Niestety.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nizej wyniki glosowania w sprawie podwyzek poselskich uposazen w dobie kryzysu. A teraz glupki i przyglupy twierdzace, ze oni sie czyms roznia do akcji, udowadniac, ze biale jest jednak czarne i na odwrot. Czas start.
woodpecker from space
-
Banda Czworga.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
wpisujesz hasło "banda czworga "w internet i:

apeluję po raz kolejny do właścieli tego miejsca, aby ukrócić zawłaszczania forum na potrzeby jednego pana, któremu się pomyliły miejsca. to nie jest forum konfederacji. to nie jest miejsce na agitację polityczną.

apeluję po raz kolejny do właścieli tego miejsca, aby ukrócić zawłaszczania forum na potrzeby jednego pana, któremu się pomyliły miejsca. to nie jest forum konfederacji. to nie jest miejsce na agitację polityczną.
lys på slutten av lys
- nicram
^ popieram. W sumie to byłby dobry pomysł zamknąć na zawsze ten dział.
all the monsters will break your heart
-
Ten termin jest znany od lat, gdy nie było Konfy i żadnej prawicy w sejmie, a Ty przestań mnie tu tym stygmatyzować i kolejny raz wzywać cenzury, bo to robi się nudne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
Najwięksi agitatorzy apelują inny nie agitował xD
- Ascetic
aktualnie też nie ma prawicy w sejmie. partia o której pewnie myślisz, że jest prawicą jest partią, która ma dwa różne bieguny. zupełnie niedemokratyczne i zupełnie nieprawicowe. ale rozumiem, że lepiej być nazywanym prawicowcem niż np. rosyjskim agentem, czy faszystą. bo tak się przyjęło w wielu miejscach nazywać partię o której zapewne myślisz. operuję pojęciem, że tak się uważa, bo j jestem w zupełności bezstronny i kulturalny. ale to widać po wpisach. nic nie piszę o pedałach, kuternogach np. jak inne osoby. nie używam języka pogardy i nienawiści.
stygmatyzowanie? nie. piszę co uważam. gdyby nie chodziło o Ciebie też bym tak napisał. ale to Ty chciałbyś, żeby to forum było forum konfederacji. nie tylko chcesz, ale też do tego dążysz. do cenzury, czy zbanowania Ciebie? nie wiem jak to będzie z tą cenzurą. bo nikomu się ona nie podoba. nawet mi. wystarczy jak po prostu przestaniesz robić to co robisz od lat. to powinno wystarczyć. ban? jak znam życie sam zrezygnujesz z pisania. może jak dotrze do Ciebie, że popierałeś partię, co popiera zamordyzm na bialorusi. bicie ludzi. przetrzymywanie w więzieniach. może dotrze do Ciebie też, że to zwyczajnie ryzykowne mieć poglądy jak to sie uważa, ksenofobiczne. uważa się pisze, bo tak by zostały zaklasyfikowane jakby ktoś czytał z boku. może nawet takie prawie jak mowa nienawiści. tu też piszę zupełnie nieopiniując a przyjmując postawę bezstronnego obserwatora. nawet już nie wzburzonego. jestem b. spokojny.
a najłatwiej pisać o muzyce jak np. na brutallandzie, może jak na revelationofdeath, czy na pejach fejsbukowych i nie będzie mowy np. o cenzurze. bo przecież nawet skrajne i takie a nie inne poglady (bez opiniowania, co oczywiste) to możesz wygłaszać np. w sobotę na marszu. może w domu. może w miejscu pracy. może z sąsiadem wymienisz zdanie na tematy żydowskie, homoseksualistów, czy ukraińców. chyba, że sąsiad gej, żyd i ukrainieć, to sorry.
lys på slutten av lys
- Ascetic
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
może od razu do KL? widzę, że upały szkodzo

