SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
jak uznasz, że pora na poważną odpowiedź , to z nią wróć.
ilość szurów, a nie żadnych sceptyków, albo jeszcze dosadniej, aspołecznych kurew chyba spada. nawet tutaj jakby mniej odważne w gadce są. bo i argumentów jakby mniej maja w obliczu faktów i wydarzeń. zapewne czekają, aż się uspokoi. i wrócą ze starymi śpiewkami.
ilość szurów, a nie żadnych sceptyków, albo jeszcze dosadniej, aspołecznych kurew chyba spada. nawet tutaj jakby mniej odważne w gadce są. bo i argumentów jakby mniej maja w obliczu faktów i wydarzeń. zapewne czekają, aż się uspokoi. i wrócą ze starymi śpiewkami.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Zacznijmy od faktów :Lukass pisze: ↑21-10-2020, 00:00Może nie być, bo tam znaczna część osób najbardziej podatnych już po prostu pożegnała się z życiem. Ale nie wiem, zobaczymy.
Szukasz logiki w rozumowaniu kolegi Bloodculta?Tatuś pisze: ↑20-10-2020, 23:56Ja to się k...wa gubię w tej prawackiej logice. Co jest?
a) Szwecja nie istnieje.
b) Bądźmy jak Szwecja, która nie zrobiła lockdownu.
c) Lewaccy degeneraci nieetycznie nie zrobili lockdownu. Przecież to jest ucieleśnienie doktryny korwina "słabi muszą zginąć".
Ja się naprawdę pogubiłem.![]()
a) nigdy nie pisałem że Szwecja nie istnieje
b) nigdy nie chwaliłem Szwecji za brak lockdownu
c) chuj mnie obchodzi Korwin
d) nie utożsamiam się też z "prawactwem" bo niektóre ich odłamy są lewackie
Więc argumenty o braku logiki w moim rozumowaniu (a jak widać jedynie w waszym wyobrażeniu o moim rozumowaniu) wsadźcie sobie w dupy bo są tak samo warte jak wasze lizanie się po fiutach

- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Polecam lekturę komentarzy pod filmikiem. Większość twierdzi że wirus to ściema. Czarno to wszystko widzę z takim nastawieniem ludzi.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lukass
- zahartowany metalizator
Oj nie martw się, stałeś się jedynie ikoną pewnych trendów społeczno-politycznych w naszym kraju. Nie chce mi się sprawdzać, czy punkty a-c są prawdziwe, kogo to obchodzi? Pozostaje Ci nieść swój krzyżBloodcult pisze: ↑21-10-2020, 00:38
Zacznijmy od faktów :
a) nigdy nie pisałem że Szwecja nie istnieje
b) nigdy nie chwaliłem Szwecji za brak lockdownu
c) chuj mnie obchodzi Korwin
d) nie utożsamiam się też z "prawactwem" bo niektóre ich odłamy są lewackie
Więc argumenty o braku logiki w moim rozumowaniu (a jak widać jedynie w waszym wyobrażeniu o moim rozumowaniu) wsadźcie sobie w dupy bo są tak samo warte jak wasze lizanie się po fiutach![]()

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Burdel jest nieprawdopodobny w tej Polsce. Mają się ci ludzie tutaj za nie wiadomo co i kogo, a tak naprawdę są pośmiewiskiej Europy i słoma z butów wystaje na każdym kroku. Skłóceni ze wszystkimi sąsiadami, a przede wszystkim ze sobą wewnętrznie. Tu nigdy nie będzie dobrze i spokojnie, nigdy, taki naród. Karma wraca... bębnili na wiosnę, że najlepsi w walce z covidem, daliśmy mu radę i to nasza zasługa, to teraz covid im pokaże. Budują narodowe szpitale stadionowe.. hehe. Oczywiście na pokaz, żeby im słupki poparcia broń boże nie pospadały. Konferencje, wywiady przy stadionie w jakiś zielonych polarkach niby to wojskowych. Ale kto wybrał takiego Sasina, Morawieckiego, Brudzińskiego i innych chamów? Polski naród.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Rumburak
Należy też pamiętać o takim jednym, co chwalił się tutaj, że jeździł po kraju, pomimo tego, że wg. wszelkich przesłanek powinien siedzieć na kwarantannie. Rozumiem, że znajduje się on w grupie "3 innych". Gość takim zachowaniem, może ośmielić podobnych sobie kretynów do podobnego postępowania. Ten dla odmiany wierzy w koronawirusa, ale nic dobrego z tego nie wynikło.Wacław pisze: ↑21-10-2020, 00:11właśnie. kiedy będą usuwane z Masterfula osoby, które podważają istnienie pandemii? kwestionują dane? propagują np. nienoszenie maseczek ? pytam, bo w internecie nie widzę już grupy, „nie wierze w koronawirusa”. treści szkodliwe są najzwyczajniej usuwane. czy to miejsce ma być ostoją szurów pokroju: pacjenta, fanatyka, plaguisa? i jeszcze 3 innych.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
poszukaj sobie wyżej co na ten temat uważam. znajdziesz takowy post.Rumburak pisze: ↑21-10-2020, 06:44Należy też pamiętać o takim jednym, co chwalił się tutaj, że jeździł po kraju, pomimo tego, że wg. wszelkich przesłanek powinien siedzieć na kwarantannie. Rozumiem, że znajduje się on w grupie "3 innych". Gość takim zachowaniem, może ośmielić podobnych sobie kretynów do podobnego postępowania. Ten dla odmiany wierzy w koronawirusa, ale nic dobrego z tego nie wynikło.Wacław pisze: ↑21-10-2020, 00:11właśnie. kiedy będą usuwane z Masterfula osoby, które podważają istnienie pandemii? kwestionują dane? propagują np. nienoszenie maseczek ? pytam, bo w internecie nie widzę już grupy, „nie wierze w koronawirusa”. treści szkodliwe są najzwyczajniej usuwane. czy to miejsce ma być ostoją szurów pokroju: pacjenta, fanatyka, plaguisa? i jeszcze 3 innych.
Poro
-
Faszol po raz kolejny postuluje usunięcie z forum nieprawomyślnych użytkowników i wrogów jedynie słusznej elity narodu. Czekam na propozycję obozów reedukacji. 

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rumburak
Czy zatem gówno gościa, który zesrał się na dywan, bo jest "wolnościowcem", będzie smierdzieć bardziej, od gówna gościa, który zesrał się na dywan i powiedział sorry, spieło mnie, co miałem zrobić? Niby trochę głupio,ale moja dupa była w większej potrzebie niż dupa innych, obesrałem przy okazji parę osób, ale miałem maseczkę i nie podawałem ręki! Tylko nie mówcie cioci chrzestnej. Pliz.Ascetic pisze: ↑21-10-2020, 07:50poszukaj sobie wyżej co na ten temat uważam. znajdziesz takowy post.Rumburak pisze: ↑21-10-2020, 06:44Należy też pamiętać o takim jednym, co chwalił się tutaj, że jeździł po kraju, pomimo tego, że wg. wszelkich przesłanek powinien siedzieć na kwarantannie. Rozumiem, że znajduje się on w grupie "3 innych". Gość takim zachowaniem, może ośmielić podobnych sobie kretynów do podobnego postępowania. Ten dla odmiany wierzy w koronawirusa, ale nic dobrego z tego nie wynikło.Wacław pisze: ↑21-10-2020, 00:11właśnie. kiedy będą usuwane z Masterfula osoby, które podważają istnienie pandemii? kwestionują dane? propagują np. nienoszenie maseczek ? pytam, bo w internecie nie widzę już grupy, „nie wierze w koronawirusa”. treści szkodliwe są najzwyczajniej usuwane. czy to miejsce ma być ostoją szurów pokroju: pacjenta, fanatyka, plaguisa? i jeszcze 3 innych.
- Ascetic
jak nie widzisz różnicy pomiędzy typem, złamasem, co tutaj włazi, żeby psuć głowy, propagować ruskie - konfiraskie brednie, a zbłądzonym, pogubionym Tomaszem, nienotorycznym, z jednorazowym pytaniem i prośbą o poradę = to się tutaj nie dogadamy.Rumburak pisze: ↑21-10-2020, 08:18Czy zatem gówno gościa, który zesrał się na dywan, bo jest "wolnościowcem", będzie smierdzieć bardziej, od gówna gościa, który zesrał się na dywan i powiedział sorry, spieło mnie, co miałem zrobić? Niby trochę głupio,ale moja dupa była w większej potrzebie niż dupa innych, obesrałem przy okazji parę osób, ale miałem maseczkę i nie podawałem ręki! Tylko nie mówcie cioci chrzestnej. Pliz.Ascetic pisze: ↑21-10-2020, 07:50poszukaj sobie wyżej co na ten temat uważam. znajdziesz takowy post.Rumburak pisze: ↑21-10-2020, 06:44
Należy też pamiętać o takim jednym, co chwalił się tutaj, że jeździł po kraju, pomimo tego, że wg. wszelkich przesłanek powinien siedzieć na kwarantannie. Rozumiem, że znajduje się on w grupie "3 innych". Gość takim zachowaniem, może ośmielić podobnych sobie kretynów do podobnego postępowania. Ten dla odmiany wierzy w koronawirusa, ale nic dobrego z tego nie wynikło.
dodam, że faszysta, nic sobie nie robi z tego, że to nie forum polityczne. od kilku lat realizuje tą samą strategię, nastawioną na wtłaczanie poglądów politycznych. Tomasz ma na to wyjebane. popełnił błąd. popłynął z sytuacją niedopuszczalną. poprawił się. powinieneś to doceniać. w przeciwieństwie do tego drugiego gównianego poety, który traktuje to miejsce jak szmatę.
poczytaj sobie tutaj na temat tego jak mają reagować te konfiarskie ..... w temacie pandemii. tutaj masz też na ten temat informacje:
https://oko.press/konfederacja-w-ofensy ... j-prawicy/
dodam, że jeszcze w internecie lata informacja, że nawet 100 pln takie -wy dostają od brunatnych za takie jak wpisy obfajdanego poety. przegryw dzięki temu, że tu wbija z tymi bredniami jeszcze sobie dorabia do tego swojego przegrywskiego życia.
Poro
-
Dochodzi jeszcze bardzo wygodna dla bezradnego ignoranta teoria spiskowa o tym, że jego oponent jest opłacany przez wrogie siły. Pierdolec postępuje wprost proporcjonalnie do samozadowolenia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
w sejmie omawiamy projekt.
1000 pln dla zjebów typu pacjent + brak obsługi w sklepach bez maski.
słuchamy dalej.
1000 pln dla zjebów typu pacjent + brak obsługi w sklepach bez maski.
słuchamy dalej.
Poro
Pierdolicie chłopaki. Pandemii nie ma , zaraza pokonana. Pacjent i ministrant , najzagorzalsi tutejsi wyborcy karakana i jego biało-czerwonej ekipy wiedzą swoje. Zapraszam do tańca.
- Tatuś
- Kontakt:
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
10400 jebło! 130 zeszło z tego łez padołku...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Weź to jeszcze jakoś pogódź z tym, że to właśnie karakan dyma Cię pandemicznymi absurdami i będziesz miał komplet.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Błagam Was dziewczyny - nie bierzcie się za kudły.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Olo jeżeli już tolerujesz to brunatne ścierwo to daj chociaż wytrzeć nim lamperię. Bądź człowiekiem.