Nie ma się co dziwić dziwiszowi. Na sali mamy takich, którzy pójdą w zaparte nawet, gdyby klecha wyruchał im dzieci. Nie ma się co czepiać starego capa. Chce zdechnąć w spokoju.
Dziwisz i jego kumpel Predator McCarrick. A co się dziwisz ?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Gdzie byli rodzice? Trzeba pilnować swoich dzieci żeby nie szwedaly się i nie prowokowaly kapłanow.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Aszdziennik zebrał do kupy wszystkie wypowiedzi z tego wywiadu
Wdowa po Janie Pawle II pisze:
1. "Nie, nie widziałem. Nie mogę się wypowiadać na temat tego filmu ("Zabawa w chowanego" braci Sekielskich - przyp. ASZ), bo nie widziałem"
2. "Nie wiem"
3. "Rozmowy na ten temat sobie nie przypominam"
4. "Ta sprawa nie należała do mnie"
5. "Wtedy kiedy te rzeczy się działy, to ja byłem w Rzymie. Oczywiście, że żadna wiadomość tam nie dotarła"
6. "Dowiedziałem się z prasy o tym"
7. "Ja mam swoje sprawy tu w Krakowie"
8. "Nie orientuję się, jak to było"
9. "Szczegółów nie pamiętam"
10. "Nie wiem, jak się tam działo to wszystko"
11. "Nie wiedziałem o tym"
12. "Przecież ja o tym nie wiedziałem"
13. "Wiedzy nie miałem"
14. "Listu Janusza (Isakowicza-Zaleskiego w sprawie księdza pedofila - przyp. ASZ) nigdy nie widziałem"
15. "Nie widziałem"
16. "Nie spotkałem się z tym"
17. "Nie wiem"
18. "Byłem absolutnie poza tym"
19. "Nigdy czegoś podobnego nie słyszałem"
20. "Jakie zamieszanie?"
21. "Proszę pana, ja pierwszy raz słyszę o tym od pana"
22. "Ja nie znam takiej sytuacji, żeby on przychodził, przekazywał komuś w Watykanie"
23. "Ja o tym nie wiem"
24. "Pierwszy raz o tym słyszę, no"
25. "Ja nie słyszałem o tych rzeczach"
26. "To są pytania nie do mnie"
27. "Ja byłem poza tymi sprawami"
28. "Na rozmowach nie byłem, nie wiem jakie były rozmowy"
29. "Na miłość boską, nigdy takich pieniędzy nie widziałem" (w odpowiedzi na pytania Kraśki o doniesienia amerykańskich mediów, że Delgado przekazywał Watykanowi pieniądze w zamian za bezpieczeństwo)
30. "Chcą przerzucić na mnie odpowiedzialność, ale ja tej odpowiedzialności nie miałem"
31. "Pierwszy raz o tym słyszę. O tych danych wszystkich i tak dalej"
32. "Nie do mnie takie pytania są"
Swoją drogą, co niektóre sobie zanotuję i będę stosował w pracy
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
dawać mi tu jakaś inbe w kościółku. w nocy 4 h przekimane, zwinąłbym płetwy coby odpłynąć, ale ta perspektywa rozrabiania wkurwionych kobiet w tfu,tfu, świątyni zboków i pedofilów jest tak kusząca, że jednak poczekam. dawać mi tu miejską kobieca antyklerykalną ....
dawać mi tu jakaś inbe w kościółku. w nocy 4 h przekimane, zwinąłbym płetwy coby odpłynąć, ale ta perspektywa rozrabiania wkurwionych kobiet w tfu,tfu, świątyni zboków i pedofilów jest tak kusząca, że jednak poczekam. dawać mi tu miejską kobieca antyklerykalną ....
Ja sobie powrzeszczałem z innymi pod katowicką katedrą "Jebać kler", ale na inbę szans nie ma bo psiarni tyle, że można pomyśleć, że w schronisku dla bezdomnych zwierząt człowiek się znalazł
Jednocześnie informuję, że Pacjent kłamał. Nikt się nie seksił
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Ja sobie powrzeszczałem pod katowicką z innymi pod katowicką katedrą "Jebać kler", ale na inbę szans nie ma bo psiarni tyle, że można pomyśleć, że w schronisku dla bezdomnych zwierząt człowiek się znalazł
Jednocześnie informuję, że Pacjent kłamał. Nikt się nie seksił
myślisz, że nie będzie dzisiaj wzburzonych obserwatorów na mszach ?
nie było zwierzęcego seksu lesbijskiego? no taka szkoda. dobrze, że przynajmniej hucznie obchodzili zwycięstwo aborcyjne, zapobiegając rodzeniu się ewentualnych Muminków, ruchając się w dupska. te konfiarskie podludzie. stop. jaki sukces? przecież kurwy teraz twierdzą, że chciały tylko sprawdzić konstytucyjność przepisów xD
Nie o lesbijki chodzi. Pacjent wczoraj sobie wymyślił, że każdy powinien swojej żonie/partnerce/narzeczonej zabronić iść na protest, bo się zacznie tam puszczać na lewo i prawo. Jest w temacie o Covid i tym kogo należy z forume wypierdolić. Zastanawiam się czy swoją puszcza samą na spacery czy wyprowadza na smyczy jak psa na wszelki wypadek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Nie o lesbijki chodzi. Pacjent wczoraj sobie wymyślił, że każdy powinien swojej żonie/partnerce/narzeczonej iść na protest, bo się zacznie tam puszczać na lewo i prawo. Jest w temacie o Covid i tym kogo należy z forume wypierdolić. Zastanawiam się czy swoją puszcza samą na spacery czy wyprowadza na smyczy jak psa na wszelki wypadek
jprdole. jak ma kobietę w co śmiem wątpić to powinna wiedzieć co myśli ten owsik z dupy o kobietach. powinna mu napluć w ryj.
po tym jak mu napluje w ryj, będzie miał szanse na fikoły jak ten, podobno rozsądny konfabulata.
się wiją robale. oj się wiją.
ps. dalej jest miejsce tutaj na człowieka, który wypisuje takie rzeczy o kobietach? poważnie ?
antifa i radykalna lewica dewastuje POTĘŻNE polskie wartości. z moimi POGLĄDAMI bazgranie po ścianach jest niedopuszczalne. tak samo jak aborcja i chlipanie und siorbanie zupą przy obiedzie. dobrze, że ktoś ma w POLSCE jeszcze jakies POGLĄDY. dobrze, że tutaj można mieć POGLĄDY. dziękuję konfederacja, pis i kościół. bardzo.
dziękuję też obrońcom tego kościoła.
tutaj się nie udało i był akt barbarzyński. zdeptano moje POGLĄDY.