a to; to nie jest miejsce na agitację polityczną rozjebało mnie po całości XD
-
Do Ascetic: Mylisz zgadzanie się bez kimś w kilku kwestiach z agitacją, więc przypomnę, że zgodnie z Twoim, wygłoszonym tu manifestem Twoim celem jest wykopanie z sejmu Konfy i dojście do głosu Zielonych. Kto zatem tu agituje? Kto próbuje zawłaszczyć forum i wykluczać inaczej myślących użytkowników?
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Aleluje o niepisanie o polityce w temacie politykowanie!
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Ascetic
KL, czyli? bo niestety w tym upale nierozwinałeś myśli (ja akurat siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu)Jimmy Boyle pisze: ↑14-08-2020, 16:59może od razu do KL? widzę, że upały szkodzo
a to; to nie jest miejsce na agitację polityczną rozjebało mnie po całości XD
a z jakiej strony, z jakiego portalu agituję? jaki tam mam przekaz dnia?
widzisz moje posty rozpoczynające dyskusję ideologiczno - polityczną? tak abym inicjował. dopowiem. nie widzisz. bo się odnoszę do tutaj już zawartych treści. nie przeze mnie zamieszczonych więc się tak nie rozjebuj po całości za łatwo. nie ma po co.
a, że w nienawiści dostrzegasz, że to niby ja agituję, a u swojego kolegi politycznego nie widzisz, to jest jak jest.
trochę spokoju i zejścia z poziomu agresji powinno Tobie dać jaśniejszy osąd tematu. chyba, że wolisz zostac na poziomie wulgaryzmów i agresji to jakby nie ma sprawy.
Ostatnio zmieniony 14-08-2020, 17:16 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
owszem. tak pisałem w trakcie i w temacie tematu "wybory". nic się nie zmienia. dla mnie nie ma miejsca dla tych ludzi w polityce. a po tym co piszą o białorusi jakby się w tym tylko utwierdziłem. teraz nic na ten temat nie piszę. nic nie inicjuję. czytam i się odnoszę. zadaję pytania. każdy post jest ewentualnym podpytaniem o sprawę.Pacjent pisze: ↑14-08-2020, 17:01Do Ascetic: Mylisz zgadzanie się bez kimś w kilku kwestiach z agitacją, więc przypomnę, że zgodnie z Twoim, wygłoszonym tu manifestem Twoim celem jest wykopanie z sejmu Konfy i dojście do głosu Zielonych. Kto zatem tu agituje? Kto próbuje zawłaszczyć forum i wykluczać inaczej myślących użytkowników?
ja mam wykluczać?. tyle, że to niepotrzebne. uważam, że sam się wykluczysz, bo masz bardzo gorącą głowę. wypisujesz rzeczy za które powinneś się wstydzić jako dorosły człowiek. liczę, że przyjdzie refleksja i odstawisz agitkę na rzecz, bycia człowiekiem nie używającym języka pogardy i nienawiści. tak piszę o tej pogardzie i nienawiści, bo tak pewnie obserwator by zaklasyfikował wypowiedzi Twoje.
jestem aktualnie nastawiony na poznawanie innych poglądów, więc akurat z chęcią się dowiaduję tego i owego. niestety nie od Ciebie. bo to co piszesz tak dzień wcześniej mam już ogarnięte z wiadomych stron, czy kanałów na YT. sporadycznie się mijam z tym co oceniam, że mi podasz. ale ok. żeby oddać prawdę. ostatnio były sytuacje kiedy się pomyliłem. jak z tymi wystawami prolife, że powinny być w zamkniętych przestrzeniach. tu mieliśmy zgodność. zresztą tych spraw było jeszcze kilka.
lys på slutten av lys
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Od kiedy punktowanie katofaszystowskiego ścierwa pokroju Brauna czy Bosaka to "agitowanie"? XD Fakt, że nie jest to jakoś wybitnie ambitne i wymagające intelektualnie zajęcie skoro wystarczy przytoczyć pierwszą lepszą wypowiedź tych dzbanów a reszta dokona się w zasadzie sama. Nadal lepsze to jednak niż wklejanie fake newsów a prawackich gównostronek.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
Tak Tusk go odjebał. Dał zlecenie Schetynie, ten go odstrzelił z Glocka 19.Bloodcult pisze: ↑14-08-2020, 11:37Obstawiam że Adamowicza odjebali ludzie z PO - prędzej czy później wyszły by na jaw jego wałki i pogrążył by partie. Zabijając go zyskali męczennika i pozbyli się najistotniejszego świadka. Do tego jeszcze mogli budować kampanie że to niby w TVP go prześladowano (jakby nie było wyciągnięcie korupcji nabiło by parę punktów pisowi więc postawiony przed sądem byłby lepszy niż martwy). Przypomnę jeszcze ze jak Adamowicz był zkonfliktowany z PO to wyborcza szczuła na niego jak mało kto XD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak było.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
Nie no, przecież było tak że telewizja wyprała jakiemuś gościowi mózg do tego stopnia że popełnił on zabójstwo... Normalka, oglądasz tv i zmieniasz się w zombie...
- Hatefire
No tak bo nie zdarza się, że ktoś popełni zabójstwo

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Zleca - wiadomo - Kaczyński, Putin. No i oczywiście Łukaszenko. Ale Tusk ? Nigdy. To szlachetny i inteligentny polityk. Poziom Europejski... Drugi Sarkozy czy Cameron przecież...