Nie, pewnie tak samo jak większość z 43% kobiet, głosujących na pis w ostatnich wyborach parlamentarnych.frankmullen pisze: ↑25-10-2020, 18:15Ok, głosowałeś. To jedno. A zadowolony jesteś z wyroku TK?Rumburak pisze: ↑25-10-2020, 18:14Ja głosowałem, a co tam synuś? Jakaś ankieta będzie? Kolejny forumowy Robespierre nam się objawił?frankmullen pisze: ↑25-10-2020, 17:50Hej, ale mi chodziło, żeby te jednostki same się ujawniły i przyznały. Chyba mają do tego odwagę? Przecież swoich poglądów nie można się wstydzić...
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: Księża
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Czyli jednak twoi wybrańcy dali troszkę dupy podpisując się pod wnioskiem do TK... Ale przecież "pomyłki" mogą się zdarzyć nawet najlepszym, prawda? A co do mnie, to spokojnie. Nie jestem z tych, co lubują się w obrzucaniem błotem. Zwyczajnie dobrze jest wiedzieć po nickach z kim ma się do czynienia. Ot co... A jeśli ja jestem synusiem, to ty musisz być już po 60-tce jak mniemam. Szacunek, że w takim wieku jeszcze lubujesz się w metalu. Mam nadzieję, że mi też ta fascynacja muzyką nie minie do czasów przedemerytanych. Pozdrawiam!Rumburak pisze: ↑25-10-2020, 18:43Nie, pewnie tak samo jak większość z 43% kobiet, głosujących na pis w ostatnich wyborach parlamentarnych.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Czyli jednak twoi wybrańcy dali troszkę dupy podpisując się pod wnioskiem do TK... Ale przecież "pomyłki" mogą się zdarzyć nawet najlepszym, prawda? A co do mnie, to spokojnie. Nie jestem z tych, co lubują się w obrzucaniem błotem. Zwyczajnie dobrze jest wiedzieć po nickach z kim ma się do czynienia. Ot co... A jeśli ja jestem synusiem, to ty musisz być już po 60-tce jak mniemam. Szacunek, że w takim wieku jeszcze lubujesz się w metalu. Mam nadzieję, że mi też ta fascynacja muzyką nie minie do czasów przedemerytanych. Pozdrawiam!Rumburak pisze: ↑25-10-2020, 18:43Nie, pewnie tak samo jak większość z 43% kobiet, głosujących na pis w ostatnich wyborach parlamentarnych.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Przypomina się ten odcinek Simpsonów gdzie ludzie wybrali na prezydenta kosmitę który zniewolił ludzi i byli tym zdziwieni. Teraz niektórzy głosujący na katolickich ekstremistów o tendecjach zamordystycznych dziwią się że rządzą nami katoliccy ekstremiści o tendencjach zamordystycznych 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
Frankumulkenie
Synuś(bo wieje od twoich wpisów, mentalnym 14latkiem)już pisałem tutaj dlaczego głosowałem oraz dlaczego prawdopodobnie już głosował nie będę. Chyba z wackiem się na głowy zamieniłeś, jeśli myślisz, że będę się czegokolwiek wstydził przed ziutkuem z internetu. Litości.
Synuś(bo wieje od twoich wpisów, mentalnym 14latkiem)już pisałem tutaj dlaczego głosowałem oraz dlaczego prawdopodobnie już głosował nie będę. Chyba z wackiem się na głowy zamieniłeś, jeśli myślisz, że będę się czegokolwiek wstydził przed ziutkuem z internetu. Litości.
- Drone
No cóż, przestrzegaliśmy kol. Plastka vel Rumburaka przed takim scenariuszem zamordystycznym, ale wolał opowiadać o złym PO i okropnych przedsiębiorcach. Dobrze, że teraz choć w tym aspekcie przejrzał.Hatefire pisze: ↑25-10-2020, 18:58Przypomina się ten odcinek Simpsonów gdzie ludzie wybrali na prezydenta kosmitę który zniewolił ludzi i byli tym zdziwieni. Teraz niektórzy głosujący na katolickich ekstremistów o tendecjach zamordystycznych dziwią się że rządzą nami katoliccy ekstremiści o tendencjach zamordystycznych![]()
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Calm down boy. We all love you!Rumburak pisze: ↑25-10-2020, 18:59Frankumulkenie
- Rumburak
O, jest i nasza kawiorowa lewica z neoliberalnymi ciagotkamiHatefire pisze: ↑25-10-2020, 18:58Przypomina się ten odcinek Simpsonów gdzie ludzie wybrali na prezydenta kosmitę który zniewolił ludzi i byli tym zdziwieni. Teraz niektórzy głosujący na katolickich ekstremistów o tendecjach zamordystycznych dziwią się że rządzą nami katoliccy ekstremiści o tendencjach zamordystycznych![]()

