Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Bylo cos takiego, glosno o tym trabili w mediach. Dzisiaj by pewnie dokonal bohaterskiego aktu eutanazji wlasnymi zebami.
woodpecker from space
- Ascetic
są kąśliwi. to fakt. zastanawiam się, czy ta ubermęskość ma jakieś podłoże. bo tu jest taka przeogromna potrzeba stłamszenia oponenta. a jeszcze chyba nie czas na takie zachowania. rozmowa jest objawem miękkości. trzeba na mocno, bo inaczej się nie da.Drone pisze: ↑14-08-2020, 13:08@Ascetic
Problem leży właśnie w tej złośliwości strony tzw. "konserwatywnej" - nie mogą za bardzo wprost nakazać, żeby wszyscy źle uczesani pochowali się po domach, to zamiast tego snują swoje nieudane analogie i porównują kwestie płciowe do bycia świnią.
Przy czym nikt chyba nie przeczy, że ktoś, kto chce się określać jako kobieta, choć wszystko wskazuje na to, że jest facetem, ma pewien problem czy zaburzenie. Nie ma nawet potrzeby kwestionowania tego. Rzecz idzie o to, by to nie stało się pretekstem do tego, by tłamsić w zarodku każde nieprawomyślne z punktu widzenia władzy zachowanie. Gdyby oskarżono tego człowieka w normalnym trybie, bez szopki i afery, i odpowiedział za to, co zrobił, nie byłoby żadnego problemu. Problem pojawia się tam, gdy ewidentnie uwaga aparatu państwowego skupiona jest na jakiejś grupie, natomiast ewidentne czyny bandyckie spod znaku kościoła i patriotyzmu uchodzą płazem albo traktowane są lekko.
jeżeli chodzi o nierównowagę to też fakt. teraz prokuratura w poznaniu odmówiła wszczęcia postępowania a wywieszeniu flagi. czyli przychodzi powolne otrzeźwienie. ale generalnie jak pisałeś. 16 meczetów, powiedzmy na 12000 kościołów, ale dowiadujemy się, że katolicy są w odwrocie. mi się to też wydaje o tyle dziwne, że nascie dni spędziłęm na podlasiu. byłem też w kościele (turystycznie). byłem też w niedzielę na rynku jednego miasteczka w godzinie "mszalnej". nie dostrzegam tej nierównowagi. myślę, że wszystko sprowadza się znów do symetryzmu i zwrotnego operowania pojęciami. strona konserwatywna jest agresywna, jak tutaj też widzimy (w szczególności co do jednej osoby co podjudza kolejne), ale trzeba przedstawić, że to wynika z prowokacji lgbt np. albo z tego, że śmiali w ogóle zajmować w jakiejś sprawie stanowiska. analogicznie z cenzurą, czy "wolnością w poglądach". niestety widzę w tym działania polityczne, czyli konkurowanie o najbardziej prawą flankę, przez dwie partie. ludzie podłapują ten spór i za nim podążają.
lys på slutten av lys
- Ascetic
lys på slutten av lys
-
Bo powoli zaczyna się potwierdzać, że mamy tu do czynienia z cynicznym działaczem, a nie kolesiem z problemami płciowymi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
To twoje wyobrażenie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
nie wiesz o co chodzi a opisujesz intencje. ok. ok. bez nakreślonego kontekstu to co napisałeś wyglądało inaczej. jak się domyślasz ani ja ani Drne co do tego też nawiązał, nie siedzimy w Twojej głowie nie byliśmy w stanie złapać dalekich analogii i nawiązań.mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 13:25Stary nie mam pojęcia o co chodzi.
Moje pytanie opieram na niemieckim przypadku pary kochanków homoseksualistów z przed paru, może z przed 10 lat. Z tego co pamiętam jeden z nich był chory i poprosił drugiego, żeby go uśmiercił. Jako, że tamten był kanibalem, za dość uczynił życzeniu partnera i go częściowo skonsumował. Wtedy kanibal dostał wyrok. Teraz w najbardziej postępowych krajach być może byłby przedstawiany jako wrażliwiec i humanista, kto wie? Na tej podstawie zadałem moje pytanie, może śmieszne, ale chyba już nie wszędzie i nie dla każdego - o zgrozo!
tam chyba, żaden z nich akurat nie przyjął roli, fukncji świni. powstał na ten temat też film.
co do sedna sprawy. drugi co zjadł chyba siedział, więc nie wydaje mi się żeby został uznany za postępowca.
a operowanie co by było gdyby było, jest też normą w konserwatownych postawach. dzisiaj bloodcult napisał, że nie stawiał się w komisarciacie, a później napisał, że było to prawdopodobne, że się nie stawi. teraz Ty piszesz, że może i byłby teraz uznany za postępowca. może tak, a może nie? mam wrażenie, że ta prewencja, którą się podpieracie to wygodna postawa. a lepiej by było na faktach popracować a nie domniemaniach. ta sama sytuacja dotyczy np. pana karonia. on domniema, przypuszcza, roi i kreśli postęp marksizmu kulturowego. a inni na zasadzie "w zalążku zgniatamy" to podchwytują. na tej zasadzie, ktoś może uznać, że metaluchy to satanisty i trzeba wyplenić. a mamy tutaj co najmniej 3 walczących katolików. uproszczenie? uproszczenie. nadużycie? nadużycie.
Ostatnio zmieniony 14-08-2020, 13:45 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
rozumiem. jak już nie powoli a szybko Wam się potwierdzi, że jest cynicznym działaczem to wrzuć tutaj. teraz działasz na zasadzie obrzucania gównem. może coś się przyczepi.
zobacz. tu idzie pan w opasce, którą znasz. ale też w brunatnej koszuli. też powoli można uznać, że jest cynicznym działaczem partii, ktore w wielu krajach są delegalizowane? czy powinienem taki wniosek wyciągać?

lys på slutten av lys
-
- zahartowany metalizator
Wtedy nie, ale kto wie co będzie? Wyprzedził chłop swój czas - taka dola prekursorów

Z innej beczki 10 lat temu nawet by mi do głowy nie przyszło, że na forum poświęconemu muzyce metalowej jest tylu wrażliwców.
Wszystko się zmienia, może jestem za stary, ale dla mnie jak coś jest czarne to jest właśnie takie. Nie ważne, że wszyscy krzyczą to jest brązowe, albo gówniane (he, he). Dla mnie jest czarne. Osobnik, który urodził się z fiutem i nadal go ma jest dla mnie facetem.
Nic więcej, żadnej filozofii.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Ascetic
wypowiem się za siebie.mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 13:50Wtedy nie, ale kto wie co będzie? Wyprzedził chłop swój czas - taka dola prekursorów
Z innej beczki 10 lat temu nawet by mi do głowy nie przyszło, że na forum poświęconemu muzyce metalowej jest tylu wrażliwców.
Wszystko się zmienia, może jestem za stary, ale dla mnie jak coś jest czarne to jest właśnie takie. Nie ważne, że wszyscy krzyczą to jest brązowe, albo gówniane (he, he). Dla mnie jest czarne. Osobnik, który urodził się z fiutem i nadal go ma jest dla mnie facetem.
nie przepadam za myślenie zero-jedynkowym gdzie w sposób siłowy nakłada się ideologię. to do kwestii wrażliwości, bo moim zdaniem nie o to u mnie chodzi. jestem zgorzkniałym starym dziadem a porusza mnie tylko i wyłącznie ewentualny jakiś problem w mojej rodzinie. nie lubię też jak się obrywa słabszym nie mającym możliwości obrony. chodzi mi o dzieci i zwierzęta. reszta mnie mało rusza. mi nie zaprząta głowy tym samym, czy ma to, czy tamto i czy jest tym czy tamtym. uważam to za tematy zastępcze i politycznie inspirowane.
jak się akurat dziwię czemu służą takie topiki. a jak już się nieszczęśliwie pojawią ... to już samo płynie.
a co do tolerancji/ nietolerancji. zakładam, że wątek homoseksualizmu pojawi się u mnie w domu. nie mogę wykluczyć, że młoda będzie miała znajome/ znajomych homoseksualnych. jestem na etapie układania sobie spraw pod tym ewentualnym kątem. mimo wszystko to młode pokolenia zaczyna żyć w innej rzeczywistości i zaczyna się nią interesować. czy nam się to podoba, czy nie. zmiany. zmiany.
Ostatnio zmieniony 14-08-2020, 14:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
-
O to, to. Zdrówko!
- Ascetic
-
- Triceratops
Mozna zamykac teamt kol headcrab.mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 13:50Osobnik, który urodził się z fiutem i nadal go ma jest dla mnie facetem.
