Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: Wybory 2020 - II tura
Ułatwił? Nie sądzę. Gdyby Duda nie dał wciągnąć się w dyskusje o lgbt i nie powiedział tego, co niestety powiedział, to dziś nie rozmawialibyśmy o 2,3 procentach różnicy i dawno byłoby po zawodach.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No, ale skąd to wiesz? Ja podaję fakt kandydat posługujący się taka retoryką wygrał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- bartwa
Jo, wybory pokazały jakimi jesteśmy burakami, mrzonki można sobie wybić z głowy. Z Europą mamy wspólne położenie geograficzne, ale w bani rusek. W sumie zawsze tak było, ale teraz już koniec z czarami. Nie zasługujemy na innego prezydenta niż Duda.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Rumburak
@Hatefire
Skąd wiesz, że ten fakt mu to ułatwił? Wśród moich znajomych, wiele osób przychylajacych się do głosowania na Dudę ten fakt skutecznie zniechęcił.
Skąd wiesz, że ten fakt mu to ułatwił? Wśród moich znajomych, wiele osób przychylajacych się do głosowania na Dudę ten fakt skutecznie zniechęcił.
- Medard
Wydaje się, że wygrałby wyżej bez tej zbędnej retoryki.
Zresztą ja lubię to, że jesteśmy zapiździewem, cały kraj mógłby być dla mnie jak Bieszczady.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Hatefire
Niemniej wygrał stosując taka retorykę, ja mam jakiś fakt, w ręku, ty tylko anecedatę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Otóż to. To, że paru młodych nie zagłosowało na Dudę z powodów LGBT, nie miało znaczenia w porównaniu z masą elektoratu, który cały czas się boi własnego cienia i poszedł głosować właśnie z tego powodu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Medard
No i dobrze, znowu się pojawiają głosy wyjęte z gazety wyborczej albo polityki, czy pojękiwania t. lisa, że cały lud ma być taki, jaki oni tam sobie wymarzyli, znowu nie widzą, że coś nie bangla w ich teorii.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ty za to jak zwykle masz problemy z myśleniem. Jak można być lustrzanym odbiciem i inaczej rozkładać akcenty?

all the monsters will break your heart
- Hatefire
Zawsze znajdowaliśmy się na peryferiach na głównego nurtu kultury europejskiej. Nie piszę tego z powodu jakiegoś anty-polactwa, tylko taki jest fakt historyczny. Weźmy dwóch najbardziej znanych naukowców polskich. Kopernik studia w Bolonii, Skłodowska-Curie studia w Paryżu i tam prowadzona praca naukowa.
Oczywiście zdarzały się krótkie okresy, że nawet zdarzało się nam być w awangardzie, niestety ostatecznie zawsze kończyło się kiepsko.
Nie twierdzę, że PiS bierze kasę z Kremla, niestety z własnej woli "myśli Putinem". a naród to łyka.
Ostatnio zmieniony 13-07-2020, 15:05 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Jak pisze kol. Hatefire: wybór jest prosty. Albo leczymy się u ruskiego psychotronika i wstrzykujemy sobie wybielacz, albo zachowujemy godność człowieka Zachodu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dlatego przeprowadziłeś się do apartamentu z tarasem we Warszawie.Medard pisze: ↑13-07-2020, 14:36Wydaje się, że wygrałby wyżej bez tej zbędnej retoryki.
Zresztą ja lubię to, że jesteśmy zapiździewem, cały kraj mógłby być dla mnie jak Bieszczady.
- Rumburak
Ach, jednak bardziej żeś tępy niż myślałem. Literówka to twoja stara.nicram pisze: ↑13-07-2020, 14:54Ty za to jak zwykle masz problemy z myśleniem. Jak można być lustrzanym odbiciem i inaczej rozkładać akcenty?Albo jest się lustrzanym odbiciem, albo... Poza tym pisałem, że literówka. Zapytałem jak tam twoja moralność się ma po tym jak zagłosowałeś na prezydenta szczującego na ludzi, dzielącego ich na kategorie i którego język nienawiście zagraża zdrowiu i życiu tychże ludzi? Jak ty rozkładasz tutaj akcenty?
Moje akcenty są rozłożone na ból dupy takich natrętnych much jak ty. Zawiń się w szaliczek i odmaszeruj.
Nie chcę się wam wpierdalać w zabawę, ale o co jest ta sarpacka? Wybory są rozstrzygnięte. Naród zdecydował. Każdy rozchodzi się do swoich zajęć i interesów. Po chuj drążyć?
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Tak było

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Rumburak
Chłopakom dupy trzaskają. Daj się wyszumieć bo dziś obudzili się w Azji. Są w szoku.
- uglak
A dehumaniazacja elektoratu Dudy to bardziej zachodnie czy wschodnie zachowanie? Bo z tego co widzę zarówno sympatycy Platformy jak i ich media zaczęły już pracę, żeby wyborców konkurencji utwierdzić w dotychczasowym wyborze. Za trzy lata znowu będzie kwik niezależnie od tego co PiS znowu wymyśli, bo Ci ludzie nie będą widzieli alternatywy. Jeśli dla "elit" są prostacką tłuszczą i chamami którzy za 500+ sprzedaliby własną matkę to zacisną zęby i znowu zagłosują tak samo.
Swoją drogą ciekawe ile % stracił Trzaskowski na tej narracji. Uzbierałoby się to 1,13% czy nie?

Swoją drogą ciekawe ile % stracił Trzaskowski na tej narracji. Uzbierałoby się to 1,13% czy nie?

Guilty of being right
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Panie, Dej Pan spokój...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Medard
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tylko dlaczego imię i nazwisko użytkownika nie zgadza się a nazwą @drhoobert który tweetował ostatnio w 2019?
A na jej twitterze tego wpisu nie ma...
Ostatnio zmieniony 13-07-2020, 15:20 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.