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
synuś. głosowałeś ale nie połykałeś? jakie to typowe -:)Rumburak pisze: ↑25-10-2020, 18:59Frankumulkenie
i litościwe
a oferma miał racje -:)
Ostatnio zmieniony 25-10-2020, 19:07 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Neoliberalne ciągotki? Pics or didnt happen

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cieszy mnie bardziej jeden nawrócony grzesznik niż dziesięciu sprawiedliwych...Drone pisze: ↑25-10-2020, 19:01No cóż, przestrzegaliśmy kol. Plastka vel Rumburaka przed takim scenariuszem zamordystycznym, ale wolał opowiadać o złym PO i okropnych przedsiębiorcach. Dobrze, że teraz choć w tym aspekcie przejrzał.Hatefire pisze: ↑25-10-2020, 18:58Przypomina się ten odcinek Simpsonów gdzie ludzie wybrali na prezydenta kosmitę który zniewolił ludzi i byli tym zdziwieni. Teraz niektórzy głosujący na katolickich ekstremistów o tendecjach zamordystycznych dziwią się że rządzą nami katoliccy ekstremiści o tendencjach zamordystycznych![]()
all the monsters will break your heart
- Oferma
W końcu!
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Scena tym bardziej symboliczna, że modelowy okaz się trafił. Jak pączek w maśle.
Kerosene keeps me warm.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Z wqrwioną kobitą nikt jeszcze nie wygrał

Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- Hatefire
Pękło chyba tabu. Kościół przestał być świętą krową. Po raz pierwszy publiczne znieważanie kościoła stało się masowe.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Na naszych oczach dzieje się historia, cieszy mnie niezmiernie fakt, że moge w tym uczestniczyć.
- Drone
Szczególnie napawa optymizmem, że to się dzieje nawet w mniejszych miejscowościach, jak u Ciebie - to było jeszcze do niedawna nie do pomyślenia.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Fakt, że było 1000 osób rozjebał mnie na strzępy. Plus w chuj poparcia od ludzi z samochodów - trąbienie, uśmiechy itp. Przez Iławę leci krajówka, więc sporo samochodów na innych blachach, też przyjaznych. Policja ze strachu grzecznie w samochodach, żadnych kiboli (zresztą chuj wie po jakiej oni są teraz stronie), Te młode dziewczyny rządza. Prosto w ryj do księdza z przydupasami - "wypierdalaj". A ci spleceni w w łańcuch, że no pasaran. Ale przeszliśmy : ) Kurwa, dawno nie byłem na takim haju bez dragów.
Czuć dziś było taki power i nienawiść do ścierwiarzy, że kto wie, czy nie dojdzie do takiej jazdy, że pożałują, że się nie zreformowali 500 lat temu jak cywilozowana Europa. No dobra, może mnie trochę poniosło

- Lukass
- zahartowany metalizator
Polecam materiał TVN24 z Nowego Dworu Gdańskiego. To mała dziura na Żuławach, kiedyś rolnicy zmobilizowani przez Leppera zrobili tam dziką zadymę. Dziś przez miasto (no, wielkie słowo) przejechała kolumna ciągników. Na pierwszym z przodu jakieś anty-pisowskie hasła, a na (że tak powiem) burcie wielki baner "WYPIERDALAĆ". Piękne

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów