Hehe, może i o to chodzi. Jak Tomi taki zestresowany mieszkaniem w amityville to i z ruchania nici

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Hehe, może i o to chodzi. Jak Tomi taki zestresowany mieszkaniem w amityville to i z ruchania nici
Chyba najlepiej wrzucić na https://wetransfer.com/ - jak wkleisz link to nie ma limitu ściągnięć i kto będzie chciał to pobierze, a filmik zniknie z ich serwerów po 7 dniach.
Nie ma co płakać Tomaszu w poduszki jak dziewczyny. Na rozterki duszy polecam następujący zestaw: Deicide, Legion, Mortal Throne of Nazarene, Diabolical Conquest, Failures for Gods, Close to a World Below, Altars of Madness, Covenant. Powinno pomóc. No i najważniejsze, odstaw używki.tomaszm pisze: ↑27-08-2020, 22:49
Ja pierdole- swoimi działaniami w życiu dokonujemy masę gorszych lub jeszcze gorszych posunięć. W życiu tak się koszmarnie nie czułem- jakbym mógł cofnąć czas bez względu na swoje jestestwo kurwa zrobiłbym to od razu. Choćbym miał to przepłacić życiem. Ja pierdole ściągnąłem najlepszych ludzi w branży"tzw demonologicznej"którzy uświadomili mnie że to nie demony mnie napierdalają ale,że sam wykreowałem sytuację gdzie dusza nie może zaznać spokoju. Ja pierdole- przeżyłem dzisiaj duchowe katharsis. Pierdole- wymeldowuję się - idę płakać w poduszkę. Jutro możecie sobie poużywać. Smacznego.
Możesz bardziej opisać w jaki sposób i prawdopodobnie dlaczego tak się stało według tych speców?
...nawrócenie. Niewierny Tomasz sie nawróci i będą razem z bloodcultem wkurwiać nicrama.
Że trwałą robi niezbyt trwałą. Taka baba z nietrwałą trwałą może w chuj wystraszyć.
Błagam nie...pr0metheus pisze: ↑28-08-2020, 10:25...nawrócenie. Niewierny Tomasz sie nawróci i będą razem z bloodcultem wkurwiać nicrama.
Nie no, naobiecywał wczoraj a teraz głuchą świnie udaje. Ja już sobie wieczór zarezerwowałem na oglądanie piekielnych kręgów u Tommiego na kwadracie. Jeden miał być w kiblu. No nic, pozostaje browar i netfliks. Jak przystało na nihiliste.