A Australia bierze udział w Eurowizji. Geografia geografią z tym kawałkiem Turcji, ale to bez znaczenia, bo kulturowo nie mają z nami nic wspólnego. Kulturowa Europa kończy się na granicy Turcji, której mieszkańcy mają więcej wspólnego z Marokiem, niż Bułgarią.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
Ok autostopem jedzie się tam, gdzie zawiozą, więc obojętne jaki kontynent:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-08-2020, 19:46A Australia bierze udział w Eurowizji. Geografia geografią z tym kawałkiem Turcji, ale to bez znaczenia, bo kulturowo nie mają z nami nic wspólnego. Kulturowa Europa kończy się na granicy Turcji, której mieszkańcy mają więcej wspólnego z Marokiem, niż Bułgarią.
Ale wyczuwam podtekst rasistowski, koledzy lewacy i antifiarze proszę sprowadzić Sebę do parteru i wrzucić tego zina na listę zakazaną.
Mniemam, że to tylko przez gorąco.
BTW jednak wszystkie kraje bałkańskie mają sporo nawiązań do kuchni tureckiej, podejrzewam, że genotyp dzięki wojsku też mają mocno turecki.
Mino, że Słowianie, to są ciemniejsi od nas, czy takich Słowaków lub Czechów.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
serio ? nie wiedziałem
co ty patrzysz ?

no ale jakby faktycznie patrzeć pod wzgledem piłkarskim to jednak europa

chociaż to może być mylące bo wlaśnie Australia gra eliminacje w Azji

równie dobrze Japonia mogłaby grać w Oceanii gdyby tylko chciała;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Varg uzasadnił jaki ma problem z Polską i Polakami:
Civic Nationalist Christian Zealots who blame everybody else for their own stupidities, and who blames Germany for everything wrong ever...
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Z tymi Niemcami to akurat niezbyt mądre. Bardziej nie lubimy teraz Rosji.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Medard
Ja tylko nie lubię polityki władz Rosyjskich, samych Rosjan lubię.
Bardziej nie lubię Niemców, mimo, że mam częściowo germańskie pochodzenie, oprócz Polaków, miałem przodków Niemców i Holendrów.
To jest jakby organiczne, niezależne ode mnie, nawet nie lubię przejeżdżać przez Niemcy, cieszę się, gdy już jestem w Szwajcarii lub Danii.
To chyba za ich dokonania na mojej rodzinie, jedni dziadkowie byli w obozie na Litwie, drugi uciekł z transportu do obozu i przez całą wojnę musiał się ukrywać, najpierw w lesie potem na fałszywych papierach pracował u znajomego rolnika. Dom moich pradziadków został wyznaczony do wyburzenia, bo Niemcy planowali zrobić tam poligon, sami musieli go rozebrać i przenieść w inne miejsce. Jeden wujas jako niemowlę był na rękach matki, gdy szła do stodoły, która miała być później podpalona przez Niemców, coś się stało, że jeden podszedł i podobno uderzył ją kolbą karabinu, przewróciła się i uniknęli przyjemności zgrilowania.
Bardziej nie lubię Niemców, mimo, że mam częściowo germańskie pochodzenie, oprócz Polaków, miałem przodków Niemców i Holendrów.
To jest jakby organiczne, niezależne ode mnie, nawet nie lubię przejeżdżać przez Niemcy, cieszę się, gdy już jestem w Szwajcarii lub Danii.
To chyba za ich dokonania na mojej rodzinie, jedni dziadkowie byli w obozie na Litwie, drugi uciekł z transportu do obozu i przez całą wojnę musiał się ukrywać, najpierw w lesie potem na fałszywych papierach pracował u znajomego rolnika. Dom moich pradziadków został wyznaczony do wyburzenia, bo Niemcy planowali zrobić tam poligon, sami musieli go rozebrać i przenieść w inne miejsce. Jeden wujas jako niemowlę był na rękach matki, gdy szła do stodoły, która miała być później podpalona przez Niemców, coś się stało, że jeden podszedł i podobno uderzył ją kolbą karabinu, przewróciła się i uniknęli przyjemności zgrilowania.
- Medard
Zawsze nie lubiłem tego Varga, niech muslimy zgwałco we Francji tego norweskiego przydupasa Niemców.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Brzmi znajomo xDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- vicek
Varg też ma swoje " own stupidities " typu wstawienie zdjęcia Adolfa Hitlera z podpisem "tak wygląda człowiek inteligentny " Szkoda że Varg nie wie kto go opłacał ....
- Bloodcult
Roba Darkena podobno opłaca Soros...
- Hatefire
Akurat wiadomo kto opłacał Hitlera. Junkierskie ziemiaństwo, właściciele koncernów przemysłowych i bankierzy. Do czasu im się opłacało.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
- vicek
- Hatefire
Nie są mi znane żydowskie asocjacje koncernu Kruppa czy IG Farben, jeśli chodzi o junkrów, to już w ogóle nie wchodziło to w grę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
Sami Żymianie, potomkowie zwycięzców z lasu teutoburskiego.
- Triceratops
To przeczytaj ksiazke Anhtony'ego Suttona "Hitler i Wall Street", znana pozycja, jeszcze z ubieglego wieku. Mnostwo zdjec dokumentow.
woodpecker from space
- Hatefire
No ok nie jest tajemnicą, że koncern Forda, IBM czy instytucje finansowe z USA współpracowały z III Rzeszą. Zresztą taka natura kapitalizmu, chciwość jest dobra i może to skurwysyn, ale to nasz skurwysyn. Niemniej decydująca była właśnie rola starego ziemiaństwa i niemieckich przemysłowców i tyle. Oni go wynieśli do władzy reszta to przypiski.Triceratops pisze: ↑18-08-2020, 08:26To przeczytaj ksiazke Anhtony'ego Suttona "Hitler i Wall Street", znana pozycja, jeszcze z ubieglego wieku. Mnostwo zdjec dokumentow.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Z dokumentow, ktore wstawil Sutton wynika, ze wiekszosc kasy przyszla z USA. I to byly naprawde wielkie pieniadze. Jeden brat prawcowal w Niemczech, drugi brat piastowal to samo stanowisko w filii firmy w USA. No ale, jakis tam stosunek kosztow byl pewnie.
woodpecker from space
- Bloodcult
Może i wynieśli go do władzy kapitaliści ale Holokaustu dokonał jako socjalista, z resztą taka mordercza natura socjalizmu.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Dobrze, że w Chile... oh wait...
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!