Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Dowcipy v. n'ta

01-10-2020, 13:13

Pacjent pisze:
01-10-2020, 13:02
Nie wiem skąd wziąłeś te fakty o mnie jako członie rn-oddział kraśnik.
amnezja? z twoich wieloletnich wysrywów w tym miejscu.

bardzo żałuję, że cisza w eterze ostatnimi czasy. tylu paranoicznych wysrywów nawet w psychiatryku się nie uświadczy> nieustająca rozrywka połączona z zażenowaniem.

co mniej popularne ksenofobia, homofobia i zwykłe urojenia się stały? jakieś nowe wytyczne od brunatnych klanów? dziecko się wstydzi ?
Poro
Pacjent

01-10-2020, 13:24

Dziecko, jeśli bawi Cię debata ze zmyślonymi cytatami z oponentów to proszę bardzo. Przecież wszyscy to widzą. :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-10-2020, 13:26

Ascetic pisze:
01-10-2020, 12:07
a mianowicie jakiej narracji?
Nazistowskie obozy koncentracyjne i te sprawy. Myślałem, że to oczywiste.
Ascetic pisze:
ps. a nawet jakby tak było, bo zaraz liczę, napiszesz mi o jakiej narracji jest mowa, to trzeba być nieźle jebniętym, żeby wszędzie wklejać swoje jazdy związane z trzecią rzeszą, kompletnie pomijając drugi, równie zbrodniczy system. no chyba, że się jest ruską onucą, to wówczas nawet to jakby logiczne jest.
A to już nie do mnie, ja tematu (-ów) zbytnio nie śledzę, więc nie skomentuję. :) Odniosłem się wyłącznie do mema, którego przekaz jest dla mnie jasny.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 13:29

Pacjent pisze:
01-10-2020, 13:24
Dziecko, jeśli bawi Cię debata ze zmyślonymi cytatami z oponentów to proszę bardzo. Przecież wszyscy to widzą. :)
napisz jeszcze to z 5 razy, to może z 4 co tutaj ci podbijają, się uświadczą w tym co sa uświadczeni. kolejnych 20 będzie ciebie jebać jak burą sukę. czyli będzie to na co zasługujesz.

myślisz, że jak zamilkniesz na tydzień to sie wszystko co tu wypisywałeś się wygumkuje? normalny jesteś? (<tu mogę odpowiedzieć)

to jak tam. co się stało? jakieś obawy, żeby się pokazywać jako faszysta, szowinista, homofob i rasista? co tam się zadziało? taki hopdoprzodu byłeś. co tylko takie delikatne sączonko poprzez suche memy z naziolami? stać ciebie na więcej. może coś opowiesz o gadkach na facebooku konfy na temat gwałtów? może wyłożysz co mikke uważa na temat kobiet? nie ma co się krępować. już wielokrotnie się z tej strony pokazywałeś.
Ostatnio zmieniony 01-10-2020, 13:36 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 13:32

Plagueis pisze:
01-10-2020, 13:26
Ascetic pisze:
a mianowicie jakiej narracji?
Nazistowskie obozy koncentracyjne i te sprawy. Myślałem, że to oczywiste.
a gdzie jest ta narracja? to taka ogólnoświatowa narracja jest? czy może jakieś kolejne urojonko? a może z jednego źródła idzie?

bo ja tu czytam, że na świecie tylko jedna narracja jest. inna niż ta co powyżej.
Poro
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-10-2020, 13:36

^ No raczej narracja dość popularna na świecie, skoro co jakiś czas wybuchają mniejsze i większe skandale z nią związane.
Urojonko? Niby czyje?
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 13:42

Plagueis pisze:
01-10-2020, 13:36
^ No raczej narracja dość popularna na świecie, skoro co jakiś czas wybuchają mniejsze i większe skandale z nią związane.
Urojonko? Niby czyje?
widzisz. z tego miejsca można odnieść wrażenie, że jedyna narracja w poslce to ta dotycząca "marksizmukultorowego" czy "ideologii lgbt".

ja tamtej narracji z mema nie postrzegam jako "dość popularnej na świecie". może dlatego, że nie grzeje mnie politykahistoryczna pisu polegająca na podgrzewaniu nienawiści do wszystkich państw ościennych, a medianarodowe, czy nczas odbieraj jako ruską tubę propagandową. właśnie. poczytaj "polskie" książki historyczne z lat 50'60 na temat lat 30tych. podobny ton nt. niemców. śmiem wątpić, czy kogokolwiek poza polakami i ruskimi ten temat interesuje i widzą jakieś z tym związane skandale.

no, ale dzieki. tylko potwierdziłeś, że niejaki pacjent dalej to miejsce traktuje jak kurwę. jako miejsce do propagowania konfiarskich debilzmów. nie pośmieje się ze śmiesznych rzeczy. będzie żył to co podadzą. jak przystało na bezwolne polityczne narzędzie.

ale tak. urojonko. jak się widzi, czego nie ma* to jak to nazywać?
*a jak jest, ma charakter marginalny i ten co to dostrzeże wyolbrzymia to. to też nie urojonko?
Poro
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-10-2020, 13:49

^ Powiem tak: polityka historyczna PiS i ich zawłaszczone media nie są tym, do czego bym podszedł bez uśmiechu politowania; nawet jeżeli to czasem taki trochę śmiech przez łzy, gdy się pomyśli o tym, że ta nędzna propaganda działa. Niemniej jednak, gdy słyszę po raz kolejny o "nazistowskich obozach zagłady", po prostu strzela mnie jasny ch**j; tak zwyczajnie i po ludzku. Owczarki też tam były nazistowskie, nie niemieckie?
Ascetic pisze:
01-10-2020, 13:42
ale tak. urojonko. jak się widzi, czego nie ma* to jak to nazywać?
*a jak jest, ma charakter marginalny i ten co to dostrzeże wyolbrzymia to. to też nie urojonko?
Oczywiście, że nie. Fakt to fakt i to, czy zjawisko ma charakter marginalny czy też nie, nie ma tu znaczenia. Urojenia z faktami wiele wspólnego nie mają. :sarcasm2:
Ostatnio zmieniony 01-10-2020, 13:53 przez Plagueis, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 13:52

Plagueis pisze:
^ Powiem tak: polityka historyczna PiS i ich zawłaszczone media nie są tym, do czego bym podszedł bez uśmiechu politowania; nawet jeżeli to czasem taki trochę śmiech przez łzy, gdy się pomyśli o tym, że ta nędzna propaganda działa. Niemniej jednak, gdy słyszę po raz kolejny o "nazistowskich obozach zagłady", po prostu strzela mnie jasny ch**j; tak zwyczajnie i po ludzku. Owczarki też tam były nazistowskie, nie niemieckie?
ps. nie chce mi się szukać. jak to takie gigantyczne skandale polityczne są związane z relatywizowaniem odpowiedzialności nazistów za np. holokaust, czy nazywanie nie po imieniu obozów koncentracyjnych to z chęcia poczytam o jakimś embargu, może odwołaniu ambasadora, może jakichś wydaleniach dyplomatów. BO SĄ TO POTĘŻNE ŚWIATOWE SKANDALE. co widzą tylko ruskie onuce z konfy i wychowani na polityce historyczenej PIS.

druga sprawa. jak postrzegasz tak, że wszyscy niemcy odpowiadają, za lata 30 i 40te, w tym komuniści, cyganie, żydzi, czy homoseksualiści, oczywiście narodowości niemieckiej to nie ma o czym rozmawiać. lecisz pacjentem i medardem. francuzi to muslimy, szwedzi i kanadyjczycy lewacy, a homoseksualiści to pedofile. słabe sprowadzenie wszystkiego do jednego mianownika.

z owczarkiem to dla mnie wyższy poziom abstrakcji. nie widzę związku (poza oczywistym) i przywoływania tej rasy psów.
Ostatnio zmieniony 01-10-2020, 13:58 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 13:55

Plagueis pisze:

Oczywiście, że nie. Fakt to fakt i to, czy zjawisko ma charakter marginalny czy też nie, nie ma tu znaczenia. Urojenia z faktami wiele wspólnego nie mają. :sarcasm2:
jak ktoś tobie wmówi, że takie są fakty to już owszem.
Poro
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

01-10-2020, 13:58

Nie tylko nazistowskie polskie obozy,
Niemcy w sporej części nie kojarzą takich sprawa jak 1 września, czy powstanie warszawskie.

W takiej retoryce, to każde określenie o Polsce byle było amerykańskie, niemieckie, czy izraelskie już jest ok.

Gdyby wszędzie pisali, że Polacy to naród pedofili, to też byśmy się cieszyli, bo to sprzymierzeńcy tak mówią.

Każdy ustawia interpretację historii pod siebie, bo to nie jest matematyka, ale są też granice.
Ostatnio zmieniony 01-10-2020, 14:00 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 14:00

Medard pisze:
01-10-2020, 13:58
Plagueis pisze:

Nie tylko nazistowskie polskie obozy,
Niemcy w sporej części nie kojarzą takich sprawa jak 1 września, czy powstanie warszawskie.

W takiej retoryce, to każde określenie o Polsce byle było amerykańskie, niemieckie, czy izraelskie już jest ok.

Gdyby wszędzie pisali, że Polacy to naród pedofili, to też byśmy się cieszyli, bo to sprzymierzeńcy tak mówią.
właśnie medrad. celnie.

ale tu trzeba odstawić tvpiss, biuletyny ipnu i nie być konfiarzem. bo tamci to nie wymażą, że polacy choćby w latach 20tych nie lepiej traktowali ruskich niż niemcy nas. ale to wymaga niezerojedynkowości, czy zwykłej przyzwoitości. ale wiadomo, lepiej wkleić obrażającego inną nacje, tak po całości, bez wyjątków mema. hehe. szkopy. hehe. pod kucowoonucowe wezwanie.

tak ładnie napisałeś, że to tam powyżej o francji/ muslimach uznajmy, że nie ma miejsca. takie urojonko. ok?
Poro
Awatar użytkownika
Medard

01-10-2020, 14:03

Ale polityka i historia niewiele mają wspólnego z przyzwoitością.

Lata zaniedbań naszego MSZ spowodowało, że w świadomości wielu ludzi na świecie odpowiadamy za holokaust, 2 wojnę, może teraz będzie Wietnam.
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 14:09

Medard pisze:

spoko, przy czym mówimy o koleżce, co zakładam, że nie jest politykiem a tylko się pruje na forum za psihuj. ale fakt. historie to mu wykłada jakiś naziol z rn albo innego onr, więc tutaj też niedomaga.

Tu chyba mógłby chwilę przemyśleć i nie sprowadzać wszystkich niemców do nazistów i choć raz nie być idiotą? Co nie?
Poro
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-10-2020, 14:13

Ascetic pisze:

ps. nie chce mi się szukać. jak to takie gigantyczne skandale polityczne są związane z relatywizowaniem odpowiedzialności nazistów za np. holokaust, czy nazywanie nie po imieniu obozów koncentracyjnych to z chęcia poczytam o jakimś embargu, może odwołaniu ambasadora, może jakichś wydaleniach dyplomatów. BO SĄ TO POTĘŻNE ŚWIATOWE SKANDALE. co widzą tylko ruskie onuce z konfy i wychowani na polityce historyczenej PIS.
Nie przypominam sobie, żebym pisał o "gigantycznych skandalach politycznych". :shock: Chyba wchodzimy na niebezpieczny grunt, na którym komentowane są wypowiedzi, które nie padły, a w takiej debacie raczej nie mam czasu ani ochoty uczestniczyć.
Ascetic pisze:
druga sprawa. jak postrzegasz tak, że wszyscy niemcy odpowiadają, za lata 30 i 40te, w tym komuniści, cyganie, żydzi, czy homoseksualiści, oczywiście narodowości niemieckiej to nie ma o czym rozmawiać. lecisz pacjentem i medardem. francuzi to muslimy, szwedzi i kanadyjczycy lewacy, a homoseksualiści to pedofile. słabe sprowadzenie wszystkiego do jednego mianownika.
Jeżeli obóz koncentracyjny był stworzony przez Niemców, jest to NIEMIECKI obóz koncentracyjny i tyle w temacie. Argumentem przeciw ma być to, że nie wszyscy Niemcy byli nazistami? Litości...
Ascetic pisze:
01-10-2020, 13:55
jak ktoś tobie wmówi, że takie są fakty to już owszem.
Mhm. Czyli te wszystkie akcje z "nazistowskimi" obozami to jedynie w mojej głowie miały miejsce. :facepalm: OK, ja już dziękuję za uwagę.
Awatar użytkownika
Medard

01-10-2020, 14:16

Ascetic pisze:
Medard pisze:

spoko, przy czym mówimy o koleżce, co zakładam, że nie jest politykiem a tylko się pruje na forum za psihuj. ale fakt. historie to mu wykłada jakiś naziol z rn albo innego onr, więc tutaj też niedomaga.

Tu chyba mógłby chwilę przemyśleć i nie sprowadzać wszystkich niemców do nazistów i choć raz nie być idiotą? Co nie?
Wydaje mi się, że Plagueis dokładnie o tym pisze, na pewno nie stosuje narracji prawackiej. W tym kontekście mem jest zabawny.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-10-2020, 14:17

^ Oczywiście. :)
Pacjent

01-10-2020, 14:18

Ascetic pisze:
ale tu trzeba odstawić tvpiss, biuletyny ipnu i nie być konfiarzem. bo tamci to nie wymażą, że polacy choćby w latach 20tych nie lepiej traktowali ruskich niż niemcy nas.
Polacy dokonywali eksterminacji, publicznych egzekucji rosyjskiej ludności cywilnej, wysiedleń do obozów koncentracyjnych, wyburzeń miast, likwidacji inteligencji itd.? Jakim trzeba być zjebem by zbrodnie swoich ukochanych Niemców rozmywać w ten sposób?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

Medard pisze:
01-10-2020, 14:16
Ascetic pisze:
Medard pisze:

Wydaje mi się, że Plagueis dokładnie o tym pisze, na pewno nie stosuje narracji prawackiej. W tym kontekście mem jest zabawny.
pogubiłeś się. nie piszę o plagueis.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

01-10-2020, 14:20

Pacjent pisze:
Ascetic pisze:
ale tu trzeba odstawić tvpiss, biuletyny ipnu i nie być konfiarzem. bo tamci to nie wymażą, że polacy choćby w latach 20tych nie lepiej traktowali ruskich niż niemcy nas.
Polacy dokonywali eksterminacji, publicznych egzekucji rosyjskiej ludności cywilnej, wysiedleń do obozów koncentracyjnych, wyburzeń miast, likwidacji inteligencji itd.? Jakim trzeba być zjebem by zbrodnie swoich ukochanych Niemców rozmywać w ten sposób?!
nic nie rozmywam debilu. znajdź mi post, gdzie będę gloryfikował zbrodnie nazistów. a jak interpretujesz dużą wiedzę historyczną miłością to tylko świadczy jakim niedorozwojem jesteś.

poza tym licytowanie się z koleżką co w iiirzeszy widzi lewacką ideologię to ja nawet nie zamierzam ;-) a i wegańską. a i prozwierzęcą. a i pedalską. itd. jesteś klasycznym przykładem przychlasta co nic nie wie a się wypowiada. z takich to tylko targać bo do poważnej gadki to nie ma co.

2 kolegów posrednio ci cymbale napisało, że ten mem-suchar to se w dupe wsadź. jak nie rozróżniasz niemca od nazisty to tylko potwierdza, że jesteś zwykłym cymbałem. albo ruską onucą. albo jednym i drugim. a na pewno kiepsko u ciebie z wyjściem poza gównianobrunatny przekaz z konfy.
Ostatnio zmieniony 01-10-2020, 14:23 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
ODPOWIEDZ