Nieprawda. Zauważyłem tylko, że uczestnicy tego marszu rozpoczęli prowokacją rzucając w innych jajkami. Każdy by się wkurzył. Natomiast w Andrychowie bandy Cyganów napadały Polaków, więc ci zorganizowali patrole samoobrony. Jak każdy lewak łżesz jak pies, zawsze w określonym kierunku.
Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Spoko, każdy może sobie sprawdzisz te wpisy i ocenić co napisałeś. Natomiast zauważ, że ja z inwektywami ad personam nie wyjeżdżałem.Pacjent pisze: ↑11-08-2020, 12:45Nieprawda. Zauważyłem tylko, że uczestnicy tego marszu rozpoczęli prowokacją rzucając w innych jajkami. Każdy by się wkurzył. Natomiast w Andrychowie bandy Cyganów napadały Polaków, więc ci zorganizowali patrole samoobrony. Jak każdy lewak łżesz jak pies, zawsze w określonym kierunku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dokładnie. Wycisnął ze wszystkich to, co najgorsze, ale chylić kapelusza za to nie ma po co, bo to i żadne pozytywne osiągnięcie. O ile bardziej wolałbym rozmawiać ze wszystkimi wyłącznie o muzyce i nie wiedzieć, jakie mają poglądy...Pelson pisze: ↑11-08-2020, 12:37Istnieje już takie pojęcie jak "tabloidyzacja Masterfula"? Jak nie, to chce tantiemy od praw autorskich.
Kurwa, jak na Onecie przed zamknięciem tamtejszego forum albo w polskiej komedii tzw. romantycznej. Ci sami aktorzy, ten sam temat, te same dialogi, scenografia i widownia, która udaje, że się tym emocjonuje.
Przed kolegą Headcrabem uchylam kapelusza- wycisnąć tyle gówna z tej wydawało się pustej tubki- no, no- szacunek.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Ja też.Hatefire pisze: ↑11-08-2020, 12:57Spoko, każdy może sobie sprawdzisz te wpisy i ocenić co napisałeś. Natomiast zauważ, że ja z inwektywami ad personam nie wyjeżdżałem.Pacjent pisze: ↑11-08-2020, 12:45Nieprawda. Zauważyłem tylko, że uczestnicy tego marszu rozpoczęli prowokacją rzucając w innych jajkami. Każdy by się wkurzył. Natomiast w Andrychowie bandy Cyganów napadały Polaków, więc ci zorganizowali patrole samoobrony. Jak każdy lewak łżesz jak pies, zawsze w określonym kierunku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Przecież to dotyczy stylu kłamania i nie jest wyzwiskiem. Nazwałeś mnie kiedyś chamem. To się kwalifikuje, ale nie mam zamiaru płakać z tego powodu.
- Hatefire
Nie no, powiedzenie, że ktoś łże jak pies ta jawna inwektywa. Nie rżnij głupa.
Możliwe, że kiedyś mnie poniosło i wyjechałem z tym chamem. Jeśli tak było, to przyznaję się do winy i przepraszam.
Natomiast nie płaczę z tego powodu, serio opinie anonima z neta mało mnie ruszają. Zwróciłem uwagę natomiast na kulturę dyskusji na forume.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Paniczyki, napiszcie które taki mądry stoi z pistoletem przy waszych skroniach i każe brać udział/czytać tego typu dysputy. Obiecuje zgłosić sprawę do pisoskiej milicji.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2020, 13:06Dokładnie. Wycisnął ze wszystkich to, co najgorsze, ale chylić kapelusza za to nie ma po co, bo to i żadne pozytywne osiągnięcie. O ile bardziej wolałbym rozmawiać ze wszystkimi wyłącznie o muzyce i nie wiedzieć, jakie mają poglądy...Pelson pisze: ↑11-08-2020, 12:37Istnieje już takie pojęcie jak "tabloidyzacja Masterfula"? Jak nie, to chce tantiemy od praw autorskich.
Kurwa, jak na Onecie przed zamknięciem tamtejszego forum albo w polskiej komedii tzw. romantycznej. Ci sami aktorzy, ten sam temat, te same dialogi, scenografia i widownia, która udaje, że się tym emocjonuje.
