PIerwsze slysze o tym co napisales, ale przywyklem, ze tutaj kazdy widzi co chce aby jego bylo na wierzchu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-07-2020, 21:58Mam pewne podejrzewania wobec Tricepsa, który gardzi ludźmi inteligentnymi, nazywając ich ,,yntelygentami", oraz wykształconymi, nazywając ich ,,wykształciuchami". Ale co to za podejrzenie, to nie powiem![]()
Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybory 2020 - II tura
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no, poprzedniego posta nie będę przypominał, chociaż tam akurat nie ma wykształciuchów tylko 'elytky' czy coś takiego 

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
Wyksztalciuchy to chyba kol uglak pisze, co zreszta niedawno tlumaczyl. Zas o pogardzie dla ludzi inteligentnych nic mi nie wiadomo, yntelygent to jednak zdecydowanie cos innego.
woodpecker from space
- Triceratops
Wlasciciel CCC, Milek ma wyksztalcenie srednie, Solorz tak samo. Obaj sa w pierwszej 15 Forbesa od lat.Pelson pisze: ↑14-07-2020, 20:57Trochę zły argument, wydaje mi się, wybrałeś Rumburaku. Akurat uśredniając wykształcenie przekłada się na zarobki. OK, następuje stopniowa pauperyzacja dyplomu uczelni wyższej, ale nadal- to jaką szkołę kończysz ma przełożenie na zarobki.
https://wynagrodzenia.pl/artykul/jak-po ... agrodzenie
woodpecker from space
- Drone
Co do moich pytań, to snujesz mgliste przypuszczenia. Po prostu chciałem wiedzieć, jakie tło stoi za osobą, która z taką łatwością dokonuje ocen i klasyfikacji konkretnych grup (pracodawców, osób z wyższym wykształceniem, elit, inteligentów itd.)Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 22:07@Drone
Nie mam zamiaru spowiadać się ziutkowi w internecie.Wiem do czego to zmierza ale obrałeś zły trop. Miałbyś niezły mindfuck gdybym ochujał i napisał. Proponuję wyjść z utartych schematów myślenia i szufladkowania. Wiem, że to trudne w tych dniach pełnych goryczy i smutku ale postaraj się.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
Drone pisze: ↑14-07-2020, 22:21Co do moich pytań, to snujesz mgliste przypuszczenia. Po prostu chciałem wiedzieć, jakie tło stoi za osobą, która z taką łatwością dokonuje ocen i klasyfikacji konkretnych grup (pracodawców, osób z wyższym wykształceniem, elit, inteligentów itd.)Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 22:07@Drone
Nie mam zamiaru spowiadać się ziutkowi w internecie.Wiem do czego to zmierza ale obrałeś zły trop. Miałbyś niezły mindfuck gdybym ochujał i napisał. Proponuję wyjść z utartych schematów myślenia i szufladkowania. Wiem, że to trudne w tych dniach pełnych goryczy i smutku ale postaraj się.
może ten głos to podszept plastka

matoł triceps, też coś pisał o garniakach dzisiaj czy wczoraj. o elytach i yntelygentach pisze jak spojrzy w jakim miejscu jest i dlaczego w takim a nie innym w swoim życiu.
Poro
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
@Drone
Mocno to naciągane i zmanipulowane. Widzisz to co chcesz widzieć, tak aby pasowało do twojej retoryki. Koniecznie chcesz mi dorysować mordę pisowskiego chama. Nie widzę problemu, jeśli będzie Ci z tym lepiej. Dla ułatwienia, wróć parę stron wstecz i przeczytaj o Waldku.
Mocno to naciągane i zmanipulowane. Widzisz to co chcesz widzieć, tak aby pasowało do twojej retoryki. Koniecznie chcesz mi dorysować mordę pisowskiego chama. Nie widzę problemu, jeśli będzie Ci z tym lepiej. Dla ułatwienia, wróć parę stron wstecz i przeczytaj o Waldku.
- Ascetic
ja też dorysuję. i się powtórzę.Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 22:29@Drone
tak świadomie podchwyciłeś przekaz od pana joachima, czy tak nieświadomie jak przystało na niewykształciucha? *

i pytanie pomocnicze. inspiracja, czy już przekleństwo?
* tak może bez taniej ironii i pierdololo o waldku rozwodniku.
Poro
- Triceratops
O kurwa, teraz to naprawde zapachnialo ta wrodzona profesorom wyzszoscia. Stare dobre czasy wracaja, zaraz sie zjawi Marian Konopnicki i zapyta "ile ty masz lat"?
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście, ale to o czym piszesz chyba nie zaprzecza wynikom tego badania z linka?Triceratops pisze: ↑14-07-2020, 22:19Wlasciciel CCC, Milek ma wyksztalcenie srednie, Solorz tak samo. Obaj sa w pierwszej 15 Forbesa od lat.Pelson pisze: ↑14-07-2020, 20:57Trochę zły argument, wydaje mi się, wybrałeś Rumburaku. Akurat uśredniając wykształcenie przekłada się na zarobki. OK, następuje stopniowa pauperyzacja dyplomu uczelni wyższej, ale nadal- to jaką szkołę kończysz ma przełożenie na zarobki.
https://wynagrodzenia.pl/artykul/jak-po ... agrodzenie
- Rumburak
Ascetic pisze: ↑14-07-2020, 22:30ja też dorysuję. i się powtórzę.Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 22:29@Drone
tak świadomie podchwyciłeś przekaz od pana joachima, czy tak nieświadomie jak przystało na niewykształciucha? *
i pytanie pomocnicze. inspiracja, czy już przekleństwo?
* tak może bez taniej ironii i pierdololo o waldku rozwodniku.
Aha, no napisałem dokładnie to samo. Jakbym siebie czytał.
-
- zaczyna szaleć
Bodajże okręg mazowiecki ale mogę się mylić bo z tłita wziąłem i takie cuda nad urną. A takich miejsc jest w Polsce tysiące.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
widzieli już?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Tatuś
- Kontakt:
Ja tylko się zastanawiam dlaczego Duduś był tak pewny wygranej o 21 w niedzielę. To nie jest człowiek zbyt bystry i pewnie się wygadał jak przy szczepieniach.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Triceratops
Podziel sie bom ciekawŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-07-2020, 21:58Mam pewne podejrzewania wobec Tricepsa, który gardzi ludźmi inteligentnymi, nazywając ich ,,yntelygentami", oraz wykształconymi, nazywając ich ,,wykształciuchami". Ale co to za podejrzenie, to nie powiem![]()
woodpecker from space
- bartwa
Wiesz, że kurwa o tym samym dziś rano pomyślałem?
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Triceratops
Ewa Minge wypisala sie z choru celebrytow. Ale dosc celna analiza. Widac sa jeszcze tacy , ktorym nie odpierdolilo
woodpecker from space
- Medard
Celnie pisze. Ciekawe, że większość Polaków to wieśniaki, przynajmniej z pochodzenia, duża część mieszczan przed II wojną to byli Żydzi i Niemcy. Stąd może też wieśniackie zachowania z obu stron.Triceratops pisze: ↑15-07-2020, 10:25Ewa Minge wypisala sie z choru celebrytow. Ale dosc celna analiza. Widac sa jeszcze tacy , ktorym nie odpierdolilo
BTW poprawiło już ewie się z twarzą, czy nadal straszy przechodniów?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- bartwa