TENEBRIS - powrót komety!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
juz sie nie moglem doczekac informacji o powrocie Tenebrisa... jakies wiecej info dotyczace nowych numerow? bedzie cos?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
ee ten tego nowe to jeszcze w sinej dali gdzieś se lezy, ja tu sprężam i naprężam załogę żeby sobie przypomniała Cometa bo to że promo było 3 utworowe wcale nie znaczy że mieliśmy tylko tyle materiału łącznie było 7 ogranych czytaj gotowych nómerów ize 2 w szkieletach czyli akurat żeby usmażyć nie za długa płytę i to mnie teraz najbardziej zajmuje zrealizować the Comet jako album. Ale droga jeszcze długa i nie ma co czarować trochę czasu minie zanim to sobie nawrucimy na umysły więc póki co woda w usta.
- Najprzewielebniejszy
daj dobra Boziu panom z Tenebris sily i wytrwalosci by tym razem sie udalo... 

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
hehe.. no wymiekam - wlasnie takiej odpowiedzi mozna sie bylo spodziewac
pozdrawiam w zimowej bieli i niech mroczność zstapi na Wasze posty
pozdrawiam w zimowej bieli i niech mroczność zstapi na Wasze posty
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Maleficio
- Kontakt:
- roman
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Mayh[/i]
Gwoli ścisłości, stronka Tenebris nie działa, a to co było poprzednio to jakieś starocie, mam nadzieję że niebawem pojawi sie coś aktualnego łącznie z jakąś muzyczką chociaż we fragmentach do posłuchania...
[/quote]
[url]http://www.tenebris.igk.pl/mp3.htm[/url] - a to co?
Gwoli ścisłości, stronka Tenebris nie działa, a to co było poprzednio to jakieś starocie, mam nadzieję że niebawem pojawi sie coś aktualnego łącznie z jakąś muzyczką chociaż we fragmentach do posłuchania...
[/quote]
[url]http://www.tenebris.igk.pl/mp3.htm[/url] - a to co?
- Maleficio
- Kontakt:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by Mayh[/i]
Ehhh metalofcy... Szkoda czasu z wami dwoma gadać...
Oczekuję na kąśliwe riposty panowie metalofcy. [/quote]
gdybys mial za grosz rozumu to wiedzialbys ze nikt nie nabija sie z Twojej niewiedzy, tylko.. z reszta niewazne...
Ehhh metalofcy... Szkoda czasu z wami dwoma gadać...
Oczekuję na kąśliwe riposty panowie metalofcy. [/quote]
gdybys mial za grosz rozumu to wiedzialbys ze nikt nie nabija sie z Twojej niewiedzy, tylko.. z reszta niewazne...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Impious
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Mayh[/i]
Oj tam odrazu troll... ciekaw jestem i tyle waszej wiedzy na temat Tenebris bo w końcu [b]to forum poświęcone tej kapeli[/b] a tu zaraz atak na mnie...
Ale zwracam honor Panu romanowi, fakt, stronka raz działa a raz nie, zapewnie jakies zmiany sie szykują, ale te marne 6 mp3 jakoś mnie niezadowala, zwłaszcza że sa fragmentaryczne i nie najlepszej jakości... To tak samo jakby Pan roman posłuchał minuty slayera powiedzmy z hell awaits, tudzież minutki z ostatniego dajmy nato ulver... no co można po takim przesłuchaniu powiedzieć...
Mam nadzieję że wyjdą krążki... [/quote]
Kurwa zaraz sie zleje!!!
Poza tym to pan Roman pewnie o wiele lepiej od ciebie zna Slayer i Ulver!
Oj tam odrazu troll... ciekaw jestem i tyle waszej wiedzy na temat Tenebris bo w końcu [b]to forum poświęcone tej kapeli[/b] a tu zaraz atak na mnie...
Ale zwracam honor Panu romanowi, fakt, stronka raz działa a raz nie, zapewnie jakies zmiany sie szykują, ale te marne 6 mp3 jakoś mnie niezadowala, zwłaszcza że sa fragmentaryczne i nie najlepszej jakości... To tak samo jakby Pan roman posłuchał minuty slayera powiedzmy z hell awaits, tudzież minutki z ostatniego dajmy nato ulver... no co można po takim przesłuchaniu powiedzieć...
Mam nadzieję że wyjdą krążki... [/quote]
Kurwa zaraz sie zleje!!!
Poza tym to pan Roman pewnie o wiele lepiej od ciebie zna Slayer i Ulver!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt: