POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
Te, szaliczek. Coś ty się tak do mnie przyjebał? Starą ci puknąłem czy jak?
Dyskusji z tobą unikam jak ognia bo każdą kończysz tupaniem nóżki i dąsami. Jak zapomnę z kim mam do czynienia i wdam się w zbędną wymianę zdań to podniecasz się i szczekasz jak mój piesek. Rumburaczek to, Rumburaczek tamto. A weź ave satanas i spierdalaj. Czy jakoś tak. Wydaje ci się zapewne, że “orasz i masakrujesz” a robisz z siebie większego głupka niż jesteś.
Apeluję o zawinięcie się w szaliczek i udanie do tematu Vader, str. 172, boś przez lata zapomniał gdzie twoje miejsce.
-
Inflacja to, oprócz naturalnych problemów państwa opiekuńczego, także wynik lockoutu. Na szczęście nadchodzi pomoc:
https://www.money.pl/podatki/rewolucja- ... 5761a.html

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
wiemy wiemy. unia zła a 34 letni doktor pędzel po um w toruniu to zbawca polskiej ekonomii. te, ideologia. a jakie ten gówniarz ma doświadczenie? biuro rachunkowe i sklep myśliwski*? i co jeszcze? pracuje naukowo aktualnie na uczelni? jaki instytut? może ministerstwo?Pacjent pisze: ↑16-07-2020, 18:39Inflacja to, oprócz naturalnych problemów państwa opiekuńczego, także wynik lockoutu. Na szczęście nadchodzi pomoc:
https://www.money.pl/podatki/rewolucja- ... 5761a.html
![]()
![]()
![]()
"naturalne problemy państwa opiekuńczego" - kolejna figura z profilu konfy. no to wymień jakie to elementy państwa opiekuńczego wpływają na koszyk cen i ich wzrost. może jak to wpływa na wzrost cen usług np.? bo to chyba najłatwiejsze pytanie jest.
* czyli takie biznesy powiedzmy na 2,6 mln przychodu rocznie.
Poro
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
to co ten gość gada + ten cyniczny uśmieszek na paszczęce, powoduje u mnie agresywne zachowania....i dewastację odbiornika TV

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Ascetic
typowy pisowy aparatczyk jest typowy

dodałbym, że też typowy uprowiec-korwinista. idee jako trampolina. dobry wzór dla kolejnych szmaciarzy z tego kręgu.
Poro
- trup
Orlen-Lotos! Strategiczne przejęcie-fuzja! Sukces! Podbijemy zachód! Czy zachód nas... ? już się pogubiłem...
Musi im tam mocno wiatr hulać w skarbcu królestwa... znaczy nam. Polakom. Polsce.
https://twitter.com/i/status/1283823646625214464

(...)– Ta fuzja i kolejne zmiany na rynku to odważny kierunek rozwoju i budowy czempiona europejskiego w skali całej Europy, z ambicjami wychodzenia na inne rynki –- powiedział we wtorek premier Mateusz Morawiecki po ogłoszeniu przez Komisję Europejską warunkowej zgody na przejęcie przez Orlen kontroli nad konkurencyjnym Lotosem.(...)
(...)Premier nie wyjaśnił, jak kontrola nad tak okrojonym Lotosem pomoże Orlenowi w dalszym rozwoju w Europie. Bo Orlen już dawno temu wszedł na inne rynki. Jest jedynym właścicielem koncernu paliwowego Unipetrol w Czechach i rafinerii w Możejkach na Litwie. Ma dużą sieć stacji benzynowych w Niemczech i zaczął kupować stacje benzynowe na Słowacji.(...)
(...)Rząd PiS chętnie posługuje się sloganami o „polonizacji”. Ale nadzorowany przez rząd PiS Orlen ma dokonać częściowej "depolonizacji" tej perły w koronie naszej branży rafineryjnej.
W nowej spółce, która otrzyma rafinerię w Gdańsku, 30 proc. udziałów wraz z "dużym pakietem praw zarządczych" ma dostać koncern paliwowy konkurujący z Orlenem. Komisja Europejska sprecyzowała, że ten nowy wspólnik dostanie prawo do około połowy możliwości produkcyjnych benzyny i oleju napędowego w gdańskiej rafinerii - czyli głównych jej produktów. (...)
całość >
Musi im tam mocno wiatr hulać w skarbcu królestwa... znaczy nam. Polakom. Polsce.

(...)– Ta fuzja i kolejne zmiany na rynku to odważny kierunek rozwoju i budowy czempiona europejskiego w skali całej Europy, z ambicjami wychodzenia na inne rynki –- powiedział we wtorek premier Mateusz Morawiecki po ogłoszeniu przez Komisję Europejską warunkowej zgody na przejęcie przez Orlen kontroli nad konkurencyjnym Lotosem.(...)
(...)Premier nie wyjaśnił, jak kontrola nad tak okrojonym Lotosem pomoże Orlenowi w dalszym rozwoju w Europie. Bo Orlen już dawno temu wszedł na inne rynki. Jest jedynym właścicielem koncernu paliwowego Unipetrol w Czechach i rafinerii w Możejkach na Litwie. Ma dużą sieć stacji benzynowych w Niemczech i zaczął kupować stacje benzynowe na Słowacji.(...)
(...)Rząd PiS chętnie posługuje się sloganami o „polonizacji”. Ale nadzorowany przez rząd PiS Orlen ma dokonać częściowej "depolonizacji" tej perły w koronie naszej branży rafineryjnej.
W nowej spółce, która otrzyma rafinerię w Gdańsku, 30 proc. udziałów wraz z "dużym pakietem praw zarządczych" ma dostać koncern paliwowy konkurujący z Orlenem. Komisja Europejska sprecyzowała, że ten nowy wspólnik dostanie prawo do około połowy możliwości produkcyjnych benzyny i oleju napędowego w gdańskiej rafinerii - czyli głównych jej produktów. (...)
całość >
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- nicram
Widzę to jako strzał w kolano z pancerfausta.trup pisze: ↑17-07-2020, 13:09W nowej spółce, która otrzyma rafinerię w Gdańsku, 30 proc. udziałów wraz z "dużym pakietem praw zarządczych" ma dostać koncern paliwowy konkurujący z Orlenem. Komisja Europejska sprecyzowała, że ten nowy wspólnik dostanie prawo do około połowy możliwości produkcyjnych benzyny i oleju napędowego w gdańskiej rafinerii - czyli głównych jej produktów. (...)[/i]
all the monsters will break your heart
- Ascetic
wczoraj kuczyński mówił, że księgowo z tego deala, czyli przekładania z ręki do ręki tak faktycznie sprawę ujmując, będzie 30 mln do budżetu wpływu. a pińset plas to 40 mld zapotrzebowania. czyli chęć większej kontroli, wpływy budżetowe - to te motywacje. a, że rynek zdestabilizują. i może zrobią furtkę do wjazdu innych inwestorów. a kto by się tym przejmował?trup pisze: ↑17-07-2020, 13:09Orlen-Lotos! Strategiczne przejęcie-fuzja! Sukces! Podbijemy zachód! Czy zachód nas... ? już się pogubiłem...
całość >
Poro
- trup
a jeszcze chcą PGNiG przejąć 
rozpierdolą nas energetycznie że będziemy rowerami sobie prund napędzać z dymana.

rozpierdolą nas energetycznie że będziemy rowerami sobie prund napędzać z dymana.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Triceratops
Na tete lata inna wersja z tym przejeciem, zara poszukam, ino nie wiem czy to prawdziwa prawda
Tymczasem czerwony Wlodek dopierdala Dronowi i bandzie
Tymczasem czerwony Wlodek dopierdala Dronowi i bandzie
woodpecker from space
- Drone
Niejaki Twardoch znowu ustawia się w roli arbitra elegancji i gani bliżej niesprecyzowane elity za pogardę dla ciemnych mas:
https://ksiazki.wp.pl/szczepan-twardoch ... 209438976a
Pojechałby do kilku wiosek, pogłosił swoje pojednawcze poglądy i zobaczylibyśmy, jakby śpiewał. Czy z równą chęcią domagałby się uwzględnienia głosu mądrości ludowej.
Pojechałby do kilku wiosek, pogłosił swoje pojednawcze poglądy i zobaczylibyśmy, jakby śpiewał. Czy z równą chęcią domagałby się uwzględnienia głosu mądrości ludowej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
Drone pisze: ↑17-07-2020, 23:02Niejaki Twardoch znowu ustawia się w roli arbitra elegancji i gani bliżej niesprecyzowane elity za pogardę dla ciemnych mas:
ambasador wózka dla motłochu. tyle komentarza:

https://wyborcza.pl/magazyn/1,124059,18 ... -musi.html
z drugiej strony trzeba odrzucić i uznać, że jak mają taki pomysł na zrobienie ze starej elyty klasistowskich świń to niech tak będzie. nie ma to specjalnie znaczenia. po lewusach, lemingach, może być i łata klasistowsko-rasistowskej świni. liczy się to co na końcu drogi. tak jak dla pisioreksów droga jest niezauważalnym niuansem tak jak i dla elyty co chce wrócić do elyty powinien liczyć się cel. nawet osiągnięty stąpając po trupach zachowań kulturalnych, grzecznych i wyważonych. huj z tym.
Poro
- Drone
Ascetic pisze: ↑17-07-2020, 23:05Drone pisze: ↑17-07-2020, 23:02Niejaki Twardoch znowu ustawia się w roli arbitra elegancji i gani bliżej niesprecyzowane elity za pogardę dla ciemnych mas:
z drugiej strony trzeba odrzucić i uznać, że jak mają taki pomysł na zrobienie ze starej elyty klasistowskich świń to niech tak będzie. nie ma to specjalnie znaczenia. po lewusach, lemingach, może być i łata klasistowsko-rasistowskej świni. liczy się to co na końcu drogi. tak jak dla pisioreksów droga jest niezauważalnym niuansem tak jak i dla elyty co chce wrócić do elyty powinien liczyć się cel. nawet osiągnięty stąpając po trupach zachowań kulturalnych, grzecznych i wyważonych. huj z tym.
Szkoda gadać. Nic bardziej nie śmieszy niż wystudiowany symetryzm o protekcjonalnym zabarwieniu, który w rzeczywistości służy wyłącznie pucowaniu własnego ego.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
wystarczy spojrzeć na tego typa. a właściwie na jego drogę. od pisarzyny jakich w polsce setki po celebrytę i ambasadora ciuszków i furek.Drone pisze: ↑17-07-2020, 23:14Ascetic pisze: ↑17-07-2020, 23:05Drone pisze: ↑17-07-2020, 23:02Niejaki Twardoch znowu ustawia się w roli arbitra elegancji i gani bliżej niesprecyzowane elity za pogardę dla ciemnych mas:
Szkoda gadać. Nic bardziej nie śmieszy niż wystudiowany symetryzm o protekcjonalnym zabarwieniu, który w rzeczywistości służy wyłącznie pucowaniu własnego ego.
zresztą głupszy jest niż to norma przewiduje. nawet jak jakimś dziwnym trafem ktoś z tego bydła kupi jego książkę to średnio skmini o coho i na tej jednej poprzestanie. no chyba, że mierzy w program w tvszczujnia. razem z ksenią kodym albo felieton ODrzeczy to wówczas sorry. bardzo dobry ruch.
tym samym powinno się go wciągnąć na listę "nie kupuję". jak się tak spozycjonował to niech pisze poematy pochwalne na temat uprawy ziemniaka i głębokiej religijności na podkarpaciu. krzyż mu na drogę. znamy to z literatury socreal. no może poza wychwalaniem kościółkowej czołobitności. jeszcze raz krzyż i huj ma drogę.
Poro
- Ascetic
coś nam się tutaj dzisiaj szczur schował do kanałów.
te ideologio zwana pacjentem. lubisz z tego co pamiętam interpretować transparenty/ banery zdrowej polskiej młodzieży. mam takie ooo z dziś. z katowic.
pokuś się o jakąś interpretację. może coś o straight edge popowiadasz?

front oczyszczenia to o jakimś zabiegu od znachora tricepsa?
a o autonomii to nie ma co. zbędny trud. RAŚ nie ma z tym nic wspólnego. flag też nie uświadczysz.
te ideologio zwana pacjentem. lubisz z tego co pamiętam interpretować transparenty/ banery zdrowej polskiej młodzieży. mam takie ooo z dziś. z katowic.
pokuś się o jakąś interpretację. może coś o straight edge popowiadasz?