Przed kolegą Headcrabem uchylam kapelusza- wycisnąć tyle gówna z tej wydawało się pustej tubki- no, no- szacunek.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Rzecz w tym, ze z forum niewiele poza tymi dysputami zostalo, a samo forum lubie.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
Spoko. Ze względu na to, że zwykle starasz się ze mną dyskutować merytorycznie, jeśli Cię teraz zbytnio uraziłem to przepraszam.Hatefire pisze: ↑11-08-2020, 14:23Nie no, powiedzenie, że ktoś łże jak pies ta jawna inwektywa. Nie rżnij głupa.
Możliwe, że kiedyś mnie poniosło i wyjechałem z tym chamem. Jeśli tak było, to przyznaję się do winy i przepraszam.
Natomiast nie płaczę z tego powodu, serio opinie anonima z neta mało mnie ruszają. Zwróciłem uwagę natomiast na kulturę dyskusji na forume.
- Triceratops
-
- rasowy masterfulowicz
O, odezwały się nożyce.Rumburak pisze: ↑11-08-2020, 14:40Paniczyki, napiszcie które taki mądry stoi z pistoletem przy waszych skroniach i każe brać udział/czytać tego typu dysputy. Obiecuje zgłosić sprawę do pisoskiej milicji.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2020, 13:06Dokładnie. Wycisnął ze wszystkich to, co najgorsze, ale chylić kapelusza za to nie ma po co, bo to i żadne pozytywne osiągnięcie. O ile bardziej wolałbym rozmawiać ze wszystkimi wyłącznie o muzyce i nie wiedzieć, jakie mają poglądy...Pelson pisze: ↑11-08-2020, 12:37Istnieje już takie pojęcie jak "tabloidyzacja Masterfula"? Jak nie, to chce tantiemy od praw autorskich.

Rumbi, to urocze, że tak stawiasz chochoła i bohatersko go obalasz, ale wstrzymaj konie wodzu. Nikt nie zabrania Ci babrać się w gównie, skoro je tak lubisz i czujesz sie w nim tak pewnie, Twoje zdrowie. Mój komentarz, jesli Ci to umknęło, podsumowywał jedynie ogólnie tę tematykę i "dyskusję" dosłownie o niczym, przetrawioną i wyrzyganą przez to forum już wielokrotnie z dużo lepszym jednak efektem. Tyle, teraz Twoja kolej

- Hatefire
Karol Marks pisze: Hegel powiada gdzieś, że wszystkie historyczne fakty i postacie powtarzają się, rzec można, dwukrotnie. Zapomniał dodać: za pierwszym razem jako tragedia, za drugim jako farsa.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- moonfire
- zahartowany metalizator
Dla mnie logika klasyczna jest bardzo ważna i jakoś nie wyobrażam sobie zdania:
jeśli p to q, to p nie jest q.
Rozumiem, że ktoś może czuć się kobietą, będąc mężczyzną, podobnie jak może uważać się na Napoleona, będąc listonoszem z Wąchocka. Jednak i jedno, i drugie, należy traktować jak zaburzenie psychiczne, może cięższe, może lżejsze, ale zawsze jest to odchył od normy.
Zadziwiające jest dla mnie, że większość widzi, że to idiotyzm, facet ma jaja, rośnie mu zarost, mówi głosem po mutacji, ale dozwala idiotom twierdzić, że jest kobietą, bo tak się czuje. Co więcej, jeśli po lewej stronie (casus dyrektora czy kogo tam z Radia Nowy Świat) pojawi się głos, że koleżka, który ma w dokumentach imię Michał, jest mężczyzną, to ten głos należy z radia zwolnić.
jeśli p to q, to p nie jest q.
Rozumiem, że ktoś może czuć się kobietą, będąc mężczyzną, podobnie jak może uważać się na Napoleona, będąc listonoszem z Wąchocka. Jednak i jedno, i drugie, należy traktować jak zaburzenie psychiczne, może cięższe, może lżejsze, ale zawsze jest to odchył od normy.
Zadziwiające jest dla mnie, że większość widzi, że to idiotyzm, facet ma jaja, rośnie mu zarost, mówi głosem po mutacji, ale dozwala idiotom twierdzić, że jest kobietą, bo tak się czuje. Co więcej, jeśli po lewej stronie (casus dyrektora czy kogo tam z Radia Nowy Świat) pojawi się głos, że koleżka, który ma w dokumentach imię Michał, jest mężczyzną, to ten głos należy z radia zwolnić.
- Triceratops
Zadziwiajace jest, ze na forum paru kretynow zaglosowalo inaczej niz "mezczyzna", mniemam, ze to anonimowy trolling.
Najlepszy jest Jedlinski, kolo stracil prace, bo zapomnial, ze jest teczowym blaznem i zachowywal sie normalnie. Nie uchronilo go to przed wywaleniem z zarzadu wlasnego radia i teraz szuka pracy. Z takim kregoslupem powinien sie zatrudnic w cyrku jako czlowiek guma, w sieci beka "cnote stracil i rubla nie zarobil"
Najlepszy jest Jedlinski, kolo stracil prace, bo zapomnial, ze jest teczowym blaznem i zachowywal sie normalnie. Nie uchronilo go to przed wywaleniem z zarzadu wlasnego radia i teraz szuka pracy. Z takim kregoslupem powinien sie zatrudnic w cyrku jako czlowiek guma, w sieci beka "cnote stracil i rubla nie zarobil"
woodpecker from space
-
Metoda jest prosta. Społeczeństwa należy doprowadzić do takiego stanu ogłupienia, że na zawołanie np. wszyscy nałożą sobie majtki na głowy lub zrobią coś równie głupiego. Oczywiście do tego potrzebny jest terror. Na razie na miękko czyli zmuszanie do samokrytyki, wywalenie z pracy, czy jakoś mały areszt, ale to nie jest ich ostatnie słowo.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Podobnie jak dziennikarze z "NYT", którzy pisali, że przemoc wobec białych jest równie zła co wobec Murzynów.Triceratops pisze: ↑11-08-2020, 16:04Zadziwiajace jest, ze na forum paru kretynow zaglosowalo inaczej niz "mezczyzna", mniemam, ze to anonimowy trolling.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Na upartego to KAŻDY temat poruszany na tym forum, można opisać i podsumować w ten sposób. Ja nic nie muszę bronić ani obalać. Mam w pompie o czym się tu pisze albo nie pisze, oraz w jaki sposób ktoś to postrzega. Nie wiem tylko, po co te płacze i tendencyjne podsumowania, godne krytykowanych wywodów. Nie chcesz, nie dyskutujesz/nie czytasz. Nic mi do tego, że np. ktoś wkleja co chwila zdjęcia zarośniętych, grubych pizd. Zawsze możesz zaproponować ciekawszy temat i dać jakąś inną alternatywę dla "dyskusji o niczym" i "babraniu się w gównie".Pelson pisze: ↑11-08-2020, 15:45O, odezwały się nożyce.Rumburak pisze: ↑11-08-2020, 14:40Paniczyki, napiszcie które taki mądry stoi z pistoletem przy waszych skroniach i każe brać udział/czytać tego typu dysputy. Obiecuje zgłosić sprawę do pisoskiej milicji.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-08-2020, 13:06
Dokładnie. Wycisnął ze wszystkich to, co najgorsze, ale chylić kapelusza za to nie ma po co, bo to i żadne pozytywne osiągnięcie. O ile bardziej wolałbym rozmawiać ze wszystkimi wyłącznie o muzyce i nie wiedzieć, jakie mają poglądy...![]()
Rumbi, to urocze, że tak stawiasz chochoła i bohatersko go obalasz, ale wstrzymaj konie wodzu. Nikt nie zabrania Ci babrać się w gównie, skoro je tak lubisz i czujesz sie w nim tak pewnie, Twoje zdrowie. Mój komentarz, jesli Ci to umknęło, podsumowywał jedynie ogólnie tę tematykę i "dyskusję" dosłownie o niczym, przetrawioną i wyrzyganą przez to forum już wielokrotnie z dużo lepszym jednak efektem. Tyle, teraz Twoja kolej![]()
Podsumowanieując, chciałbym jedynie przypomnieć, że jest to niszowe forum dla kilkudziesięciu wszaruchów. Tylko tyle.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dlatego warto mieć świadomość odpowiedzialności za słowoPacjent pisze: ↑11-08-2020, 16:12Metoda jest prosta. Społeczeństwa należy doprowadzić do takiego stanu ogłupienia, że na zawołanie np. wszyscy nałożą sobie majtki na głowy lub zrobią coś równie głupiego. Oczywiście do tego potrzebny jest terror. Na razie na miękko czyli zmuszanie do samokrytyki, wywalenie z pracy, czy jakoś mały areszt, ale to nie jest ich ostatnie słowo.
- hcpig
Yare Yare Daze