To oczywiste, przeciez na tych filmach, gdzie nie widzi, ze jest nagrywany mowi o sobie uzywajac meskich koncowek. Czytales ten jego pamietnik co wlepilem? To stad sie biora ich zaburzenia, mieszkanie z osobami rownie nienormalnymi. Po tym jako go wyjebali z kwadratu paletal sie po dworcach, spal gdzie popadnie, pod mostami i na przystankach, w jakichs krzakach. A gdzie byli jego rodzice, gdzie jego dom itp?
woodpecker from space
- Nerwowy
Może pojadę teraz foliową czapeczką i szuryzmem, ale to, że obie strony tak mocno grzeją tę niezwykle medialną sprawę jest bardzo na rękę władzy. Można spokojnie zapewnić sobie bezkarność za przestępstwa których się niedawno dopuszczono i podnieść pensje a do tego wprowadzić kilka nowych, niskich podatków, które obywatele tak lubią i wesprzeć biznes w tych trudnych czasach.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
Dwa razy dzisiaj pisałem o tym, że temat grzany politycznie moim zdaniem. Więc też zakładam czapeczkęNerwowy pisze: ↑14-08-2020, 14:12Może pojadę teraz foliową czapeczką i szuryzmem, ale to, że obie strony tak mocno grzeją tę niezwykle medialną sprawę jest bardzo na rękę władzy. Można spokojnie zapewnić sobie bezkarność za przestępstwa których się niedawno dopuszczono i podnieść pensje a do tego wprowadzić kilka nowych, niskich podatków, które obywatele tak lubią i wesprzeć biznes w tych trudnych czasach.

lys på slutten av lys
-
Ciekawy przypadek współczesnego Dyzmy.Triceratops pisze: ↑14-08-2020, 14:03Mozna zamykac teamt kol headcrab.mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 13:50Osobnik, który urodził się z fiutem i nadal go ma jest dla mnie facetem.
To oczywiste, przeciez na tych filmach, gdzie nie widzi, ze jest nagrywany mowi o sobie uzywajac meskich koncowek. Czytales ten jego pamietnik co wlepilem? To stad sie biora ich zaburzenia, mieszkanie z osobami rownie nienormalnymi. Po tym jako go wyjebali z kwadratu paletal sie po dworcach, spal gdzie popadnie, pod mostami i na przystankach, w jakichs krzakach. A gdzie byli jego rodzice, gdzie jego dom itp?

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
Powiedział bym że chuj mu w dupę, ale jemu przecież o to chodzi... W Płocku recydywa da mu takie lgbt, że dupą razem z jelitami wyjdzie.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Koleś nie został skazany na zbiorowy gwałt tylko na areszt na czas 2 miesięcy.Wódka i Piwo pisze: ↑14-08-2020, 15:35Powiedział bym że chuj mu w dupę, ale jemu przecież o to chodzi... W Płocku recydywa da mu takie lgbt, że dupą razem z jelitami wyjdzie.
Nie życz drugiemu co tobie nie miłe bo się kiedyś zdziwisz

-
Poza tym on ma dziewczynę, która (w ramach tego samego projektu?) ogłosiła się lesbijką.
- Ascetic
czyli karierowicze i oszuści?
lys på slutten av lys