SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
Jakież to szczęście, że mamy u władzy wybitnych profesjonalistów! Wyobrażacie sobie co by to było gdyby rządzili teraz nieudacznicy z PO?
Owsiak, kurwo - oddawał łóżka!
Owsiak, kurwo - oddawał łóżka!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Ascetic płacze że są tu ludzie co kwestionują sens noszenia maseczek ale sam chyba zapomniał jak jarał się zamieszkami w USA. Chyba że covid groźny bardzo a udział w zamieszkach bezpieczny...
I Fucking Love Science twierdzi że zamieszki pomogły na covid :
https://www.iflscience.com/health-and-m ... 9s-spread/
więc pewnie tak jest. Nauka nie kłamie przecież.
Do tego płacz o Konferencje... w ustach wyborców Lewicy, umrzeć ze śmiechu idzie
Do tego płacz o Konferencje... w ustach wyborców Lewicy, umrzeć ze śmiechu idzie

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
aSSceric/naziWacek sam tu deklarował się jako stronnik Zielonych oraz wróg Konfy. Znając jego poczucie rzeczywistości pewnie nie zauważył, że jest to istotna deklaracja polityczna i, zgodnie z jego ww. wytycznymi, przesłanka do usunięcia go z forum. Dzban jakiego tu od dawna nie było, ale niech sobie pisze co chce. Dzięki niemu jest weselej.Bloodcult pisze: ↑21-10-2020, 13:27Ascetic płacze że są tu ludzie co kwestionują sens noszenia maseczek ale sam chyba zapomniał jak jarał się zamieszkami w USA. Chyba że covid groźny bardzo a udział w zamieszkach bezpieczny...
Do tego płacz o Konferencje... w ustach wyborców Lewicy, umrzeć ze śmiechu idzie![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Koledzy "pozytywni", myśleliście może o zostaniu dawcami osocza w niedalekiej przyszłości?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
pajacu sobie zagadywać temat to ty możesz. powinieneś byś stąd wyjebany. obrońco pedofilów, podśmiechiwaczu z gwałtów, a teraz szurze, co kwestionuje noszenie maseczek. co post to przekaz z konfy. do wyjebania.Pacjent pisze: ↑21-10-2020, 13:42
aSSceric/naziWacek sam tu deklarował się jako stronnik Zielonych oraz wróg Konfy. Znając jego poczucie rzeczywistości pewnie nie zauważył, że jest to istotna deklaracja polityczna i, zgodnie z jego ww. wytycznymi, przesłanka do usunięcia go z forum. Dzban jakiego tu od dawna nie było, ale niech sobie pisze co chce. Dzięki niemu jest weselej.
Poro
Spokojnie. Zaraza, której przecież nie ma i tego śmiecia przećwiczy. Kwestia czasu.
- Ascetic
co ty tam pierdolisz? podobno nie konfiarski smieciu (wczoraj żeś się niehigieniczny tłuszczaku odżegnywał ). połącz te kropki inaczej, bo ci wielki huj na twoim czole wychodzi z tego połączenia. zresztą. łącz sobie co tam masz po swojemu. zacznij od przemywania twarzy wodą święconą z znakiem bezpośrednim.Bloodcult pisze: ↑21-10-2020, 13:27Ascetic płacze że są tu ludzie co kwestionują sens noszenia maseczek ale sam chyba zapomniał jak jarał się zamieszkami w USA. Chyba że covid groźny bardzo a udział w zamieszkach bezpieczny...
Do tego płacz o Konferencje... w ustach wyborców Lewicy, umrzeć ze śmiechu idzie![]()
Poro
- Ascetic
racja.
jak będą 3 dni bez konfiarskiego spamu, znaczyć będzie, że to już. że to czego nie ma jednak jest.
czekam.
Poro
-
- weteran forumowych bitew
http://metal-dominion.blogspot.com/2020 ... -high.html
bobra recenzja na czasie
bobra recenzja na czasie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Bloodcult
E tam. Żale internetowego omnibusa.
- Ascetic
założyłem, że znów napruty, wlazłem, bo coś katol, niżej/ wyżej marudzi, a tu w temacie ... co tu się odpierdala ....BOLEK pisze: ↑21-10-2020, 14:51http://metal-dominion.blogspot.com/2020 ... -high.html
bobra recenzja na czasie
który to? pisał.

przyznać się.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem który, ale to dowód na to, że im mniejsza wiedza w temacie, tym większa prawicowość.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- maciek z klanu
Jak dostanę wynik pozytywny to oczywiście. Podpytam wtedy co gdzie i jak.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
kurwa. a to co poniżej to przecie sam z siebie napisałem z tydzień temu. kto by chciał tych szurów inwigilować?

Poro
- Bloodcult
No artykuł z IFL Science który wstawiłem powyżej jakoś pokazuje że nie do końcaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-10-2020, 15:28Nie wiem który, ale to dowód na to, że im mniejsza wiedza w temacie, tym większa prawicowość.

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tyle codziennie różnych "znanych" osób mówi, daje wpisy w internecie jak przeszło bądź przechodzi właśnie covid. I to są wpisy naprawdę często dramatyczne. To co? Ci wszyscy ludzie są poprzekupowywani przez koncerny farmaceutyczne? przez rodzinę Rockefellerów, Billa Gatesa, czy tam Sorosa? A lekarze, pielęgniarki, które na co dzień widzą te wszystkie ciężkie przypadki i je leczą? I nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Oni wszyscy uczestniczą w spisku i są przekupywani czy co? Kurwa trzeba być paranoikiem, żeby tak twierdzić.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
No to przyjmij do wiadomości, że takich paranoików jednak jest sporo.
-
- rasowy masterfulowicz
W tym momencie możesz sobie tak pisać godzinami, nie przetłumaczysz debilom tego i już.Ja już sie poddałem i zrozumiałem że nie ma sensu w ogóle z tym gównem dyskutowac tylko czekać na wapno i piach aż te kurwy pójdą do ziemi, żeby było śmieszniej po uduszeniu covidem.Oni normalnie jakby mieli oczy zaklejone i uszy zatakne, mówisz do nich, napierdalasz argumentami a oni dalej swoje jednocześnie nie podając żadnych argumentów za swoją racjąMariusz Wędliniarz pisze: ↑21-10-2020, 16:52Tyle codziennie różnych "znanych" osób mówi, daje wpisy w internecie jak przeszło bądź przechodzi właśnie covid. I to są wpisy naprawdę często dramatyczne. To co? Ci wszyscy ludzie są poprzekupowywani przez koncerny farmaceutyczne? przez rodzinę Rockefellerów, Billa Gatesa, czy tam Sorosa? A lekarze, pielęgniarki, które na co dzień widzą te wszystkie ciężkie przypadki i je leczą? I nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Oni wszyscy uczestniczą w spisku i są przekupywani czy co? Kurwa trzeba być paranoikiem, żeby tak twierdzić.

- Bloodcult
Przecież celebryci zawsze pieprzą 3 po 3. Teraz każdy z nich ma covid który ciężko przechodził, pół roku tu płakali że im źle bo nie mogą koncertów grać. Wcześniej walczyli o Konstytucję Kwaśniewskiego. Oczywiście każdy z nich walczył z komuną. Do tego takie kwiatki jak Wiśniewski ratujący Malcovitza albo któraś z modelek obrabowana przez kartel. Ktoś ich w ogóle bierze poważnie.
Czy Ostaszewska i Stuhr już mieli covid ?
Czy Ostaszewska i Stuhr już mieli covid ?
- ozob
- zahartowany metalizator
Czy dla polskich celebrytow tudziez celebrytow jako takich, przejaskrawianie jakiegos tematu nie jest chlebem powszednim? (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑21-10-2020, 16:52Tyle codziennie różnych "znanych" osób mówi, daje wpisy w internecie jak przeszło bądź przechodzi właśnie covid. I to są wpisy naprawdę często dramatyczne. To co? Ci wszyscy ludzie są poprzekupowywani przez koncerny farmaceutyczne? przez rodzinę Rockefellerów, Billa Gatesa, czy tam Sorosa? A lekarze, pielęgniarki, które na co dzień widzą te wszystkie ciężkie przypadki i je leczą? I nie tylko w Polsce, ale na całym świecie. Oni wszyscy uczestniczą w spisku i są przekupywani czy co? Kurwa trzeba być paranoikiem, żeby tak twierdzić.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.