DRACONIAN - Sovran

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
kmarmaz
postuje jak opętany!

DRACONIAN - Sovran

10-12-2015, 14:36

Nie znałem wcześniej za bardzo tego bandu ale ich nowy album bardzo przyjemny
http://www.invisibleoranges.com/2015/10 ... -premiere/" onclick="window.open(this.href);return false;

I od razu uprzedzę malkontentów, że smęcę, że to bardzo dobry rok dla doommetalowych smętów.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: DRACONIAN - Sovran

24-06-2020, 23:54

Pewnie tutaj zainteresowanie będzie takie jak w przypadku poprzedniego albumu, ale Draconian wreszcie wypuszcza coś nowego.

Guilty of being right
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-10-2020, 16:24

właśnie słucham bo kumpel mnie namawia na koncert a jakoś nigdy ich wcześniej nie słyszałem
bałem się laski bo myślałem że będzie mi tu wyć jak kastrat Diamond albo jeszcze gorzej ;)
a tutaj kobita śpiewa normalnie, fajny na głos, nie przeszkadza, pasuje idealnie i nawet jest ładna :mrgreen:
trza będzie się zainteresować bardziej i jak świrus pozwoli w marcu zobaczyć na żywo :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

30-10-2020, 16:32

Koncertowo też wypadają solidnie jak na takie granie, ale pamiętam, że byłem zwiedzony setlistą, bo promowany wtedy album mi nie podchodzi. Widzę, że nowy już w wypożyczalniach, więc trzeba będzie sprawdzić.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Żułek

30-10-2020, 16:43

to dobrze bo nie chciałbym usnąć ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
frankmullen
postuje jak opętany!

30-10-2020, 18:59

A ja uwielbiam ten band. Wszystkie krążki są znakomite. I paradoksalnie - w takiej lajtowej muzyce mam do czynienia z jednym z najlepszych growli jakie słyszałem. Na płytę czekam z niecierpliwością.
Awatar użytkownika
Żułek

02-02-2022, 13:08

jesli ktos liczył na koncert to ma z głowy
z przykrością informujemy, że ze względu na obowiązujące restrykcje musimy odwołać naszą europejską trasę koncertową (z Nightfall). Postanowiliśmy nie przekładać jej od razu na nowy termin, aby skupić się na pracy nad nowym albumem. Wszystkie bilety można już zwrócić w miejscu ich zakupu.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie!

Awatar użytkownika
Wódz 10
rasowy masterfulowicz

12-02-2022, 21:23

Ich wokalistka absolutnie zniszczyła w tym eterycznym projekcie.

I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
ODPOWIEDZ