słusznie, na autostradzie ruch pieszy (tym bardziej kolanowy) jest chyba zakazany
gdyby wybrał się krajową 94 to mogliby go zgarnąć dopiero na odcinku jedynki który przechodzi w ekspresówkę przed Częstochową (chyba, bo dawno tamtędy nie jechałem)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
właczcie live na onet, co tam sie dzieje o kurwunia
Bardzo duży problem psiarnia miała żeby rozpędzić to bydło ale sie udało.Kilka spektakularnych akcji było z najebanymi januszami którzy w końcu powąchali gleby
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Śmieje się z tego koleś co pisze wierszyki o obciąganiu zafajdanych gównem kutang
Śmieje się z tego śmiania koleś, który niemal każdy mój wpis kwituje opisem pedalskich zabaw, posługując się jednym moim wpisem jako alibi dla swoich uporczywych myśli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Śmieje się z tego śmiania koleś, który niemal każdy mój wpis kwituje opisem pedalskich zabaw, posługując się jednym moim wpisem jako alibi dla swoich uporczywych myśli.
Tak sobie to tłumacz
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy