tak, mam misje aby mieć najwięcej postów ze wszystkich dlatego pierdole bez sensu

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
tak, mam misje aby mieć najwięcej postów ze wszystkich dlatego pierdole bez sensu
W sumie, zapomniałem zliczyć Twoje konta. Przynajmniej te, o których wiem, że to Ty.Ascetic pisze: ↑14-10-2020, 22:43535 co prawda wraca do formy, bo ostatnio się osłabił, ale jak zliczyłem wszystkie swoje 5, 6, 7, 8, 9 czy ile tam kto chce kont to wychodzi mi, że dobijam do 10 tys. biorąc, że jestem tutaj o wiele, wiele krócej, to chyba najebałem tutaj o wiele, wiele, więcej głupotw przeliczeniu na jeden rok.
Michał, przecież nie śmiałby odbierać Tobie palmy pierwszeństwa. Aż tak srogo to mnie nie pojebało. Król jest tylko jeden535 pisze: ↑14-10-2020, 22:51Tylko weź Tomek jeszcze jedną sprawę. Po pierwsze przeszedłem kilka redukcji i zawirowań, więc liczba jest mocno przekłamana. Kilka spektakularnych odejść, które kończyły się czyszczeniem liczników, a do tego o czym niektórzy nie pamiętają, kilka dłuższych lub krótszych przerw, bo mi się po prostu nie chciało. Także wiesz, rozumiesz. Nie żebym chciał napinać biceps i serdeczny palec, ale musisz jeszcze popracować, a przede wszystkim być sumienny i skrupulatny oraz konsekwentny. Nigdy nie odpuszczać. Czuwać dwadzieścia cztery na siedem.
Ascetic pisze: ↑14-10-2020, 23:59Michał, przecież nie śmiałby odbierać Tobie palmy pierwszeństwa. Aż tak srogo to mnie nie pojebało. Król jest tylko jeden535 pisze: ↑14-10-2020, 22:51Tylko weź Tomek jeszcze jedną sprawę. Po pierwsze przeszedłem kilka redukcji i zawirowań, więc liczba jest mocno przekłamana. Kilka spektakularnych odejść, które kończyły się czyszczeniem liczników, a do tego o czym niektórzy nie pamiętają, kilka dłuższych lub krótszych przerw, bo mi się po prostu nie chciało. Także wiesz, rozumiesz. Nie żebym chciał napinać biceps i serdeczny palec, ale musisz jeszcze popracować, a przede wszystkim być sumienny i skrupulatny oraz konsekwentny. Nigdy nie odpuszczać. Czuwać dwadzieścia cztery na siedem.![]()
tym samym serdecznie przepraszam
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
stay tune czy jakoś takNo niestety, pomimo tego, że imprezy kulturalne są wciąż dozwolone - blokuje nas zakaz stacjonarnej działalności gastronomicznej.
Aktualnie pracujemy nad nowym terminem trasy.
Bilety oczywiście zachowują swoją ważność.
Można też zwrócić, choć będziemy wdzięczni za zachowanie ich jeśli planujecie się wybrać w nowym terminie.
A sam termin podamy gdy tylko go ustalimy.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.