AXEGRINDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: AXEGRINDER
jasne, tez bym wolal inna, ale mimo to biore jak juz wyjdzie.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
to oczywiste :-)
-
Preorder u wydawcy:
https://riseaboverecords.com/product/satori/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://riseaboverecords.com/product/satori/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Premiera jutro, ale już dziś jest stream:
https://www.punknews.org/article/67396/ ... axegrinder" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.punknews.org/article/67396/ ... axegrinder" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
Nie chce sobie psuc pierwszego odsluchu z CD za kilka dni, z drugiej strony nie wytrzymalem i przesluchalem pierwsze dwie, trzy minuty kazdego kawalka...i brzmi to zajebiscie, wlasnie TAK jak sobie to wyobrazalem. Pierwszy koncert po 29 latach ponoc juz pod koniec roku.
-
Ja już przesłuchałem i napiszę, że nie żałuję, iż zamówiłem winyl. I to w dwóch egzemplarzach. ;)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
A ja jestem przy samym końcu odsłuchu i zastanawiam się czy nie kupic. Bardzo dobry i bardzo klasa album. Chyba jeden z lepszych w tym roku.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
będzie kupowane na bank, bardzo dobry album, przyklepał mi gwoździa
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zero narzekania na kolejną nikomu niepotrzebną reaktywację?
PS. Bardzo dobry album.
PS. Bardzo dobry album.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dość zaskakujący powrót, obadam później stream. Swego czasu, posiadając "The Rise of the Serpent Men" na jakimś "oryginalnym" Dino czy Baronie, zajechałem taśmę na wiór. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- w mackach Zła
No i ja jestem juz po odsluchu calosci. Dobry album,moim zdaniem wyszlo im takie polaczenie axegrinder+killing joke+amebix. Sa utwory typu Rain i Over,bardzo bliskie Rise of the serpent man, z drugiej strony najbardziej wyrozniajace sa zamykacz, Unthinkable czy Hurting,ktore wprowadzaja nowa jakosc do dotychczasowej formuly. Jedyne, do czego moge miec zastrzezenie, to duza przebojowosc materialu i nie wiem, czy za jakis czas mi sie nie znudzi. Te utwory mozna wrecz nucic sobie do golenia. Debiut ma to do siebie, ze jest ponadczasowy i nawet po 30 latach brzmi swiezo, mimo zlozonosci kawalkow. Osobiscie wyzej stawiam poreaktywacyjne Deviated Instinct i Doom, ale Satori robi mi tez dobrze i koncerty powinny byc nielada przezyciem.
-
Można podygać przy remiksie "Halo":