front oczyszczenia to o jakimś zabiegu od znachora tricepsa?
a o autonomii to nie ma co. zbędny trud. RAŚ nie ma z tym nic wspólnego. flag też nie uświadczysz.
Poro
- maciek z klanu
Co do dzisiejsze marszu coś wam opowiem. Byłem dziś z żoną i córką w centrum Katowic. Chciałem z małą pojeździć komunikacja miejska tj pociąg, tramwaj i autobus. Trochę pojeździliśmy i koło godziny 11:30 zwijalismy się do domu. Stoimy w samym środku dworca z młodą, żona poszła kupić małej paczka bo chciała. Łażą grupy takich narodowców po około 15 osób. Raczej młodzież koło 20kilku lat i jeden stary koło 50 z nimi. No więc stoję i czekam na zone, trzymam córkę (2,5 lat) za rączkę, mała ogląda dworzec. Nagle idzie jedna z tych grup, idzie i 5 metrów ode mnie i córki z krzesełek podnosi się kolejna grupa około 10 osób. I zaczynają się napierdalac. Pałki teleskopowe, tonfy, gaz lzawiacy, butelki. I się idioci biją. Kurwa stoję 5 - 7 metrów obok. Patrzę a sytuacja przenosi się w moją stronę, a te kurwy psikaja gazem lzawiacym idąc w naszą stronę są 3 metry od nas. Mówię młodej że musimy iść bo zaraz ja opsikaja, młodą nie chciała bo robi siusiu. Musiałem ją siła wziąć bo te zjebane bezmózgi narodowcy i chyba antifa muszą się lać. Mijali mnie 3 razy więc widzieli że stoję z dzieckiem. Lby mieli rozjebane, krew się lala po podłodze, sprzątaczki wolały ochronę.. walka trwała około 40 sekund. Antifa wyskoczyła na narodowców, ale ci krążyli i szukali z nimi zaczepki. Pierdolone bydło bez mózgów.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
maćku. kto wygrał? pyatm bo nie wynika to z Twojej wypowiedzi. to ważne.maciek z klanu pisze: ↑18-07-2020, 18:52Co do dzisiejsze marszu coś wam opowiem. Byłem dziś z żoną i córką w centrum Katowic. Chciałem z małą pojeździć komunikacja miejska tj pociąg, tramwaj i autobus. Trochę pojeździliśmy i koło godziny 11:30 zwijalismy się do domu. Stoimy w samym środku dworca z młodą, żona poszła kupić małej paczka bo chciała. Łażą grupy takich narodowców po około 15 osób. Raczej młodzież koło 20kilku lat i jeden stary koło 50 z nimi. No więc stoję i czekam na zone, trzymam córkę (2,5 lat) za rączkę, mała ogląda dworzec. Nagle idzie jedna z tych grup, idzie i 5 metrów ode mnie i córki z krzesełek podnosi się kolejna grupa około 10 osób. I zaczynają się napierdalac. Pałki teleskopowe, tonfy, gaz lzawiacy, butelki. I się idioci biją. Kurwa stoję 5 - 7 metrów obok. Patrzę a sytuacja przenosi się w moją stronę, a te kurwy psikaja gazem lzawiacym idąc w naszą stronę są 3 metry od nas. Mówię młodej że musimy iść bo zaraz ja opsikaja, młodą nie chciała bo robi siusiu. Musiałem ją siła wziąć bo te zjebane bezmózgi narodowcy i chyba antifa muszą się lać. Mijali mnie 3 razy więc widzieli że stoję z dzieckiem. Lby mieli rozjebane, krew się lala po podłodze, sprzątaczki wolały ochronę.. walka trwała około 40 sekund. Antifa wyskoczyła na narodowców, ale ci krążyli i szukali z nimi zaczepki. Pierdolone bydło bez mózgów.
Poro
- maciek z klanu
Daj spokój to taka bitwa gdzie połowa ma gaz reszta pałki. Zdecydowanie remis. Ale na moje oko na punkty lewaki, których było mniej. I te teksty ,,kurwa co robisz,,....
Ostatnio zmieniony 18-07-2020, 19:08 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo