MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: MARE
co jak co ale akurat te wokale sa bardzo dobre
- Gall
Ebony Tower BDB. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem całość, nie zrobiło to na mnie zupełnie wrażenia. Z czasem magia tego materiału zaczęła działać. Kapitalny klimat ma ta płyta. Wynagrodziła mi tę całą komedię z wiecznym przekładaniem premiery.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Potwierdzam, "Ebony Tower" bardzo dobra rzecz. Wokale dodają własnego charakteru. Dość "uduchowiony" materiał, choć złośliwi powiedzą, że zbyt miękki jak na bm i w sumie nie będę się z nimi kłócił.
Mnie hype ominął, ale płytę raz na jakiś czas włączam z przyjemnością.
Bardziej jednak mnie jara perspektywa usłyszenia dwójki VEMOD.
Mnie hype ominął, ale płytę raz na jakiś czas włączam z przyjemnością.
Bardziej jednak mnie jara perspektywa usłyszenia dwójki VEMOD.
-
Masz zatem bardzo dobry gust, bo to chyba najlepsze co obecnie wydaje TP. Tzn. te materialy maja pewne wady, ale czuc ze bedzie z tego cos wiecej, musza tylko okrzepnac.dzik pisze:Kwestia gustu po prostu. Mnie jakoś w większości nie leżą te kapele z Terratur. Jedynie Whoredom Rife, Knokkelklang i Misotheist mi pasują.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dwa z wymienionych moim skromny zdaniem to to co jest słuchalne - jak dla mnie - w katalogu tej śmiesznej wytwórniBless this tongue pisze:Masz zatem bardzo dobry gust, bo to chyba najlepsze co obecnie wydaje TP. Tzn. te materialy maja pewne wady, ale czuc ze bedzie z tego cos wiecej, musza tylko okrzepnac.dzik pisze:Kwestia gustu po prostu. Mnie jakoś w większości nie leżą te kapele z Terratur. Jedynie Whoredom Rife, Knokkelklang i Misotheist mi pasują.
Poro
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Moim zdaniem wokale to najlepsza rzecz na lp. Bardzo podnosi poziom.Bless this tongue pisze:co jak co ale akurat te wokale sa bardzo dobre
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nie byłem wielkim fanem "Ebony Tower" kiedy się ukazała, ale dzisiaj już mogę przyznać, że to bardzo dobra płyta. Dzisiejszy Mayhem mógłby się od nich nauczyć co nieco... Chylę czoła. Był kiedyś taki temat "przewartościowało mi się", ale wolę napisać o tym tutaj.
- nicram
ultravox pisze: Mayhem mógłby się od nich nauczyć co nieco...

Choć myślę, że Deicide jako amerykański black metal nie pobiłeś...
all the monsters will break your heart
- Ascetic
;-) obawiam się, że długo nikt nie będzie w stanie przebić tej sławetnej ankiety ;-) nawet dzisiaj we fracu jak kupował jam dobroci wszelakie, słyszałem, że ekspedientki szeptały, że benton z tym krzyżem na czoleee to rasowy blek metylowiec był ... nie kłamię ;-0nicram pisze:ultravox pisze: Mayhem mógłby się od nich nauczyć co nieco...
Choć myślę, że Deicide jako amerykański black metal nie pobiłeś...
Poro
- Bohdan
i jeszcze te announcementy wszędzie, od tiktoka po forum karpackich grzybiarzy...
...one of the biggest launches yet.
Should be one for the books.
Announcements every day next week,
some surprises I’m sure...

...one of the biggest launches yet.
Should be one for the books.
Announcements every day next week,
some surprises I’m sure...