+1000000
INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: INCANTATION
kawalek taki se, ale brzmienie fatalne, plastikowy werbelek i 0 smoly. Totalnie tego nie kupuje, gdzie diabel. Casus ostatnich plyt Immolation.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Bardzo dobrze, że pogrzebali przy brzmieniu, czekam na odpowiedź Revenge.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- vicek
- zahartowany metalizator
-
- w mackach Zła
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Chłopaki, wcale mi nie chodziło, by porównywać Vader do Incantation, ale ten drugi wypuszczony numer jakoś tak mi się skojarzył - dwuminutowy, bardzo dynamiczny strzał bez kombinowania, prosto w mordę. Pod względem jakości nagrań oczywiście bohaterowie tego tematu są dwie klasy wyżej - Vader mógł się zbliżyć przy okazji "De Profundis" i w zasadzie tyle.
Co do tego, że Incantation pozostaje w podziemiu i nadal będzie nagrywać hermetyczne, siermiężne płyty dla garści fanów - nie mam wątpliwości, że tak zostanie do samego końca i chwała Johnowi, Kyle'owi i pozostałym panom za to.
Co do tego, że Incantation pozostaje w podziemiu i nadal będzie nagrywać hermetyczne, siermiężne płyty dla garści fanów - nie mam wątpliwości, że tak zostanie do samego końca i chwała Johnowi, Kyle'owi i pozostałym panom za to.
-
- w mackach Zła
+miljonDeathhammer66 pisze: ↑10-08-2020, 22:44Chłopaki, wcale mi nie chodziło, by porównywać Vader do Incantation, ale ten drugi wypuszczony numer jakoś tak mi się skojarzył - dwuminutowy, bardzo dynamiczny strzał bez kombinowania, prosto w mordę. Pod względem jakości nagrań oczywiście bohaterowie tego tematu są dwie klasy wyżej - Vader mógł się zbliżyć przy okazji "De Profundis" i w zasadzie tyle.
-
- rasowy masterfulowicz
O to to właśnie.
-
- w mackach Zła
z CD i na odpowiednim sprzęcie będzie ładnie to pykało
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to możemy odliczać do premiery. Cieszycie się? Przynajmniej będzie można pogadać o muzyce 

- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ja czekam bardzo, czuje że będzie bdb
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Tak, czekam! Bez pełnego pęcherza i z luźnymi bryczesami
spieszę z wyjaśnieniem graniczącym z retoryką - jestem niemal w 100% pewny w przypadku TEGO Zespołu, że nie będę zawiedziony. Nie bylem przez ostanie...hmmm.. ponad 20 lat, raczej teraz też się nie zawiodę.
Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek wyjdzie do mnie nośnik.

-
- w mackach Zła
Jeden z ostatnich bandów co dupy nie dająOgre pisze: ↑19-08-2020, 21:29Tak, czekam! Bez pełnego pęcherza i z luźnymi bryczesamispieszę z wyjaśnieniem graniczącym z retoryką - jestem niemal w 100% pewny w przypadku TEGO Zespołu, że nie będę zawiedziony. Nie bylem przez ostanie...hmmm.. ponad 20 lat, raczej teraz też się nie zawiodę.
-
Ja tam nic nie czuję. Ja to wiem. Idzie porcja świetnej muzyki a forumowy bełkot kilku kreatur o brzmieniu i barku jakowejś smoły uważam za pocieszny folklor tego miejsca.
- nicram
-
- w mackach Zła
+666Wódka i Piwo pisze: ↑20-08-2020, 09:03Ja tam nic nie czuję. Ja to wiem. Idzie porcja świetnej muzyki a forumowy bełkot kilku kreatur o brzmieniu i barku jakowejś smoły uważam za pocieszny folklor tego miejsca.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Nawet nie zamierzam udawać, że czekam z odsłuchem do przyjścia fizycznego nośnika. Ciekawość, co tym razem wysmażyli, przeważa. Pożyczam 

-
- w mackach Zła
w recenzjach dają bardzo wysokie noty 9,5/10
- Żułek
+1Deathhammer66 pisze: ↑20-08-2020, 12:40Nawet nie zamierzam udawać, że czekam z odsłuchem do przyjścia fizycznego nośnika. Ciekawość, co tym razem wysmażyli, przeważa. Pożyczam![]()

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist