SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
nie mogę się z tym zgodzić. nie siła sprawcza tylko narzędzie i teraz samoczynny chłopiec do bicia. ale to i tak dalej nie uprawnia nikogo do zdejmowania z nich odpowiedzialności za ten burdel. powiem więcej, przez bronienie, czym i jak się da przegranej sprawy, przynajmniej na poziomie akceptacji społecznej, są jak dla mnie winni nie mniej a może i więcej.
ale ta. zabawa czy pis obarczy konfę, czy konfa pis. - przecudne i przekomiczne.
a nowe sondaże - 5%.exe dla konfy to szampan, wódka, piwo na raz otwarte. pod świętowanie.
a spazmy tutaj mistrzaniewiadomoczego, szachisty mędrala to samo złoto. i to, że faszysta, homofob, ksenofob sam się zbanował - złoto po raz kolejny.
ale ta. zabawa czy pis obarczy konfę, czy konfa pis. - przecudne i przekomiczne.
a nowe sondaże - 5%.exe dla konfy to szampan, wódka, piwo na raz otwarte. pod świętowanie.
a spazmy tutaj mistrzaniewiadomoczego, szachisty mędrala to samo złoto. i to, że faszysta, homofob, ksenofob sam się zbanował - złoto po raz kolejny.
Ostatnio zmieniony 27-10-2020, 14:42 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Co prawda patrząc na ostatnie klika stron to już nie rozmawiamy tutaj o Covidzie, aie wyłamię się z konwencji:
Zaraz trzeba będzie jeździć do szpitala z własną karimatą.
Jak wynika ponadto z najnowszych danych resortu zdrowia, w polskich szpitalach spośród ponad 20 700 łóżek dla pacjentów z Covid-19 zajętych jest w tej chwili 13 291, co oznacza, że w ciągu ostatnich 24 godzin zajętych zostało aż 1 009 kolejnych łóżek.
Spośród chorych z koronawirusem 1 078 potrzebuje respiratora: to o 79 więcej niż dzień wcześniej.
Zaraz trzeba będzie jeździć do szpitala z własną karimatą.
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jak by byli z konfederacji, to kobiety by się miały stać maszynkami do rodzenia i karmienia dzieci.. i tyle by miały praw. Konfederacja to katoliccy psychopaci i fanatycy z którymi nie ma co dyskutować tylko ich niszczyć.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Ascetic
mario, jak ty się mnie podobasz.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 14:42Jak by byli z konfederacji, to kobiety były by się miały stać maszynkami do rodzenia i karmienia dzieci.. i tyle by miały praw. Konfederacja to katoliccy psychopaci i fanatycy z którymi nie ma co dyskutować tylko ich niszczyć.
powinniśmy razem jakąś kiełbę opierniczyć

Poro
-
- postuje jak opętany!
Konfederacja to pewne ekstremum na scenie politycznej, 18-latkowie, którzy byli nimi zafascynowani chyba już zdążyli zmienić swoje zapatrywania. Ja jednak uważam, że pis z pełną premedytacją wrzucił temat aborcji aby spróbować przekierować emocje zmęczonego społeczeństwa na inne tory a w efekcie mówiąc kolokwialnie podpalić Polskę.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No no, kiełbasę z ogniska, boczki.. babkę byśmy przynieśli z fotelem do lasu, bo ostatnio nie chodzi.. heheAscetic pisze: ↑27-10-2020, 14:43mario, jak ty się mnie podobasz.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 14:42Jak by byli z konfederacji, to kobiety były by się miały stać maszynkami do rodzenia i karmienia dzieci.. i tyle by miały praw. Konfederacja to katoliccy psychopaci i fanatycy z którymi nie ma co dyskutować tylko ich niszczyć.
powinniśmy razem jakąś kiełbę opierniczyć![]()
Mam nadzieję, że baby nie odpuszcą tej katoprawicowej zarazie. Ich buta jest porażająca.
-
- postuje jak opętany!
Wracjąc do tematu
https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 74884.html
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak oni specjalnie to wyciągnęli właśnie teraz. To pokazuje ich skurwysyństwo. Służba zdrowia już jest zapchana i będzie padać aby patrzeć. Ale żle zrobili, że to wyciągnęli. Poszło za daleko. Mam nadzieję, że te protesty będą się nasilać. Powinni ich powyciągać z tych nor i osądzić.zodiac pisze: ↑27-10-2020, 14:48Konfederacja to pewne ekstremum na scenie politycznej, 18-latkowie, którzy byli nimi zafascynowani chyba już zdążyli zmienić swoje zapatrywania. Ja jednak uważam, że pis z pełną premedytacją wrzucił temat aborcji aby spróbować przekierować emocje zmęczonego społeczeństwa na inne tory a w efekcie mówiąc kolokwialnie podpalić Polskę.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Laboratoria nie wyrabiają z badaniami. Na naszych oczach załamuje się służba zdrowia.zodiac pisze: ↑27-10-2020, 14:55Wracjąc do tematu
-
- postuje jak opętany!
Raczej już nikt nad tym nie panuje. Dlatego uruchomiono temat aborcji.
- Drone
Łącznie w całej Polsce we wrześniu 2020 roku zmarło 34 066 osób. To o 2,3 tys. więcej niż we wrześniu 2019 roku - i najwięcej, jeśli chodzi o statystyki wrześniowe w ostatnich pięciu latach.
Podobnie było w sierpniu: w Polsce zmarło 34 656 osób, o 2,7 tys. więcej niż rok wcześniej. To najwyższy wskaźnik dla sierpnia od 2015 roku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Na Podkarpaciu już od dawna nie ma wolnych stanowisk intensywnej terapii dedykowanych pacjentom z Covid-19, z tego co czytam na grupie zrzeszającej ileś tam tysięcy koleżanek i kolegów praktykujących zawód lekarski na terenie obecnej III RP.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ty jesteś jednak strasznie ociężały umysłowo . a przeczytałem pierwszy post dopiero, idę po kanapkę.maciek z klanu pisze: ↑27-10-2020, 12:55odnosnie narzkania na władze. czy to aby nie dla lewej strony politycznej ustroj zwany demokracją jest najlepszy ?))))))))))))))
co do tych całych protestów zarówno z prawej strony czy lewej w ktorej glownym argumentem jest pisanie po kosciołach, domach i krzyczenie "jebać pis" lub teksty prawicowcow "smierc lewakom" to jest żenada i poziom kibola ze stadionu, intelektualna kloaka. Policja powinna tłamsić takie protesty jak najszybciej z użyciem siły. Co to kurwa ma być? W sejmie cyrk zarowno z lewej jak i prawej strony. Absurd kurwa ze takimi sredniowiecznymi metodami wybieramy non stop jednych i tych samych. Jakieś Nitrasy, Bosaki, Jachiry, Brauny co to kurwa ma być? ŻENADA
A za zachowanie w sejmie typu Kaczynski jak mowil o "chamach" albo te z dzisiaj z transparentami kary bym napierdalal ogromne. Stanowsika urzędnicze to nie chlew, troche kultury. Bo nie chodzi o treści ktore głoszą (każdy ma jakieś i wg niego sa okej), ale jakieś wiece czy jawne obrażanie innych to niedopuszczalne.
-
- rasowy masterfulowicz
fajny reportaż na tvn o noszeniu masek teraz leci + był badany wpływ maski podczas biegu na prace serca i wydolność płuc.Z maską czy bez żadnych róźnic nie wykazano.Ale debile i tak swoje, kurwa przeecież jak spotkam typa bez maski w kolejce to mu rozjebie łeb
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale smog ma duże znaczenie odnośnie przenoszenia wirusa.. mówił o tym dr Grzesiowski jakiś czas temu. A na cmentarzach będzie go dużo, szczególnie w póżniejszych godzinach.
-
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 20:56Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale smog ma duże znaczenie odnośnie przenoszenia wirusa.. mówił o tym dr Grzesiowski jakiś czas temu. A na cmentarzach będzie go dużo, szczególnie w póżniejszych godzinach.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ilu lekarzy podpisało się pod listem otwartym który ostatnio wrzuciłeś? Nie doczekałem się twojego komentarza na temat słów Grzegorza Brauna o pandemii, a parę razy nalegałem.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Ascetic
takie pytanie do administracji. - czy takie stwierdzenia mają znamiona agresji w stosunku do kobiet?Pacjent pisze: ↑27-10-2020, 20:59Mariusz Wędliniarz pisze: ↑27-10-2020, 20:56Nie wiem czy jesteś doinformowany, ale smog ma duże znaczenie odnośnie przenoszenia wirusa.. mówił o tym dr Grzesiowski jakiś czas temu. A na cmentarzach będzie go dużo, szczególnie w póżniejszych godzinach.Jaki wpływ na transmisję wirusa ma smród spoconych feministek?
Poro
-
- postuje jak opętany!
Takim pierdoleniem Simon dostarcza paliwa wszystkim koronasceptykom. Od lekarza pełniącego rolę wojewódzkiego konsultanta powinno wymagać się troszkę powagi.