiła. Zwłaszcza ta wyeksponowana dłoń. Tak, to jest na granicy, ale trzeba na to patrzeć przez pryzmat lat działalności TVP PiS. Jak teraz ktoś się odwinął, to płaczą jak dzieci.WaszJudasz pisze: ↑03-07-2020, 13:51Nie no, nie oszukujmy się w druga stronę - jest oczywiste, że okładka została zaprojektowana tak, żeby przez pierwsze dwie sekundy odbiorca widział przede wszystkim Dudę z adnotacją "Trzymał córkę, bił po twarzy, wkładał jej rękę w krocze", choć rzecz jasna cała reszta nie pozostawia wątpliwości o co faktycznie chodzi, dzięki czemu Fakt jest w tej sprawie znacząco rzetelniejszy od Dudy.Hatefire pisze: ↑03-07-2020, 13:35Aha i w ramach tej sugestii, na tej samej okładce dużymi literami na widocznym czerwonym tle, wstawili tekst "Panie Prezydencie jak Pan mógł ułaskawić kogoś takiego"? Oczy ci łzawią od kadziła, że nie widzisz dokładnie? Czy może widzisz, to co chcesz widzieć i dorabiasz do tego teorie spiskowe.
Ostatnio zmieniony 03-07-2020, 13:56 przez Drone, łącznie zmieniany 1 raz.