Przypomnij. Jak to oni mówią, trzeba stanąć w prawdzie
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Przypominam zatem uprzejmie: viewtopic.php?p=1627945#p1627945
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Nerwowy
No to już było kurestwo over 9000 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Fałszywe oskarżenie rzucone na osobę świecką nie liczy się. Natomiast oskarżanie osoby duchownej, nawet jeżeli zasadne, jest niedopuszczalne!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
To trochę też jest tak, że przebywanie w oblężonej twierdzy podbudowuje skutecznie ich ego. Gdy zostaną zmarginalizowani i upchnięci ostatecznie w kilku piwniczkach, będą pękać z dumy, że choć zły świat (za pieniądze Sorosa!) zniszczył potęgę Kościoła, to oni nadal pozostali na posterunku.
- Bloodcult
Ale masz ból dupy o tamten artykuł. To byłeś Ty ? Jeśli tak to dobrze że cie zwolnili, obrońco pedofilów !
@Nerwowy
Tak, masowy, zorganizowany. Policja milczy, prokuratura milczy. Tylko ty i Drone jesteście tacy mądrzy ze to widzicie. Wszyscy inni są głupi i boją się księdza. Wy mądrzy bo słuchacie metalu i czytacie oko.press.
@Nerwowy
Tak, masowy, zorganizowany. Policja milczy, prokuratura milczy. Tylko ty i Drone jesteście tacy mądrzy ze to widzicie. Wszyscy inni są głupi i boją się księdza. Wy mądrzy bo słuchacie metalu i czytacie oko.press.
- Bloodcult
Widzę że bardzo na to czekasz. Powtarzaj dalej że chodzi ci tylko o podatki i obecność na świętach państwowychDrone pisze: ↑16-09-2020, 20:00To trochę też jest tak, że przebywanie w oblężonej twierdzy podbudowuje skutecznie ich ego. Gdy zostaną zmarginalizowani i upchnięci ostatecznie w kilku piwniczkach, będą pękać z dumy, że choć zły świat (za pieniądze Sorosa!) zniszczył potęgę Kościoła, to oni nadal pozostali na posterunku.

Z tym sorosem to widzę że ci korba nieźle bije. Napisz może coś jeszcze o babci i ślubie koscielnym. Albo że boję się śmierci. Albo coś o drugim policzku. Albo wstaw jakiegoś mema o Mitrze albo otyłym biskupie

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale nadal wije się jak piskorz. Jak każdy katol przyciśnięty do muru swoich kłamstw.
all the monsters will break your heart
- Drone
@Bloodcult
Nieładny atak powodowany brakiem argumentów. Na złość Sorosowi wybielaj pedofilów.
Nieładny atak powodowany brakiem argumentów. Na złość Sorosowi wybielaj pedofilów.
- Drone
Nieprawda, nigdy nie twierdziłem, że chodzi tylko o podatki. Chodzi o wypchnięcie Kościoła z przestrzeni publicznej, marginalizację i zrównanie w prawach ze związkiem hodowców chryzantem ozdobnych.
- Bloodcult
Dobrze, dobrze, zrobimy to i będziemy Wielką Lechią :*
- Drone
- WaszJudasz

Możesz być pewien, że zawsze w wolnej chwili przypomnę ci ten epizod, gdy zechce ci się wspomnieć
zwykłą przyzwoitość w rzucaniu oskarżeniami
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
A niby gdzie się tam rozminąłem z prawdą ? Rodzice zabrali dzieci ze szkoły ? Zabrali ! A dlaczego ? A to dlatego że uczył tam pedofil ! Szkołę zamknięto ? Zamknięto !
- WaszJudasz
Cierpisz na katosklerozę czy katoślepotę?
Wytłuszczenie moje. Masz coś jeszcze do dodania?
- Bloodcult
Gdyby jasno przekonał rodziców że ich dzieci są bezpieczne to by nie zabrali. Przypomnę że nie pojedynczy rodzice zabrali dzieci, tylko ilość na tyle znacząca ze szkołę zamknięto.
Poza tym jaki masz interes aby tego gościa bronić ? Ważniejsza dla ciebie ciepła posadka tego typa czy bezpieczeństwo dzieci ?
Poza tym jaki masz interes aby tego gościa bronić ? Ważniejsza dla ciebie ciepła posadka tego typa czy bezpieczeństwo dzieci ?
- WaszJudasz
Nie rozmawiamy o dyplomacji, tylko faktach. Będziesz miał wreszcie jaja, by przyznać, że pomówiłeś tego człowieka całkowicie bezpodstawnie o krycie pedofila, lub wskazać jakiekolwiek ku temu podstawy, czy mogę od dziś nazywać cię zakłamaną kurwą?
Odczuwam dziwną satysfakcję z wykazywanie twojego skurwienia.
Dla niebędących w temacie: w rzeczywistości dyrektor szkoły tego samego dnia, gdy otrzymał anonimową informację i zdjęcia, wezwał do szkoły matkę dziecka i tego nauczyciela, doprowadził do jego przyznania się i zgłosił sprawę na policję.
- Bloodcult
Może jeszcze to molestowanie dziecko nazwiesz zakłamaną kurwą co ? Rodziców co zabrali dzieci też nazwiesz zakłamanymi kurwami ?
Nie no kurde, rodzice zabierają dzieci ze szkoły bo dyrektor gówno zrobił w sprawie nauczyciela-pedofila a ja mam milczeć bo może jednak koleś zrobił wszystko co w jego mocy a rodziców troszkę poniosło.
Oko.press pomawia abp. Rysia bo nie odpowiedział na pismo którego nie dostał (SIC!) i to nie jest zakłamane kurestwo. Zakłamanym kurestwem nam być oczywiście ja bo śmiem wątpić że dyrektor załatwia sprawę bez zarzutu a rodzice i tak zabierają dzieci ze szkoły xD
Nie no kurde, rodzice zabierają dzieci ze szkoły bo dyrektor gówno zrobił w sprawie nauczyciela-pedofila a ja mam milczeć bo może jednak koleś zrobił wszystko co w jego mocy a rodziców troszkę poniosło.
Oko.press pomawia abp. Rysia bo nie odpowiedział na pismo którego nie dostał (SIC!) i to nie jest zakłamane kurestwo. Zakłamanym kurestwem nam być oczywiście ja bo śmiem wątpić że dyrektor załatwia sprawę bez zarzutu a rodzice i tak zabierają dzieci ze szkoły xD
- WaszJudasz
Tylko ciebie, zakłamana kurwo. Nazywanie kłamcami ofiar pedofilów jest zresztą twoją domeną, też zapomniałeś?
Przestań wycierać sobie mordę tymi dziećmi, rodzicami i dyrektorem. Pokazałeś dobitnie, że wartości takie jak prawda i przyzwoitość masz w dupie, nie masz się więc prawa już nigdy na nie powoływać.
- Bloodcult
Która ofiarę nazwałem kłamcą ?