ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

11-07-2020, 21:41

Pacjent pisze:
11-07-2020, 21:35
Ascetic pisze:
11-07-2020, 21:30
Pacjent pisze:
11-07-2020, 21:26

Czysty, bo prosto z serca samego Adolfa, który zaraz po objęciu władzy wysmażył ustawę, plasującą zwierzęta ponad ludźmi, naziWacku. Wiem, że tego nie zanotowałeś, ale nasz to głęboko w sobie.
i co mam rozmawiać z ideologią na temat tego co było w sercu adolfa? no chyba nie.

ale tak. jakbym miał taką możliwość to zamiast psów w schroniskach ty ideologio byś się tam wylegiwał cięty przez pchły i żrący raz dziennie z michy. ale się kurczaczki rozmarzyłem. aż mi dygnął.
Piękne potwierdzenie.
zawsze wyglądałeś na bardziej zmulonego niż norma w tym twoim brunatnym bagienku. to odkrycie sprzed chwili tylko to potwierdza. tym samym cieszy mnie, że w końcu złapałeś bo ile można być takim matołem? i pewnie już też wiesz , tak pośrednio, że mnie jakieś tam naziWacki faszysto nie ruszają.

a teraz spindalaj do klatki nawetniepsie. hau hau
Poro
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

11-07-2020, 22:09

Zwierzęta=Ludzie> podludzie*

*osobniki cechujące się nienawiścią rasową/etniczną,narodowościową swiatopogladową i do odmiennej tożsamość płciowej,przedmiotowo traktujący zwierzęta.

Żeby nie było wątpliwości, chrystianofobia która jest traktowana przez wszaruchów jako obowiązek, jest dla mnie tak samo nie do przyjęcia jak antysemityzm i islamofobia.

Choć osobiście na wszystkie mam wywalone.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
535

11-07-2020, 22:16

Rumburak pisze:

*osobniki cechujące się nienawiścią rasową/etniczną,narodowościową swiatopogladową i do odmiennej tożsamość płciowej,przedmiotowo traktujący zwierzęta.

Żeby nie było wątpliwości, chrystianofobia która jest traktowana przez wszaruchów jako obowiązek, jest dla mnie tak samo nie do przyjęcia jak antysemityzm i islamofobia.

Nie wiem o czym mówisz z tą fobią, ale wyobraź sobie taką sytuację. Dostajesz rachunek, przykładowo z gazowni i okazuje się , że prócz swojego zużycia doliczone jest zużycie sąsiada z przeciwka. Wkurwiasz się, czy płacisz bez słowa?
Awatar użytkownika
Ascetic

11-07-2020, 22:20

Rumburak pisze:

mocno idealistyczne i lewicowe podejście do sprawy. nie piszę tego na złośliwie! jakby każdy miał takie to byśmy tylko zbierali kwiatki, jeździli teslami albo innymi polonezami a revenge nikt by nie słuchał (nawet na zasadzie pewnej konwencji, bo zakładam, że nikt na poważnie nie bierze mesydżu z tego bandu). byłoby suto, kolorowo i miłośnie. tyle, że moim skromnym zdaniem tak się nie da.
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

11-07-2020, 23:55

Bohdan pisze:
11-07-2020, 21:01
Ale chyba w "forumowym klubie zielonych" są właśnie ludzie, którzy nienawidzą innych ludzi a w szczególności ludzi, którzy nienawidzą zwierząt ;)
Tam sa sami dziwni ludzie, nienawidza wszystkich ale nienawidza tez komunizmu, co jest samo w sobie sprzecznoscia. Plastek z casusem tonacego dziecka jest przy nich niezwykle logiczny
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

12-07-2020, 00:32

535 pisze:
11-07-2020, 22:16
Rumburak pisze:

Nie wiem o czym mówisz z tą fobią, ale wyobraź sobie taką sytuację. Dostajesz rachunek, przykładowo z gazowni i okazuje się , że prócz swojego zużycia doliczone jest zużycie sąsiada z przeciwka. Wkurwiasz się, czy płacisz bez słowa?
Za somsiada to może i nie. Mój pracodawca w trakcie tzw. epidemii, zrealizował założenia budżetowe na poziomie-uśredniając za miesiące marzec/maj +40% od założonych celów - w tym czasie, pod pretekstem wspomnianej epidemii, zredukowano etaty lub zwolniono kilkudziesięciu pracowników niższych szczebli, bądź zmuszono do tego podwykonawców. Ogólnie jest taka bida, że pracodawcy się chętnie do rachunków dołożę. Dodatkowo ciemiężą to biedne korpo, straszliwymi podatkami i kosztami pracy. Jako naród biedaków/cebulaków powinniśmy dziękować swoim panom, że możemy pracować a wynagrodzenie w postaci 5 zł za godzinę powinno być tylko miłym, nieobowiązkowym dla pracodawcy aktem łaski.
hcpig pisze:
535

12-07-2020, 00:44

Rozumiem. I dlatego ci żyłka tak się napięła. Cóż. Wystarczyło zostać takim pracodawcą i czekać na pandemię. Nie gniewaj się, ale nie lubię takiego gadania Oczywiście, oburzyłeś się i natychmiast złożyłeś wypowiedzenie w geście solidarności z oszukanymi? Rozumiem, że za pandemię też winny rudy i na nim się będziesz mścił? Czytałeś jakie możliwości twemu panu dają tarcze uchwalone przez naszych arystokratów, tak chwalonych przez ciebie za programy dla tych biednych biedaków? Wiesz co ci powiem? Gdybym był pracodawcą w chwili pandemii w kraju zarządzanym przez faceta, który palił benzyną milicyjne nyski, zwolniłbym wszystkich na drugi dzień. Przynajmniej oficjalnie. Dla ich dobra i żeby ratować przy okazji swoją dupę.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

12-07-2020, 00:57

Jacha. Zausz firmę jak masz jakieś obiekcje. Klasyk. Akurat działania rządu w kwestii tzw. tarcz antykryzysowych krytykuję od samego początku. Chcesz dyskutować, zakładając z góry co odpowiesz, nie biorąc na poprawkę co ktoś ma do powiedzenia. Po chuj to?. Tak, jestem Waldek rozwodnik i bede sie mścił. Rudy chuj.
hcpig pisze:
535

12-07-2020, 01:10

Rumburak pisze:
12-07-2020, 00:57
Jacha. Zausz firmę jak masz jakieś obiekcje. Klasyk. Akurat działania rządu w kwestii tzw. tarcz antykryzysowych krytykuję od samego początku. Chcesz dyskutować, zakładając z góry co odpowiesz, nie biorąc na poprawkę co ktoś ma do powiedzenia. Po chuj to?. Tak, jestem Waldek rozwodnik i bede sie mścił. Rudy chuj.
Stary. Ja ciebie traktuję jak poważnego , dorosłego osobnika. Naprawdę masz pretensje do chuja i skurwysyna, że jest chujem i skurwysynem? I do takiego wzorca odnosisz całą sytuację, w całym kraju? Słabe trochę, jak na myślącego człowieka. Natomiast nawet jeżeli tak robisz, to co ma do tego kilkuset polityków? Czy nie wychodzi na moje, że winni jesteśmy my sami? My obywatele? Dlatego , że o tym wiemy i pozwalamy na tego typu zabawy? Zwolniłeś się w geście solidarności, czy nie? Bo coś rozmyłeś temat.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

12-07-2020, 08:32

Ej, stary. Ty tak na poważnie z tym zwalnianiem? Jak będę protestował przeciwko gwałtom to mam dać się zgwałcić w geście solidarności z ofiarami?
hcpig pisze:
535

12-07-2020, 10:01

Rumburak pisze:
12-07-2020, 08:32
Ej, stary. Ty tak na poważnie z tym zwalnianiem? Jak będę protestował przeciwko gwałtom to mam dać się zgwałcić w geście solidarności z ofiarami?
Bez przesady, ale skoro tak ciebie oburza postępowanie zarządcy to, idąc twym tokiem myślenia, winieneś rzucić mu odpowiednim pismem w pysk. Pracując dla niego, wspierasz i utwierdzasz go w skurwysyństwie, które uprawia. Niestety. Taka pułapka zależności.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

12-07-2020, 10:26

Ale to chyba jest twój tok myślenia, napewno nie mój. Pomoc tonącemu nie polega wpadaniu w jego objęcia. Takie morały zostaw dla ziomeczków z forka co gardzą socjalem i ochoczo inkasują 500+, pod tarczą antykryzysową też się pewnie paru schowało.
hcpig pisze:
535

12-07-2020, 10:45

Podsumowując zatem. Twój szef jest skurwysynem i złodziejem, ale pracujesz dla niego, bo w tej transzy jeszcze cię nie zwolnił. Obciął premie i dołożył roboty, ale ogólnie to ludzki pan i jeszcze płaci. Jednocześnie wchodzisz na forum dla wszarzy informując wszystkich o tym jaki z niego kawał skurwysyna, bo wziął co mu rządzący nieudacznicy wcisnęli , a za co teraz wszyscy będziemy strzyżeni. NastępnIe deklarujesz to co zadeklarowałeś, podkreślając , że za całą sytuacje winni są poprzednicy. Rumburak. Nie obraź się, ale może skocz na jakiś rower, albo spacer chociaż.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

12-07-2020, 11:14

535 pisze:
Podsumowując zatem. Twój szef jest skurwysynem i złodziejem, ale pracujesz dla niego, bo w tej transzy jeszcze cię nie zwolnił. Obciął premie i dołożył roboty, ale ogólnie to ludzki pan i jeszcze płaci. Jednocześnie wchodzisz na forum dla wszarzy informując wszystkich o tym jaki z niego kawał skurwysyna, bo wziął co mu rządzący nieudacznicy wcisnęli , a za co teraz wszyscy będziemy strzyżeni. NastępnIe deklarujesz to co zadeklarowałeś, podkreślając , że za całą sytuacje winni są poprzednicy. Rumburak. Nie obraź się, ale może skocz na jakiś rower, albo spacer chociaż.
Ujowy szef platformas pewnie, a przecież kasa z tarczy jest powiązana z tym, żeby nie zwalniać pracowników.
Starczy podpierdolić szefa do US :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

12-07-2020, 14:02

535 pisze:
Masz ewidentne problemy z interpretacją tego co piszę i stawiasz znaki równości nie tam gdzie trzeba. Szkoda twojego i mojego czasu na te dyskusje.
hcpig pisze:
535

12-07-2020, 14:21

Rumburak pisze:
12-07-2020, 14:02
535 pisze:
Masz ewidentne problemy z interpretacją tego co piszę i stawiasz znaki równości nie tam gdzie trzeba. Szkoda twojego i mojego czasu na te dyskusje.
Czyli jednak jest chujem i złodziejem, ale jutro do niego polecisz... rozumiem , wyższa konieczność. Z drugiej strony, popatrz, opierdalają ci w szatni portfel, doliczają bezczelnie cudze żarcie do rachunku, a na koniec plują do zupy, a ty klaskasz uszami, bo dali i ktoś tam nawet wstał z kolan, a głównym argumentem jest 3,5 osiem lat temu. W ogóle to dobrze się czujesz? Bo zaczynam się martwić.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2020, 18:42

Obrazek

koronny argument w negatywnej ocenie zarządzania warszawą.

- rowery od niemców -

i bierz ich na poważnie.
Poro
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

14-07-2020, 19:08

To czo ja mam zrobić? Mam rower amerykańskiej marki, wykonany na Tajwanie.
Kupiony w niemieckim sklepie. Rozumje:) , że tylko Romet is trułe? Na downhill
w sam raz.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2020, 19:11

SODOMOUSE pisze:
14-07-2020, 19:08
To czo ja mam zrobić? Mam rower amerykańskiej marki, wykonany na Tajwanie.
Kupiony w niemieckim sklepie. Rozumje:) , że tylko Romet is trułe? Na downhill
w sam raz.
podobno pedałowanie tak z zasady jest podejrzane. jeden chyba z pisowców też coś tam o kolarzach wspominał. dla bezpieczeństwa przerzuciłbym sie na hulajkę. także tego ten.
Poro
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

14-07-2020, 20:49

w Oswiecimiu był taki sklep nieopodal głównego obozu z szyldem „najlepsza niemiecka chemia”. nie wiem czy jeszcze działa :)
ODPOWIEDZ