Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
To możliwe.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Ale jeśli ideowiec to po czyjej stronie ? Czym się przysłużył sprawie o którą niby walczył ? Awanturą, napaścią, rynsztokowym językiem, tanim rozgłosem, brakiem elementarnej konsekwencji ?
- Ascetic
przewrotnie obu stronom się przyczynił ten człowiek. chyba bez względu na to, czy ideowiec, czy nie. "prawica" ma chłopca do bicia i chochoł do spalenia jako wroga. lewica bohatera zamkniętego.
o elementarnej konsekwencji się nie wypowiem. nie znam historii tego człowieka a jedno zdjęcie z krzywonos mnie nie przekonuje do tego, aby oceniać, że jest spięty z np. KO.
tani rozgłos - norma teraz w dobie insta itp.
awantura, napaść. a czy ja mówię, że ma nie ponieść konsekwencji prawnych? jak sąd zasądzi to i będzie. areszt zbyteczny. bo nie było weryfikacji, czy się będzie stawiać na dozór. a jaki wyrok dostanie to inna sprawa. tutaj jak będzie to będziemy dyskutować. czy mało, czy dużo. czy pierwszy, czy recydywa. poczekałbym.
Poro
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Dobre pytanie. Niestety, na niekorzyść ogółu LGBT działa to, że podpina się pod nich cała menażeria różnych świrów, co następnie z lubością podchwytują media i prawica, gdzie jeden taki czubek pokroju gościa, który twierdzi, że jest sześcioletnią dziewczynką, czy biologicznego faceta, który startuje w kobiecych zawodach i mówi, że jedyne kobiety, które mają z tym problem, to losers, jest w stanie cofnąć wszystko, co sobie wizerunkowo wywalczyli LGBT o dekadę. U nas tego aż tak bardzo nie widać, ale mam wrażenie, że w Stanach taki zwyczajny gej, lesbijka czy transseksualista zaczynają już powoli robić za nienadążającą za trendami konserwę. Widziałem gdzieś film, na którym transkobieta została werbalnie zlinczowana za to, że w publicznej debacie ośmieliła się powiedzieć, że ona to jednak not the same, co "osoby niebinarne".
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
Od dawna mówię że gej to nie to samo co pedał 
Tacy "zwykli geje" powinni zwalczać LGBT ile tylko sił. To w ich interesie jest pokazać że są "normalnymi ludźmi" a nie jakimś qeerem co lata po paradach z gołą dupą. Potwierdza to teorie że LGBT to ideologia która w dupie na "prawa" gejów a jedynie dąży to tego aby zniszczyć i ośmieszyć instytucje małżeństwa (np. ostani ślub z żyrandolem)

Tacy "zwykli geje" powinni zwalczać LGBT ile tylko sił. To w ich interesie jest pokazać że są "normalnymi ludźmi" a nie jakimś qeerem co lata po paradach z gołą dupą. Potwierdza to teorie że LGBT to ideologia która w dupie na "prawa" gejów a jedynie dąży to tego aby zniszczyć i ośmieszyć instytucje małżeństwa (np. ostani ślub z żyrandolem)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To jebnę ciekawostką również, historia pewnego znanego mi muzyka. Miał sobie gość, biały Amerykanin, dziewczynę, czarną laskę. On sam, zgaduję, jest bi. No i ona jednak pewnego dnia doszła do wniosku, że jednak nie czuje się kobietą, i poddała się operacji zmiany płci, więc dziś jest już facetem. Zostali i wciąż są razem. Co więcej, nagrywają nawet splity blackmetalowe, każdy ze swoim projektem. O ile jestem jak na nasze standardy tolerancyjny i wyrozumiały, tak tutaj wykracza to poza wszelkie granice mojego zrozumienia. Za każdym razem, gdy zaczynam nad tym myśleć, boli mnie głowa. Oczywiście życzę im najlepiej, najwyraźniej są szczęśliwi, po prostu nie ogarniam.WaszJudasz pisze: ↑15-08-2020, 08:41Dobre pytanie. Niestety, na niekorzyść ogółu LGBT działa to, że podpina się pod nich cała menażeria różnych świrów, co następnie z lubością podchwytują media i prawica, gdzie jeden taki czubek pokroju gościa, który twierdzi, że jest sześcioletnią dziewczynką, czy biologicznego faceta, który startuje w kobiecych zawodach i mówi, że jedyne kobiety, które mają z tym problem, to losers, jest w stanie cofnąć wszystko, co sobie wizerunkowo wywalczyli LGBT o dekadę. U nas tego aż tak bardzo nie widać, ale mam wrażenie, że w Stanach taki zwyczajny gej, lesbijka czy transseksualista zaczynają już powoli robić za nienadążającą za trendami konserwę. Widziałem gdzieś film, na którym transkobieta została werbalnie zlinczowana za to, że w publicznej debacie ośmieliła się powiedzieć, że ona to jednak not the same, co "osoby niebinarne".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
mm, katocentryzm. Prawdopodobnie większość z nich ma głęboko w chuju instytucje małżeństwa, ale jest to bardzo łatwy cel żeby wywoływać bóldupienie ludzi Twojego pokroju w ich oblężonych twierdzach

rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mocno oblężona twierdza, milordzie!
If you do everything right, there will be no struggle.
- Drone
O, to to. Bloodcult, ja ci szczerze radzę: idź na konsultacje do jakiegoś terapeuty. Twoje widzenie świata przepuszczone już jest przez szereg srogich filtrów i wzmacniaczy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
No to po są te wszystkie akcje o ślubach z dworcami czy żyrandolami ?
- Bloodcult
Przychodzi Bloodcult do terapeuty i mówi:
- chce żyć w heteroseksualnym związku
- chce mieć tyle dzieci na ile pozwoli zdrowie żony
- raz w tygodniu chodzę na Mszę
Przychodzi margot do terapeuty i mówi:
- urodziłem się Michałem, ale potem stałem się Małgorzatą, a teraz jestem morgotem...
- przez rok byłem dezdomny bo uciekłem od feminiatki co mnie molestowała
- jestem osobom niebinarną więc raz jestem facetem a raz babą w zależności jak mi pasuje
- pomimo że mam siusiaka to jestem w związku z lezbijką
- dokonałem napadu na kierowcę furgonetki i olałem dozór policji a teraz płaczę że dostałem dwa miechy aresztu
- wszystko co robię to element przemyślanej walki o prawa "osób LGBT"
Tak Drone, masz rację, to ja jestem nienormalny i powinienem się leczyć xD
- Bloodcult
@wonsz
Jak margot będzie umierał to mam nadzieję że na łożu śmierci z uśmiechem wspomni i swoją bezdomność i areszt oraz z dumą powie "ale przynajmniej Bloodcult miał ból dupy...". Naprawdę chciałbym aby to były jego ostatnie słowa u krańcu jego złotej jesieni
Jak margot będzie umierał to mam nadzieję że na łożu śmierci z uśmiechem wspomni i swoją bezdomność i areszt oraz z dumą powie "ale przynajmniej Bloodcult miał ból dupy...". Naprawdę chciałbym aby to były jego ostatnie słowa u krańcu jego złotej jesieni

- Ascetic
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Nie mierz innych swoją miarą, Man. To że żyjesz na złość innym nie znaczy, że wszyscy też muszą
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Bloodcult
Ja ? Przecież to wonsz sugerował że stosowność takich akcji mierzy się tym aby wywołać ból dupy u "takich jak ja" 
Z resztą on ma rację. Miałem kiedyś takiego znajomego, znasz go i to nawet dobrze, robił wokół siebie podobny szum: szatan, lgbt, feminizm. Wszystko dla poklasku i wywołania "bólu dupy" u obcych ludzi widzianych na Facebooku
Wiele się to różniło od margota ?

Z resztą on ma rację. Miałem kiedyś takiego znajomego, znasz go i to nawet dobrze, robił wokół siebie podobny szum: szatan, lgbt, feminizm. Wszystko dla poklasku i wywołania "bólu dupy" u obcych ludzi widzianych na Facebooku

Wiele się to różniło od margota ?
- Drone
Ale Bloodcult, tu nie chodzi o to, co inni robią, tylko o to, co Ty robisz, mówisz i jakim - delikatnie mówiąc skrzywionym i nie mającym zakotwiczenia w rzeczywistości - poglądom hołdujesz. Dlaczego zawsze musisz mieć na podorędziu kogoś innego, na tle którego chcesz błyszczeć właściwym światłem? To, że ktoś kradnie miliony złotych, a inny wynosi ze sklepu Harnasie, nie robi z tego drugiego wzorca moralnego.
- Drone
Nie, mówi tak:
- sprzedałem wszystkie płyty blackmetalowe i wyrzekłem się szataństwa, choć wcześniej bardzo mnie to zajmowało,
- wiem na pewno, jaka droga jest właściwa,
- środowiska LGBT chcą ośmieszyć i zniszczyć rodzinę,
- ktoś z zewnątrz steruje wyborami na Białorusi,
- środowiska wrogie Polsce wpływają na życie publiczne za pomocą obcych mediów,
- trwa zmasowana nagonka na Kościół.
Gdyby terapeuta uznał, że wszystko jednak jest ok, powiedz na koniec tak:
- uważam, że Kościół płaci podatki jak wszyscy,
- uważam, że Kościół nie ukrywa systemowo pedofilii.
- Bloodcult
Nic nie pisałem o Białorusi więc nie wiem czemu miałbym rozmawiać z terapeutą o wyborach w kraju który mam w dupie 
Właściciele Polskojezycznych mediów to nie żadna tajemnica więc nie jest to kwestia na rozmowy z terapeutą.
Bardzo chętnie wysłucham opinii terapeuty co do ślubu z dworcem czy żyrandolem
Jest to nie nosi wszelkich znamion ośmieszania to nie wiem co ma
Kościół płaci podatki z tym że ty nie rozumiesz że podatki się płaci od dochodu a nie od przychodu. Więc nie mnie jest potrzebna wizyta u terapeuty a tobie u księgowego albo nawet u pani co uczy w szkole podstaw przedsiębiorczości
Jak opowiem terapeucie czym jest black metal i o tym jak skończył Dead czy Nodtveidt albo o tym co mówił Arioch w wywiadach albo o czym śpiewał Unpure to myślę że przyzna mi rację
Nigdzie nie pisałem że droga którą podążam jest najwłaściwsza
z całą pewnością wiem że droga lewacka jest najbardziej niewłaściwa 

Właściciele Polskojezycznych mediów to nie żadna tajemnica więc nie jest to kwestia na rozmowy z terapeutą.
Bardzo chętnie wysłucham opinii terapeuty co do ślubu z dworcem czy żyrandolem

Jest to nie nosi wszelkich znamion ośmieszania to nie wiem co ma

Kościół płaci podatki z tym że ty nie rozumiesz że podatki się płaci od dochodu a nie od przychodu. Więc nie mnie jest potrzebna wizyta u terapeuty a tobie u księgowego albo nawet u pani co uczy w szkole podstaw przedsiębiorczości

Jak opowiem terapeucie czym jest black metal i o tym jak skończył Dead czy Nodtveidt albo o tym co mówił Arioch w wywiadach albo o czym śpiewał Unpure to myślę że przyzna mi rację

Nigdzie nie pisałem że droga którą podążam jest najwłaściwsza