HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
HATE
Listenable wstawiła.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
HATE
Na stronie www.hatesatanic.org jest do zassania kolejny kawałek z nadchodzącej płyty. Czekam, zacieram ręce - będzie rzeź 

- knaar
- rasowy masterfulowicz
HATE
http://www.hatesatanic.org/audio/Founta ... eavens.mp3
Bardzo soczysta rzecz. Obowiązek zakupić, niestety z T'EA. A w tym numerze dodatkowo nikomu niepotrzebne CETI.
Bardzo soczysta rzecz. Obowiązek zakupić, niestety z T'EA. A w tym numerze dodatkowo nikomu niepotrzebne CETI.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
HATE
Zarąbista płyta. Nowa jakość dla Hate. Całe szczęście, że nie nagrali znowu takiej nudy, jaką niewątpliwie był "Awakening...". Ten industrialny posmak, bardziej wpadające w ucho riffy, niekiedy zachaczające nawet o nowy Mayhem czy kojarzące się z Behemoth, sprawiają że bardzo dobrze się tego słucha. Płyta stanowi zwartą całość, a jednocześnie każdy utwór jest niezależnie świecącą gwiazdą.
Szkoda, że musiałem przy okazji nabyć CETI, ale udało mi się w niecałą godzinę upchnąć tę płytkę na allegro, więc nie narzekam.
Szkoda, że musiałem przy okazji nabyć CETI, ale udało mi się w niecałą godzinę upchnąć tę płytkę na allegro, więc nie narzekam.
- Fag Slayer
- rozkręca się
HATE
mnie sie bardzo podoba brzmienie tej płyty. Nie jebie plastikiem w przeciwieństwie do Traumy (niestety)
If you hold your head still I will milk the cow
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
HATE
Właśnie sobie odkurzam "Victims" i nie mogę wyjść z podziwu nad tymi czterema kawałkami. Brzmienie jednak się zestarzało. Stopy chujowe, ale to drobiazg. Bas schowany (o wiele fajniej chodzi na demówce!) - trudno. To detale. Szkoda, że nie skomponowali wtedy całej płyty...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Blackult
- rasowy masterfulowicz