Ty to wiesz ale forumowa młodzież może nie.
LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
helpme
- weteran forumowych bitew
Re: LEWACTWO
Hokej też był dobry, bardziej przybajerzony.
Na wszystko znajdzie się sposób - u nas tak, a w Czechosłowacji była (i jest) Kofola.
- dzik
- zahartowany metalizator
Miałem i ja. Czasami nawet grałem sam ze sobą i urządzałem całe mistrzostwa świata. I też bym se pyknął.
dobry kościół to kościół spalony
-
535
No właśnie, robiłem tak samo. Tymczasem obecnie młodzież ma myśli samobójcze, gdy nie ma dostępu do sieci... Kiedyś człowiek nie miał czasu na to by się nudzić i myśleć o głupotach.
-
zodiac
- postuje jak opętany!
A ja goliłem frajerów, którzy wpadali do ojca na wódeczkę i chcieli wygrać z dzieciakiem, Była przynajmniej kaska na lody i wodę we woreczku.
-
535
Mnie natomiast golił wujek, który wpadał czasem do Krakowa. Ładował precyzyjnie w te metalowe brameczki jakby nic innego w życiu nie robił. Wujek aktor. Nie żyje. Dobry był z niego herbatnik.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja byłem jedynie "mistrzem własnego boiska". Nie wiem czy pamiętacie, ale śruby w każdym zestawie tych piłkarzyków były źle/krzywo wbite, przy czym każdy egzemplarz miał inny bukiet usterek 
-
zodiac
- postuje jak opętany!
W tym tkwiła cała technika oddawania strzałów i pokonywania rywali. Mistrzem było się tylko na swoim zestawie bo każdy inny miał inaczej powkręcane sprężyny.Jimmy Boyle pisze: ↑17-10-2020, 23:52Ja byłem jedynie "mistrzem własnego boiska". Nie wiem czy pamiętacie, ale śruby w każdym zestawie tych piłkarzyków były źle/krzywo wbite, przy czym każdy egzemplarz miał inny bukiet usterek![]()
-
535
Technika się liczyła. Kąt i kierunek pochylenia zawodnika decydował o precyzji podania lub uderzenia. Niektórzy nadawali się tylko do wybijania na aut. Przypomniałem sobie ten widok . Każdy chuj na swój strój. I ten niepowtarzalny brzdęk.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Oprócz rozrywek dla ciała, były też wysublimowane rozrywki dla ducha jak np. to:

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
535
Ta gra, choć wykonana z plastiku, pachniała zachodem. Ona i on, cali w dżinsie. Na bogato. Tego się nie da zapomnieć.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Ja miałem bramki z pudełek po zapałkach, bo oryginały wcięło. A ile razy palucha rozwaliłem jak z piłkarza została sama sprężyna.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Pewex. Czekolada Toblerone, batoniki Mars i bony. Napoje w puszkach. Do dziś pamiętam, że Pewex w środku pełen był tajemniczych barw i zapachów, niespotykanych na co dzień. Te kolorowe pipki i ta okładka też tak się kojarzyły. Była jeszcze wersja mini, aby nie rozstawać się z marzeniami o Zachodzie nawet na wczasach z FWP.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
-
535
Zapach pewexu i zapach sklepu z prawdziwą czekoladą w ... Dreźnie, gdzie byłem z kolonijną wycieczką. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że czekolada może tak pachnieć.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Za moich czasów gryzło się kamienie, sucharki były tylko dla hominidów o słabych zębach. Dzisiaj mało kto potrafi przegryźć nawet zwykłą mikę.
Find your flow
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jaki zgryźliwy, hehe, że tak powiem, hehe. że niby bezzębne dinozaury z nas?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-10-2020, 01:59Za moich czasów gryzło się kamienie, sucharki były tylko dla hominidów o słabych zębach. Dzisiaj mało kto potrafi przegryźć nawet zwykłą mikę.