Ty nie bądź taki do przodu Pacjent, bo jak twojej żonie czy tam dziewczynie miałby się jakiś pokrak urodzić z 3 uszami, dziurą w głowie i bez nóg, dodatkowo zagrażający życiu kobiety przy porodzie to będziesz pokraka wychowywał.. i możliwe że bez żony bo zemrze.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Siedzę od wczoraj na kwarantannie. Alkohol mi się kończy. Do żabki mam 400 metrów. Taki dystans łapie się na łamanie kwarantanny czy nie?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Od wczoraj i już Ci się alko kończy? Nieźle. Dystans 400 metrów też się łapie na łamanie kwarantanny. Poproś sąsiadów

-
Jeszcze się skurwisyny nie wprowadziły. Niby policja ma sprawdzać, ale wiem ze sprawdzonych źródeł, że sanepid ma jakiś miesiąc opóźnienia w informowaniu odnośnie osób kwarantannowanych.
-
To faktycznie za daleko już zaszło skoro TK orzekł, że przy zagrożeniu życia matki musi ona urodzić za wszelką cenę.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑24-10-2020, 17:09Ty nie bądź taki do przodu Pacjent, bo jak twojej żonie czy tam dziewczynie miałby się jakiś pokrak urodzić z 3 uszami, dziurą w głowie i bez nóg, dodatkowo zagrażający życiu kobiety przy porodzie to będziesz pokraka wychowywał.. i możliwe że bez żony bo zemrze.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
- zahartowany metalizator
^ Przecież Wasza talibka Godek już wczoraj pierdoliła, że teraz trzeba się zająć kwestią aborcji po gwałcie i przy zagrożeniu życia kobiety. Zresztą, z orzeczenia TK wypływa logiczny wniosek, że według nich pozostałe przypadki też powinny być zakazane.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Nie jest tak Est przynajmniej u mnie. Ja to mam dziennie kontrolę a ci co są chorzy ode mnie z otoczenia też są dziennie sprawdzani. Izolują też tych z rodzin od chorych ale niekoniecznie robią im badania. W każdym bądź razie sanepid działa na 100% swoich możliwości. Szacunek dla tych osób.
- uglak
Nie wiem jak z Glovo etc., ale taksiarze bez problemu przywożą allohol;-)
Guilty of being right
-
@Maciek z klanu,, Stary metal- dzięki chłopaki!
Jak dojdę do siebie to przyjeżdżam do Ciebie. Poinformuj brata żeby był przygotowany na alko-napaść.

Ostatnio zmieniony 24-10-2020, 18:15 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Mówiłem Ci, że za mało kupiłeśest pisze:Siedzę od wczoraj na kwarantannie. Alkohol mi się kończy. Do żabki mam 400 metrów. Taki dystans łapie się na łamanie kwarantanny czy nie?

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
NIe potrafię znaleźć wpisu Ola i tez nie ma na to siły. Chciałbym tylko zapytać halo Olo? Jak to przechodzisz/ przechodzicie wraz z rodziną?
- nagrobek
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Żarty żartami, wiadomo: forume, śmichy-chichy, ale w dobie globalnej pandemii pewne rzeczy trzeba piętnować. Zasłanianie się fałszywie pojętym koleżeństwem, byle tylko było miło nie powinno mieć miejsca.
@est
Kurwa, nie pierdol, że 400 metrów, że Żabka i nie zmieniaj tematu.
Jak można nie mieć żelaznej rezerwy alkoholu na min. tydzień? Ile Ty masz lat?
@est
Kurwa, nie pierdol, że 400 metrów, że Żabka i nie zmieniaj tematu.
Jak można nie mieć żelaznej rezerwy alkoholu na min. tydzień? Ile Ty masz lat?
Kerosene keeps me warm.
- SODOMOUSE
Est to jest młody szczyl, i się nie wyznaje za bardzo w zapasach ( bardziej judo),
zaraz podlęcę do Estu i doniesę co tam trzeba, tzo nie ?
zaraz podlęcę do Estu i doniesę co tam trzeba, tzo nie ?
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Czuję w kościach ,że od jutra będę hospitalizowany.(nie mam już siły na walkę własnymi metodami) Kurwa nie rozumiem wielu rzeczy-choćby nasz prezydent chuja mu jest przy covidzie. Ja nie mam kurwa żadnych chorób niewspółistniejących. Ba kurwa morsem jestem i pływam cały rok po jeziorach bez względu na pogodę i grypka mi nie grożna. Dlaczego mnie tak trzepło? Nie wiem kurwa ale mnie ten covid rozjebał. Załamka. Będzie jutro służba zdrowia miała następnego na oddziale. Co za wstyd. Napiłbym się wódki i pojechał na grzyby. Ja pierdole.
- Lukass
Trzymaj się Tomasz i nie wymiękaj pod żadnym respiratorem.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
Loteria, ale co do prezydenta to dopiero co mu wykryli, więc równie dobrze może go poskładać bardziej od Ciebie. Zdrowia!
Guilty of being right
-
Dzięki Panowie!!! Właśnie pod moimi drzwiami idzie klikustet osobowa manifestacja krzycząc Jebać Pis. Termometr wściekle dobija do 39 stopni. Mam wrażenie od 10 dni ,że żyję w alternatywnej rzeczywistości, A dla niewierzących w cocidowe szaleństwo zapraszam do siebie. Jak nie zdechnę to chętnie będe podejmować dysputy ,że to przeca tylko grypka:D Trztymajcie się w zdrowiu:)
-
Maja Ostaszewska przed chwilą miała Covida, a teraz już protestuje na ulicy:

Zdrowia, panie Tomaszu!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Na podstawie tego co napisales az zadzwonilem do rodzicow im powjedziec zeby nie wybierali sie na impreze rodzinna, ale juz za pozno. Trudno.tomaszm pisze: ↑24-10-2020, 20:51Dzięki Panowie!!! Właśnie pod moimi drzwiami idzie klikustet osobowa manifestacja krzycząc Jebać Pis. Termometr wściekle dobija do 39 stopni. Mam wrażenie od 10 dni ,że żyję w alternatywnej rzeczywistości, A dla niewierzących w cocidowe szaleństwo zapraszam do siebie. Jak nie zdechnę to chętnie będe podejmować dysputy ,że to przeca tylko grypka:D Trztymajcie się w zdrowiu:)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.