Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
No jak tam szajbusku ? Masz już te listę ofiar których słowa i krzywdę zanegowałem albo chociaż podważyłem ich wiarygodność ?
Lekarstewka dzisiaj już wziąłeś ? Czy może jak dzik czy Piwo i Wódka przyszedłeś tylko posmrodzić i poubolewać nad faktem że śmiem tu w ogóle pisać ?
Lekarstewka dzisiaj już wziąłeś ? Czy może jak dzik czy Piwo i Wódka przyszedłeś tylko posmrodzić i poubolewać nad faktem że śmiem tu w ogóle pisać ?
- Drone
Bloodcult, po co tu jeszcze piszesz? Jaki masz w tym cel?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rozmowa z tym katolskim czymś zawsze prowadzi do wniosków, które tutaj przedstawiłeś. To zakłamana qra jest po prostu.WaszJudasz pisze: ↑16-09-2020, 21:52Tylko ciebie, zakłamana kurwo. Nazywanie kłamcami ofiar pedofilów jest zresztą twoją domeną, też zapomniałeś?
Przestań wycierać sobie mordę tymi dziećmi, rodzicami i dyrektorem. Pokazałeś dobitnie, że wartości takie jak prawda i przyzwoitość masz w dupie, nie masz się więc prawa już nigdy na nie powoływać.
all the monsters will break your heart
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Szkoda, bo wydawało mi się kiedyś, że pogadanie z kimś, kto przeszedł taką przemianę, może być mimo wszystko ciekawe. Niestety, krok po kroku wyszło, że w tym wypadku stoczenie się w katolicyzm było połączone z taką degrengoladą moralną i intelektualną, że jest to po prostu przykre.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
Wpadłeś i obrzucałeś mnie stekiem wyzwisk. No super sobie pogadałeś 
Leki wziąłeś ?

Leki wziąłeś ?
- WaszJudasz
Nie każdy ma taką rutynę dnia jak ty.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
Ja nie mam bo nie muszę. Nie wyzywam ludzi, nie obrażam ich, nie łażę po forum szukając zaczepki. To ty masz problem i próbujesz dorabiać sobie do tego ideologię.
- Bloodcult
Przez ostatnie pół roku co rusz wywoływałeś mnie w tym temacie a dziś pytasz mnie po co ja tu piszę ?
Zastanów się nad swoim postępowaniem, ok ?
- WaszJudasz
O, znowu katoskleroza.
- Bloodcult
Wczoraj twierdziłeś że ofiary nazywałem kłamcami ale żadnego cytatu nie wkleiłeś. Dzisiaj twierdzisz że obrażam i wyzywam ludzi. Nie wspominając że sam mnie obrażasz i wyzywasz w każdym poście.
Kto tu jest nienormalny i ma problem ?
Kto tu jest nienormalny i ma problem ?
- nicram
I to postępująca. To, że mnie ten śmieć wyzywał wielokrotnie jakoś przyjąłem, ale chciałbym jeszcze przypomnieć, że wyzywał także mojego 5 letniego syna od idiotów. Choć nigdy go nie widział na oczy i nie zamienił z nim nawet słowa.
- Drone
Wydawało mi się, że jeszcze jakaś dyskusja, czy poważna czy żartobliwa, jest jeszcze możliwa. Jednak idziesz w zaparte wbrew faktom i wbrew obiektywnym ustaleniom - i nie dziwię się, że niektórym puszczają nerwy, bo ile można tolerować tak namolne wciskanie kitu, jakie uprawiasz?
- Bloodcult
@nicram
Ty mnie bez powodu obraziłeś kilkadziesiąt (jak nie pod setkę) razy. A ja ciebie może że 3. A poza tym za twojego syna przeprosiłem.
@Drone
Ta dyskusja to chyba widzę że ma wyglądać tak że ty wstawiasz artykuł to mam dyskutować a jak go zaooram (jak ten ostani z oko.press gdzie Ryś miał odpowiedzieć na pismo którego nie dostał) to wtedy mam milczeć i się nie odzywać
Ty mnie bez powodu obraziłeś kilkadziesiąt (jak nie pod setkę) razy. A ja ciebie może że 3. A poza tym za twojego syna przeprosiłem.
@Drone
Ta dyskusja to chyba widzę że ma wyglądać tak że ty wstawiasz artykuł to mam dyskutować a jak go zaooram (jak ten ostani z oko.press gdzie Ryś miał odpowiedzieć na pismo którego nie dostał) to wtedy mam milczeć i się nie odzywać

- Drone
Tak by było najlepiej, ponieważ teraz dajesz do zrozumienia, że skoro Ryś nie dostał pisma, to Kościół jest niewinny, a wszystkie zarzuty pod jego adresem to fałszywe pomówienia i prowokacje (zapewne za pieniądze Sorosa).
- Bloodcult
Każde kolejne wkładanie mi w usta Sorosa zaczynam odbierać jako intencjonalne lekceważenie mnie i wyraz twojej pogardy wobec mojej osoby.
Ja ciebie szanuję i dyskutuje z tobą z szacunkiem. Ty natomiast pogardliwie mnie lekceważysz i robisz to pomimo zwracanej już wielokrotnie uwagi. Jak chcesz tak dyskutować to serio daruj sobie.
Ja ciebie szanuję i dyskutuje z tobą z szacunkiem. Ty natomiast pogardliwie mnie lekceważysz i robisz to pomimo zwracanej już wielokrotnie uwagi. Jak chcesz tak dyskutować to serio daruj sobie.
- WaszJudasz
W twoim wypadku wklejanie cytatów nie ma żadnego sensu, z uwagi na twoją postępującą katoślepotę. W tym momencie jesteś na tym poziomie, gdzie mając jawnie, biało na szarym, podetknięte pod nos własne słowa, najzwyczajniej w świecie je ignorujesz i pierdolisz dalej swoje, jakby ich nie było, dlatego napiszę tylko raz: skończyłem rozmawiać z tobą, bo kompletnie nie warto tracić czasu na dialogi, w których jedna ze stron najpierw domaga się dowodów, a postawiona wobec nich ignoruje je całkowicie i jednocześnie dalej ich się domaga. Bądź natomiast pewien, że przypomnę te fakty innym, gdy po raz kolejny rzuci mi się w oczy twoje pierdolenie w sferze, w której się skompromitowałeś.zakłamana kurwa pisze: ↑17-09-2020, 10:18Wczoraj twierdziłeś że ofiary nazywałem kłamcami ale żadnego cytatu nie wkleiłeś.
Jesteś pierwszą osobą na tym forum, której twórczość autentycznie mnie obrzydziła i która przekonała mnie w 100%, że z niektórymi naprawdę nie warto rozmawiać, bo rzucanie pereł przed wieprze to słaby model gospodarowania czasem.
- Bloodcult
@Drone
Po tym to że Ryś nie dostał pisma świadczy o tym że artykuł jest tendencyjny i ma na celu manipulacje. Po za tym za generalizowanie "Kościół jest niewinny" ? Mam rozpatrywać udział w lokalnej wspólnocie kategoriami "Kościół winny - Kościół niewinny" ?
Po tym to że Ryś nie dostał pisma świadczy o tym że artykuł jest tendencyjny i ma na celu manipulacje. Po za tym za generalizowanie "Kościół jest niewinny" ? Mam rozpatrywać udział w lokalnej wspólnocie kategoriami "Kościół winny - Kościół niewinny" ?
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jezu, Bloodcult, ty nie widzisz, że z tym Sorosem to Drone Cie teasuje jak rzymianin jezusa gąbką z octem, bo widzi, ze sie na serio oburzasz i zapluwasz po pachy frazesami o szacunku? xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- nicram
Ciekawe. To czy jednak obrażałeś, czy nie, bo niedawno pisałeś:zakłamana kurwa pisze: @nicram
Ty mnie bez powodu obraziłeś kilkadziesiąt (jak nie pod setkę) razy. A ja ciebie może że 3.
Rozumiem, że sam właśnie przyznałeś, że kłamiesz?