Wybory 2020 - II tura

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ

Na kogo oddasz głos?

Czas głosowania minął 12-07-2020, 21:31

Andrzej Duda
40
19%
Rafał Trzaskowski
121
57%
Nie wezmę udziału / oddam głos nieważny
52
24%

Liczba głosów: 213
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

Re: Wybory 2020 - II tura

04-07-2020, 10:42

535 pisze:
04-07-2020, 10:36
Bloodcult pisze:
04-07-2020, 10:31
Forumowi chłopcy w lukru widzę oburzeni. Fałszywe oskarżenia o molestowanie to jakaś nowość czy co ? Po rozwodzie,zdradzie, etc. Takie rzeczy się zdarzają i tyle. Jak w to wątpicie to dorośnijcie wreszcie, bo to nie wymyśl mój czy Pacjenta ale rzeczywistość.
Z tą różnicą kurwiu, że wy podciągacie pod to każdy przytoczony tutaj przypadek gwałtu, czy molestowania. Może ktoś ci kiedyś przestawi tego tępego ryja, wtedy zrozumiesz w końcu co tutaj wypisujesz.
zaraz napisze, że ma dwubiegunówkę. taki sam kurwi troll. niczym się nie różni od kolesia co wbijał aby prowokować.

a co do tego co chce przekazać to się śmieć już nauczył od pacjenta. jakby jeszcze pierwszy był z tym patentem. nic nie potrafi. nawet cis swojego wykombinować. a i ma typowe pisowskie metody. był wyrok, ale dla kurwia to nie wystarczy. zaraz napisze, że dziecku się podobało. taki nieczłowiek.

i jeszcze teraz widzę, że taki nieroztropny. nie zbada tematu& rozeznania terenu a od chamów wyzywa. typ co idzie na całość. zero umiaru.
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

04-07-2020, 10:47

https://www.newsweek.pl/polska/kobiety- ... om/ngjbvcg

Dorośnijcie chłopcy a nie virtue signaling jak to się bardzo mnie brzydzicie bo powiedziałem o czymś co jest wymysłem tylko rzeczywistością.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
535

04-07-2020, 10:49

Bloodcult pisze:
04-07-2020, 10:42
Po pierwsze: grzeczniej chamie !

Po drugie "każdy" ? Ja negowałem kiedykolwiek czyjej zeznania ?
Pierdol się kukiełko i michalkiewiczowski syfonie.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

04-07-2020, 11:03

trochę się dziwię, że pacjent i bloodcult po tym jak wiemy z tego forum bronią pedofilii w kościele teraz postanowili uczynić to samo w przypadku "cywilnej" pedofilii. w kościele to nawet rozumiem. jeden i drugi jest sprany przez kk. ale co? na tyle pasuje im zjawisko pedofilli, że jeszcze ochoczo relatywizują i starają się nieudolnie rozmyć sprawę zboczeńców na gruncie pozakościelny? jestem szczerze zaskoczony, bo to zdecydowanie niepopularne stanowisko. zostaje zadać pytanie skąd się bierze obrona w założeniu przegranej sprawy*, czyli pedofilii w każdym wydaniu i co oczywiste gwałtów też.
jestem też ciekawy, czy z takim stanowiskiem wyszli by na ulice pogadać z obcymi ludźmi.

* przypominam, że w tej konkretnie omawianej sprawie nawet pisowskie medialne żołnierzyki nie podważają, że było molestowanie. o wyroku nie wspominając. nawet tam nie ma pytań jakie zadaje śmieć bloodcult.

to tak pod rozwagę z kim tutaj się przyszło użerać. bo tak poza forume to nawet by się splunąć nie chciało.
Awatar użytkownika
Bloodcult

04-07-2020, 11:22

Nie ja wysnułem teorie że w sprawie coś jest nie tak bo "zbyt szybko mu wybaczyła". To już wasze słowa.

535

04-07-2020, 11:27

Wspierający pedofilską mafię tworzą wspólny front, stąd zapewne takie przerażenie przed wiedzą na temat niepożądanych zachowań dorosłych w stosunku do dzieci. Tu sprawa jest jasna. Powszechna świadomość znacznie utrudni łowy. Tylko dlaczego akurat tego boją się nasi forumowi ministranci? Ja tylko pytam, choć można mieć pewne podejrzenia.
Awatar użytkownika
Bloodcult

04-07-2020, 11:33

Teorie jak zwykle z dupy.

Pedofilska mafia to nie Kościół.

Od dyskusji o seksie z dziećmi są rodzice a nie polityczny agitator.

Poza tym nie masz dzieci i nigdy mieć nie będziesz to siedź cicho stary pierdzielu.

Awatar użytkownika
Stary Metal
w mackach Zła

04-07-2020, 11:42

Staram się nie wypowiadać na tematy, które nie są związane z muzyką, jednakże te wydarzenie tak mną trząchnęło, że pozwolę więc sobie - w drodze wyjątku -zabrać dwa słowa w tej kwestii.
Przez wiele lat, brałem udział w pracach interdyscyplinarnego zespołu d/s przeciwdziałania przemocy w rodzinie (nieodpłatnie), przez kilka lat byłem jego przewodniczącym (też nieodpłatnie), od czasu, od kiedy nasze katolickie państwo orzekło, że w katolickiej Polsce nie ma problemu przemocy domowej i w związku z tym nie będą wspierać organizacji zajmujących się tym problemem, zacząłem współpracę z Niebieską Linią, bo uważam, (sorry za brak skromności, ale nie czas i miejsce na krygowanie się) że błędem by było nie pomagać, kiedy ma się ku temu doświadczenie, wiedzę i kompetencje.

Pozwólcie więc Szanowni Użytkownicy, że podzielę się z Wami tym, co podpowiada mi w tej sprawie moja intuicja i doświadczenie.

Tatuś swoje odsiedział. Czyli był winien. Skoro poszedł siedzieć, znaczy, że stwierdzono to ponad wszelką wątpliwość. Amen.

Szczytem cynizmu jest w tej chwili wybielanie tej persony. Że może ofiary zmyśliły, że to, czy tamto. Takie tłumaczenia są typowe dla ludzi, którzy nigdy nie spotkali się z tym koszmarnym zjawiskiem. Takie spychanie odpowiedzialności na ofiarę. Że może to lubi, bo gdyby nie lubiła, to by odeszła, że może sprowkowała ....
Takie oceny i relatywizowanie przez osobę, która żyje zamknięta w swoim sytym, bezpiecznym świecie, w którym nieszczęście jest pokazywane na ekranie telewizora. I nie jest to wina takiego człowieka. Przyczyn takiej krzywdzące oceny jest wiele, nie miejsce, aby robić tu wykład. To może być środowisko, media, wychowanie, mentalność... Przyczyn, jak napisałem, mogą być tysiące.

Ale wrócę do ofiar. Matki i córki.
Jedną z pierwszych objawów przemocy w rodzinie jest izolowane przyszłej ofiary od jej znajomych. Na początku niewinne usunięcie profili na portalach pod jakimkolwiek pozorem. Sprawca może powiedzieć: "kocham Cię, ty mnie kochasz i my sobie musimy wystarczyć". Lub też wymyśli inną wymówkę.
Później zaczyna się izolacja fizyczna. Sprawca odcina ofiarę od znajomych, następnie izoluje od rodziny. Po jakimś czasie dochodzi do ubezwłasnowolnienia ekonomicznego. Ofiara nie z własnej woli, a stopniowo przymuszana, rezygnuje z pracy, bo przecież są dzieci, rodzina, a mąż nieźle zarabia.

To co napisałem, może trwać całe lata. W trakcie pojawia się element odbierania pewności ofierze. Sprawa mówi, że gdyby nie on, to nikt by jej nie chciał, że jest zwykłą nieudaczniczką, że dzięki niemu ma, to, co ma, bo on za to wszystko płaci i utrzymuje. A stąd już krok do fizycznej przemocy. I ofiara po całych latach takiego poniżania, ubezwłasnowolniona, stwierdza, że jej mąż ma rację. Że ona i jej dzieci - a zwłaszcza dzieci - żyją tylko dzięki niemu.

I rozpoczyna się przemoc. Psychiczna, fizyczna - jaka? To nieistotne. Po prostu się zaczyna. Przemoc mająca trzy fazy. Wygląda to następująco:
1. faza narastania napięcia - rosną emocje, które mogą wyzwolić się w każdej chwili. Powodem ich wyzwolenia może być wszystko. Nawet słynna za słona zupa.
2. Faza ostrej przemocy - czyli wyładowanie narastającego napięcia, już sama przemoc - fizyczna lub psychiczna.
3. Faza miesiąca miodowego. Okres po przemocy. Czasem dzień, czasem tydzień, miesiąc lub dłużej. Sprawca wtedy całkowicie zmienia swoje postępowanie. Jest miły, przynosi kwiaty, zabiera do restauracji itp. Ofiara ma wtedy nadzieję, że może coś się zmieniło. Daje kolejną szansę. Ale miesiąc miodowy się kończy... I zaczyna się faza powolnego, szybszego narastania napięcia.

W tej trzeciej fazie ofiary najczęściej rezygnują ze ścigania sprawcy. Mają nadzieję, że tym razem się zmieni. Zresztą są przekonane, że jak go wydadzą do więzienia, to wtedy sobie nie poradzą, bo przez wiele lat sprawca mówił, że gdyby nie on to by ona i dzieci zginęły. Ofiara wstydzi się pójść po pomoc. Bo jest przekonana, że to wszystko jest z jej winy.

Jak się to ma do tej rodziny, gdzie Pan Prezydent ułaskawił sprawcę?

Ma się i to bardzo dużo.

Gdyby matka i córka miały pieniądze, nie pisałyby tego dziwnego wniosku o ułaskawienie. Jestem przekonany, że mamy tutaj do czynienia z przemocą ekonomiczną. Może i miały pieniądze, kiedy tatuś siedział. Może pracowały... Co się więc zmieniło? Tatuś wrócił....
Mamy miesiąc miodowy. Och jak on się zmienił.... Więzienie go zmieniło. Zresocjalizował się.
Dalej powolutku izolacja, ubezwłasnowolniene finansowe, bo ja wam muszę zapewnić byt. Wynagrodzić wam to, co zrobiłem.

Zastanawiam się, czy ten wniosek napisany został z własnej woli matki i córki. Czy był efektem szantażu? I przerażenia, że jeżeli go nie napiszą, to wróci to, co było?

Czy był w tej rodzinie pracownik MOPS? Dzielnicowy? Czy przed lub po napisaniu wniosku Panie miały rozmowę z psychologiem. Czy w ogóle ktokolwiek się zainteresował tą rodziną?

Dlaczego obrońca rodziny, czyli Pan Prezydent ułaskawiając pedofila nie zlecił wywiadu dotyczącego tej rodziny?

I w końcu - dlaczego zasądzony zakaz zbliżania się do ofiar nie działał? Skoro Państwo Polskie okazało się na tyle słabe, żeby wymóc na sprawcy taki zakaz, to Pan Prezydent tylko to zalegalizował.

Za dużo jest tych "czy" i "dlaczego". Ktoś powinien oberwać za to po uszach. Ale nie Pan Prezydent. On jest obrońcą wartości i rodziny. I dlatego ułaskawiając, w tym przypadku legalizuje bezradność państwa, którego jest i chce być reprezentantem.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
We're the metal generation
Don't fuck with us cos we're insane!
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-07-2020, 11:54

Nie życzę nikomu z tego forum by kiedyś w jakiejś sprawie urzędnik X uznał, że wie lepiej co jest dla niego lepsze i podjął decyzję inną niż wnioskowana.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

04-07-2020, 12:00

Stary Metal pisze:
04-07-2020, 11:42
Staram się nie wypowiadać na tematy, które nie są związane z muzyką, jednakże te wydarzenie tak mną trząchnęło, że pozwolę więc sobie - w drodze wyjątku -zabrać dwa słowa w tej kwestii.
Przez wiele lat, brałem udział w pracach interdyscyplinarnego zespołu d/s przeciwdziałania przemocy w rodzinie (nieodpłatnie), przez kilka lat byłem jego przewodniczącym (też nieodpłatnie), od czasu, od kiedy nasze katolickie państwo orzekło, że w katolickiej Polsce nie ma problemu przemocy domowej i w związku z tym nie będą wspierać organizacji zajmujących się tym problemem, zacząłem współpracę z Niebieską Linią, bo uważam, (sorry za brak skromności, ale nie czas i miejsce na krygowanie się) że błędem by było nie pomagać, kiedy ma się ku temu doświadczenie, wiedzę i kompetencje.

Pozwólcie więc Szanowni Użytkownicy, że podzielę się z Wami tym, co podpowiada mi w tej sprawie moja intuicja i doświadczenie.

Tatuś swoje odsiedział. Czyli był winien. Skoro poszedł siedzieć, znaczy, że stwierdzono to ponad wszelką wątpliwość. Amen.

Szczytem cynizmu jest w tej chwili wybielanie tej persony. Że może ofiary zmyśliły, że to, czy tamto. Takie tłumaczenia są typowe dla ludzi, którzy nigdy nie spotkali się z tym koszmarnym zjawiskiem. Takie spychanie odpowiedzialności na ofiarę. Że może to lubi, bo gdyby nie lubiła, to by odeszła, że może sprowkowała ....
Takie oceny i relatywizowanie przez osobę, która żyje zamknięta w swoim sytym, bezpiecznym świecie, w którym nieszczęście jest pokazywane na ekranie telewizora. I nie jest to wina takiego człowieka. Przyczyn takiej krzywdzące oceny jest wiele, nie miejsce, aby robić tu wykład. To może być środowisko, media, wychowanie, mentalność... Przyczyn, jak napisałem, mogą być tysiące.

Ale wrócę do ofiar. Matki i córki.
Jedną z pierwszych objawów przemocy w rodzinie jest izolowane przyszłej ofiary od jej znajomych. Na początku niewinne usunięcie profili na portalach pod jakimkolwiek pozorem. Sprawca może powiedzieć: "kocham Cię, ty mnie kochasz i my sobie musimy wystarczyć". Lub też wymyśli inną wymówkę.
Później zaczyna się izolacja fizyczna. Sprawca odcina ofiarę od znajomych, następnie izoluje od rodziny. Po jakimś czasie dochodzi do ubezwłasnowolnienia ekonomicznego. Ofiara nie z własnej woli, a stopniowo przymuszana, rezygnuje z pracy, bo przecież są dzieci, rodzina, a mąż nieźle zarabia.

To co napisałem, może trwać całe lata. W trakcie pojawia się element odbierania pewności ofierze. Sprawa mówi, że gdyby nie on, to nikt by jej nie chciał, że jest zwykłą nieudaczniczką, że dzięki niemu ma, to, co ma, bo on za to wszystko płaci i utrzymuje. A stąd już krok do fizycznej przemocy. I ofiara po całych latach takiego poniżania, ubezwłasnowolniona, stwierdza, że jej mąż ma rację. Że ona i jej dzieci - a zwłaszcza dzieci - żyją tylko dzięki niemu.

I rozpoczyna się przemoc. Psychiczna, fizyczna - jaka? To nieistotne. Po prostu się zaczyna. Przemoc mająca trzy fazy. Wygląda to następująco:
1. faza narastania napięcia - rosną emocje, które mogą wyzwolić się w każdej chwili. Powodem ich wyzwolenia może być wszystko. Nawet słynna za słona zupa.
2. Faza ostrej przemocy - czyli wyładowanie narastającego napięcia, już sama przemoc - fizyczna lub psychiczna.
3. Faza miesiąca miodowego. Okres po przemocy. Czasem dzień, czasem tydzień, miesiąc lub dłużej. Sprawca wtedy całkowicie zmienia swoje postępowanie. Jest miły, przynosi kwiaty, zabiera do restauracji itp. Ofiara ma wtedy nadzieję, że może coś się zmieniło. Daje kolejną szansę. Ale miesiąc miodowy się kończy... I zaczyna się faza powolnego, szybszego narastania napięcia.

W tej trzeciej fazie ofiary najczęściej rezygnują ze ścigania sprawcy. Mają nadzieję, że tym razem się zmieni. Zresztą są przekonane, że jak go wydadzą do więzienia, to wtedy sobie nie poradzą, bo przez wiele lat sprawca mówił, że gdyby nie on to by ona i dzieci zginęły. Ofiara wstydzi się pójść po pomoc. Bo jest przekonana, że to wszystko jest z jej winy.

Jak się to ma do tej rodziny, gdzie Pan Prezydent ułaskawił sprawcę?

Ma się i to bardzo dużo.

Gdyby matka i córka miały pieniądze, nie pisałyby tego dziwnego wniosku o ułaskawienie. Jestem przekonany, że mamy tutaj do czynienia z przemocą ekonomiczną. Może i miały pieniądze, kiedy tatuś siedział. Może pracowały... Co się więc zmieniło? Tatuś wrócił....
Mamy miesiąc miodowy. Och jak on się zmienił.... Więzienie go zmieniło. Zresocjalizował się.
Dalej powolutku izolacja, ubezwłasnowolniene finansowe, bo ja wam muszę zapewnić byt. Wynagrodzić wam to, co zrobiłem.

Zastanawiam się, czy ten wniosek napisany został z własnej woli matki i córki. Czy był efektem szantażu? I przerażenia, że jeżeli go nie napiszą, to wróci to, co było?

Czy był w tej rodzinie pracownik MOPS? Dzielnicowy? Czy przed lub po napisaniu wniosku Panie miały rozmowę z psychologiem. Czy w ogóle ktokolwiek się zainteresował tą rodziną?

Dlaczego obrońca rodziny, czyli Pan Prezydent ułaskawiając pedofila nie zlecił wywiadu dotyczącego tej rodziny?

I w końcu - dlaczego zasądzony zakaz zbliżania się do ofiar nie działał? Skoro Państwo Polskie okazało się na tyle słabe, żeby wymóc na sprawcy taki zakaz, to Pan Prezydent tylko to zalegalizował.

Za dużo jest tych "czy" i "dlaczego". Ktoś powinien oberwać za to po uszach. Ale nie Pan Prezydent. On jest obrońcą wartości i rodziny. I dlatego ułaskawiając, w tym przypadku legalizuje bezradność państwa, którego jest i chce być reprezentantem.
dziękuję. witaj w normalnym towarzystwie.
Ostatnio zmieniony 04-07-2020, 12:01 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
535

04-07-2020, 12:01

Bloodcult pisze:
04-07-2020, 11:33
Teorie jak zwykle z dupy.

Pedofilska mafia to nie Kościół.

Od dyskusji o seksie z dziećmi są rodzice a nie polityczny agitator.

Poza tym nie masz dzieci i nigdy mieć nie będziesz to siedź cicho stary pierdzielu.
Skąd ta pewność kurwiu husarzu? Poza tym może i nie jestem pierwszej młodości, ale kasuję cię w każdym aspekcie życia, prócz dawania dupy na plebanii, rzecz oczywista. Tak więc zamknij w końcu ryj i przygotuj się na jutrzejszą eucharystię na zapleczu kolejnej łódzkiej świątyni. Czy plebanek aplikując ci swój narząd w usta, szepcze standardowe "ciało chrystusa"? Spowiadasz się potem z tego kolejnemu degeneratowi? I ty chcesz po tym wszystkim wychowywać jakieś dzieci? Pierdolnij się w ten pusty łeb.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

04-07-2020, 12:06

Pacjent pisze:
Nie życzę nikomu z tego forum by kiedyś w jakiejś sprawie urzędnik X uznał, że wie lepiej co jest dla niego lepsze i podjął decyzję inną niż wnioskowana.
ile można robić podejść z kolejnej strony? jeszcze jest kilka przy których możesz nieudolnie próbować wyjść z "twarzą", którą już dawno tutaj straciłeś. bronienie pedofili w kościele nie był ani tego początkiem, a jak widać po raz kolejny końcem.

najlepszym wyście byłoby abyś po prostu stulił pysk.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

04-07-2020, 12:07

Pacjent pisze:
Czyli jeśli mamy przykładowo na forum jakiegoś dobrze ukrywającego się alkoholika napierdalającego dziecko, które następnie mu odebrano, nie życzysz mu, aby urzędnik odmówił jego prośbie o przywrócenie praw rodzicielskich?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
535

04-07-2020, 12:17

WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze:
Czyli jeśli mamy przykładowo na forum jakiegoś dobrze ukrywającego się alkoholika napierdalającego dziecko, które następnie mu odebrano, nie życzysz mu, aby urzędnik odmówił jego prośbie o przywrócenie praw rodzicielskich?
To oczywiste, bo przecież zgodnie z ich przekonaniami najlepszym miejscem do wychowania jest rodzina, a to, że leciutka patologia? Kogo to obchodzi? Ważne, żeby byli wszyscy ochrzczeni do kościółka zasuwali. No i żeby katabasa przyjmowali po kolędzie. Zresztą, pan bóg dał, pan bóg wychowa.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

04-07-2020, 12:26

535 pisze:
04-07-2020, 12:17
WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze:
To oczywiste, bo przecież zgodnie z ich przekonaniami najlepszym miejscem do wychowania jest rodzina, a to, że leciutka patologia? Kogo to obchodzi? Ważne, żeby byli wszyscy ochrzczeni do kościółka zasuwali. No i żeby katabasa przyjmowali po kolędzie. Zresztą, pan bóg dał, pan bóg wychowa.

jeden z wymyków ideologii z tego forum właśnie był ten argument "rodzina chciała". a jak była nawet przymuszona swoją sytuacją finansową, choć wolałbym nie wchodzić w te robienie-z-logiki-kurwy i nie rozmywać tematu, to mam pytanie gdzie jest państwo? no ale tak, ten pojeb mówi, że "państwo " to powinno być tylko z nazwy i w wikipedii podane. i gadaj z takim. zresztą nie ma co gadać. bo będzie jak z tymi banerami czarnego bloku na marszu niepodległości. napisane jest "a" a ten mówi że "b" i chce gadać o interpretacji, czy a to jest "a duże ", czy "a małe" a może "a umlaut". stara się pajac w te kierunki iść. tzreba być czujnym i wysyłać do majdanka jak ziomeczki z filmu co zamieściłęm na temat lpg. dodam, że ziomeczki z jego rejonów z tego co piszą w internecie.

jeszcze raz. pedofil gwałciciel. do tego recydywista. pucha tyle ile prawo daje. bez żadnych paczuszek, widzeń, przepustek, spacerniaków. najlepiej z kilkoma niewyżytymi byczkami. najlepiej z klubu pacjenta.
Awatar użytkownika
Bloodcult

04-07-2020, 12:30

No tak, nie miała pieniędzy więc zaprosiła oprawcę pod jeden dach i poprosiła prezydenta RP o ułaskawienie oprawcy zamiast po prostu zapisać się do jakiej jakiejkolwiek szkoły i pozwać starego o alimenty....

Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

04-07-2020, 12:30

WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze:
Te, ale w tym konkretnym przypadku do którego pewnie pijesz, ułaskawienie nastąpiło nie na wniosek sprawcy tylko ofiary. Nie wiem czy słusznie czy nie bo nie znam sprawy. Pomijam już, że to nie czas i miejsce na takie manewry.Pewnie poza kampanią pies z kulawą nogą by się tym nie zainteresował albo szybko okazałoby się, że jednak nie ma się czym interesować.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-07-2020, 12:32

WaszJudasz pisze:
Pacjent pisze:
Najlepiej wszystko sprowadzić do absurdu. Przecież tu pojawia się kolejna osoba (dziecko), której sytuacja jest oceniana m.in. na podstawie opinii psychologa i rozmów z nią. Tymczasem w ww. sprawie mamy do czynienia z wnioskującymi osobami pełnoletnimi.
Wacław pisze:
04-07-2020, 12:06
Pacjent pisze:
ile można robić podejść z kolejnej strony? jeszcze jest kilka przy których możesz nieudolnie próbować wyjść z "twarzą", którą już dawno tutaj straciłeś. bronienie pedofili w kościele nie był ani tego początkiem, a jak widać po raz kolejny końcem.

najlepszym wyście byłoby abyś po prostu stulił pysk.
Obaj jesteśmy konsekwentni. Ja jestem przeciwnikiem państwa opiekuńczego, które dorosłych ludzi traktuje jak dzieci, niepotrafiące podjąć odpowiedzialnych decyzji dotyczących swojego życia. Ty jesteś zwolennikiem państwa faszystowskiego, gdzie wszechwiedzący urzędnik decyduje o losie obywatela-niewolnika, wbrew jego woli i pomysłom na życie. Może zatem przestańmy dyskutować, bo reprezentując faszystowski światopogląd kompletnie nie tolerujesz głosów przeciwnych, a wręcz domagasz się dziwnie sprecyzowanych sankcji dla swoich oponentów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Bloodcult

04-07-2020, 12:35

Gdzie jest teraz Drone który tak bardzo bronił wszystkiej wolności ?

Trójkąty ok ? Ale jak dorosła osoba chce mieszkać z dawnym oprawcą, który na dodatek jest jej biologicznym ojcem to już nie ok ?

535

04-07-2020, 12:35

Wacław pisze:
04-07-2020, 12:26

jeszcze raz. pedofil gwałciciel. do tego recydywista. pucha tyle ile prawo daje. bez żadnych paczuszek, widzeń, przepustek, spacerniaków. najlepiej z kilkoma niewyżytymi byczkami. najlepiej z klubu pacjenta.
Po co zaraz zamykać? Wpuścić do jednej szatni z panami murarzami informując uprzednio kto zacz. Jestem pewien, że nikt nie zawracałby sobie głowy zranionym prawem budowlanym.
ODPOWIEDZ